Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

[quote name='VahaCFC' timestamp='1357460431' post='99644']
Uzivajte !
[media]http://www.youtube.com/watch?v=GsTSBODhc8g[/media]
[/quote]
Imao je 2 prilike za hatt-trick , ne jednu .. prilika sa pocetka prve minute po meni nije nikakav prekrsaj , prije ga je napravio branić nego Demba ba al' mozda i nisam u pravu .. a druga prilika ona glavom na fenomenalno ubacivanje Mosesa .. šteta :)
Koja igracina je lik , pa stvarno odlicna kupovina iako Sturridgea nemogu prezalit, bio mi je jedan od drazih igraca ..
  • Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1357405266' post='99365']
Jeli se meni učinilo ili su mu navijači pjevali Osgoodovu pjesmu danas? (Demba, Demba, Demba, Demba, Born is the king of Stamford Bridge)
[/quote]

Ne vidim da mi je itko odgovorio pa ću pitati ponovno?
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1357477317' post='99692']
Ne vidim da mi je itko odgovorio pa ću pitati ponovno?
[/quote]
Nisam čuo da su mu pjevali to.
Ipak navijači dobro znaju ko je Ossie, ne možeš tek tako jednom igraču koji igra svoju prvu utakmicu u plavom dresu i koji tek treba da pokaže šta zna, pjevati pjesmu jednog od najvećih ikad. Jednostavno, ne ide to tako.
Ja sam se zaljubio. Taj tihi način na koji je došao, za tako malo novaca, strava, i onda zabije dva gola. A ovo nije ništa, on je imao na početku priliku kada je išao više manje 1 na 1 s golmanom a sudac svira faul a od faula ni f. Kasnije Boruc skida nemoguće. Znači mogao je vrlo lako završiti sa 4 gola a ne 2. I drago mi je što na religiozan način proslavlja golove i što je općenito religiozan, to me jako podsjeća na nekoga :)
Imam leptiriće u trbuhu, ne mogu to sakrit, zbog njega sam napokon uživao u jednoj tekmi Chelseaja kako nisam još od di Mattea :D
I nemojmo uspoređivati njega i Sturridgea, to je blesavo, tu su oni negdje po cijeni, nije to gospodinu Abramoviču nikakav dobitak, milja više manje... računajte da je 50 manje 7 jednako 43 a to je razlika u cijeni između njega i nekoga koga nadam se neću više toliko gledati u vrhu napada.

U sljedećoj utakmici možda započne i Torres, i neka bude tako. Al najviše od svega bih volio da Torres do tamo neke 80-e minute ne zabije i onda uđe Ba u zadnjih 10 i zabije.
[quote name='Tinmar' timestamp='1357500464' post='99823']

U sljedećoj utakmici možda započne i Torres, i neka bude tako. Al najviše od svega bih volio da Torres do tamo neke 80-e minute ne zabije i onda uđe Ba u zadnjih 10 i zabije.
[/quote]
i ja bi volia to samo s dodatkon da hazard ili mata ili ko vec zabiju vec prije za par golova viska
Ja bih volio da Torres zabije 3-4 gola i da pritom pokaze Rafi, Romanu, i navijacima da je pogrijesio.sto je doveo napadaca te da je on sam dovoljan

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

A ja bih volio ovakav link na službenoj

[url="http://www.chelseafc.com/news-article/article/8523647/title/chelsea-agree-to-sell-Torres-to-Russian-side-Anzhi"]http://www.chelseafc...sian-side-Anzhi[/url]
Bio neki dan blagoslov kuća ovdje u Grudama, i fratar donio onaj veliki katolički kalendar, ja sad bezveze okrenio da vidiš šta sve u tome piše i našao pored datuma 8.1. 2013. napisano Sveti Demba Ba. Sretan mu imendan, Ba je institucija, Ba će ba karat Torresa u jekodermom namazani šupak i poslat ga ravno gdje mu je mjesto - na klupu. Demba je spasitelj, izbavitelj i izvršitelj.
Momak za manje od 10 minuta na terenu napravio više nego Torres za 80. I plus svemu tome, dao gol, sviran ofsajd, a [b]čini mi se[/b] da nije bio.
U 10 minuta on je pokazo puno više od Torresa u 80. minuta, stalna prijetnja, zabije gol koji je po meni neopravdano poništen i još on dva udarca glavom, genijalan je bio
da je trener imao mozga ti si trebao i poceti bolji si od Toresa a to si pokazao za nekoliko minuta provedeni u igri.
Za manje od 10 minuta pokazao gdje mu je mjesto, nadam se da je to shvatilo i ono debelo rumeno govno.
Demba je u 10 minuta pokazao što je nama falilo svaki puta kada je Trolles igrao

čovjek bez problema skoči, dobije zračni duel i opasno priprijeti golu protivnika

šta Trolles napravi u takvim situacijama? padne na pod, traži penal i smije se onako sarkastično tom svojom ružnom facom
Ne znam sto ga nije uveo u 60-70 minuti ?
I za onih 10-tak minuta sto je igrao dao je go , koji je ponisten .

Sve u svemu zasluzuje da igra .
Tolika se nepravda u ovom klubu vrši prema svim napadačima osim Torresa da mene jednostavno duša boli.. Ovaj čovjek je izmislio fudbal za Torresa i zaslužio je biti ispred njega, pa ga je i pored toga prilikom ulaska u igru zagrlio.. Kakva ljudina, nevjerovatno.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
Ovaj covek treba da dobije priliku da igra prvi sastav ubuduce, a Torres da dobija priliku u poslednjih 10-15 minuta dok se ne dozove pameti.Ili dok mu ne proradi inat ili sta vec,pa pocne da daje golove.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.