Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Nadam se da će početi i iduću jer je zaslužio. Nije bila neka briljantna partija ali je zabio 2 gola i to je jedino što se broji. Samo nek nastavi ovako a Torres nek se zaruči sa klupom.
mogo bi ovaj covjek biti pun pogodak! Chelsea je utociste "zapadnim Afrikancima" Babayaro,Geremi,Drogba,Kalou,Essien,Mikel,Moses i evo i DEMBA BA 29 :-bd
Prezadovoljan sam njegovim debijem. Nakon 2 godine blijedih partija Torresa vec sam zaboravio kako pravi napadac treba izgledat, ali Demba mi je to danas pokazao.

Frajer ima odlične kretnje i inteligentne poteze. Ne zabija se u 5 suparnika kao što to Torres radi, nego stane na loptu okrene se i traži suigrača da se nastavi napad. U duelima je premočan. Skoro svaki zračno duel dobio.

I vjerujte s ovim igračem nismo dobili samo napadača koji će iskorištavat prilike iz igre, nego jednog visokog, jakog napadača koji će bit izrazito opasan u zraku i vjerujem da će iskorištavat centaršuteve, a uz njega smo dobili još jednog igrača više koji može pokupit loptu kada protivnik ima korner. Samo je danas izbio 3 lopte kad su suparnici imali korner.

Prezadovoljan sam ovim igračom, a uz to kad dodamo da su nama drugi platili još 8 milja. Savršenstvo. Zašto su nam drugi platili. Dat Sturridgea koji je talenat, ali nikad nece bit igračina jer je presebican i dat njega za 15 milja i kupit jednog ovakvog klasnog i dokazanog napadaca za jadnih 7 milja. Računica je jasna. Klasa u napadu i još zaradiš 8 milja :D Fenomenalan potez uprave
Dva gola na debiju,sta reci?!?Svaka cast,majstore!
Da nastavis ovako i u sledecim utakmicama,mada ne verujem da ce poceti sledecu u liga kupu,nego posle nje u gostima protiv Stouka.
  • Autor
Lik pokazao kako pravi špic treba da igra.

Jbt i zaboravio sam kako je imati špica koji trpa...

a i mora biti kad sam ja temu otvorio..
Hahaha kako mi je samo drago zbog Dembare, zalijepit će Torresa na klupu do kraja sezone :D

[img]http://cadfael.tv/image/src/1357403151404.gif[/img]

[img]http://cadfael.tv/image/src/1357400388861.gif[/img]
Nakon Drogbe konačno da smo dobili pravog napadača. Samo, bojim se da ću dobit sijede na glavi kad će mi počet ova španjolska svinja forsirat Torresa, a Dembi davat minute na kapaljku i poziciju u prvih 11 samo u nevažnim kupovima :/
He was really good. He was very clever and he could understand the movement of the players. He did everything well on the pitch.

I prefer to have this selection problem now than to have just one striker. It is important to have good players and different options, and Ba and (Fernando) Torres can compete or play together.

The first half Southampton started well but little by little we were doing better, and the second half we were much better.
With the players we have, when you go one goal ahead and the opposition have to take more risks, if you have clever movement you know you will score more goals.

Rafa o Dembi
Ponovo igramo sa 11 igraca. Divota..:D
@Villas-Boas, loša računica. U plusu smo oko 5.5 milijuna eura, jer je Demba plaćen 7.5 milijuna FUNTI, što je oko 9.250.000 eura, a Studge je prodan za 12 milijuna funti = oko 14.750.000€

@crv Skontali smo svi da ga ti zoveš bemba, prekini naglašavat više, dobit ćeš plesku
Cudan ali prijatan osjecaj kada vidis spica koji se krece kao spic, koji ucestvuje u igri kao spic i koji zabija kao spic. Ovo je samo pocetak dominacije!
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1357414250' post='99496']
[b]@Villas-Boas, loša računica. U plusu smo oko 5.5 milijuna eura, jer je Demba plaćen 7.5 milijuna FUNTI, što je oko 9.250.000 eura, a Studge je prodan za 12 milijuna funti = oko 14.750.000€[/b]

@crv Skontali smo svi da ga ti zoveš bemba, prekini naglašavat više, dobit ćeš plesku
[/quote]

cjepidlako :P Ali opet smo u plusu ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.