Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358369039' post='102125']
Neka igra do 70og minuta, i na odmor. OVaj mec je resen, a ovakav spic nam treba u sto boljem stanju, za naredne izazove.
[/quote]

Kad Chelsea igra ništa nije gotovo dok sudac ne označi kraj. Žalosno. Al Dembi svaka čast, tri puta više od Torresa je pokazao kao igrač, definitivno zvijer.
[quote name=' WhisperDiMatteo' timestamp='1358369039' post='102125']
Neka igra do 70og minuta, i na odmor. [b]OVaj mec je resen,[/b] a ovakav spic nam treba u sto boljem stanju, za naredne izazove.
[/quote]
Tako sam i ja mislio drug moj a ono kurcina .
Uze nam Soton 1 bod ccc

[img]http://i.minus.com/ikU5Y1Xq3THc3.gif[/img]
Kako uporediti Dembu i Torresa.... Posto nas Abramovic redovno obraduje nekim "igrackama" (po misljenju ostalih navijaca sa Ostrva i sveta) ovo bi jednostavno opisao....

"Igracka" je bila zapakovana u ogromnoj kutiji,ukrasenoj, po sredini velika masna,,kutiji pozlacenoj sa sljokicama itd,itd.... i onda smo otvorili taj "poklon",ushiceni i srecni i shvatili da smo dobili [b]Torresa[/b]- u trenutku sreca i radost ali kasnije se pokazalo da je to[u][b] jedno veliko NISTA[/b][/u]! "Igracka" malo,malo pa ne radi, radi kako treba jednom godisnje,eventualno dva puta. U vecini slucaje zakuca itd,itd...pokusavamo da je lepimo,popravljamo ali jednostavno ne ide, Mi nervozni,hocemo od cika Romana novu "igracku" koja ce raditi normalno.

Nakon odredjenog vremena nas cika Roman opet obraduje "igrackom" (po misljenju navijaca sa Ostrva i iz sveta) medjutim sada je bio skroman.
"Igracka" je bila zapakovana ne tako skupo i sjajno, cisto da se vidi da je "poklon",nije bila ni preterano velika kutija,sve nekako osrednje ili manje od toga. Nismo se nadali Bog zna cemu,ali kada je otvorena kutija,dobili mi[b] Dembu[/b]. U prvi mah skromna reakcija,dobro je,nije lose itd. (kao deca kada ne dobiju poklon koji bas zele,nego dobiju neku zamenu za to-shvatate nadam se) Ali kasnije se pokazalo da smo dobili coveka koji se trudi,trci,skace,lomi se da pomogne ekipi vec posle nekoliko dana u klubu,da se nametne, da raste sa ekipom.Shvatili smo da smo uboli[b] PREMIJU[/b]. "Igracka" radi bez greske,radi savrseno i veoma dobro,ne zakucava i ne kvari se trenutno (nadamo se i ubuduce). Ubrzo nam je ta ista igracka postala i omiljena, dok smo staru,istrosenu polako zaboravili i ne volimo ni da je vidimo u cosku,a kamoli da se igramo sa njom.

Pouka: Ne sudi prema pakovanju,nego po funkcionalnosti i po tome sta ti ta "igracka" pruza kako fizicki, tako i psihicki.

Eto malo poredjenje kako smo doveli Torresa,kako Dembu... ko se kako pokazao na pocetku,objasnjeno prostim primerom nas kao dece i "tate" Romana.

Moxe ovo i kolumna biti :P ako vam se svijda :D

Uređeno , autor izmjene: grena

[img]http://24.media.tumblr.com/536f1c0f2a64607a514321d62b435753/tumblr_mgipmeOf8O1s0ejvpo1_500.jpg[/img]
Napokon igramo sa 11 igraca .
Sad ono kad god krene utakmica, očekujem od napadača gol i on isti i zabije. Lijep osjećaj, definitivno.

Demba Ba, a aBd do kraja sezone prvi strijelac lige. ;)
[quote name='diablo_bih' timestamp='1358429168' post='102335']
Je li meni samo meni smeta sto mjenjate po padezima prezime? Demba, dembi, dembu, ali ne mozes mjenjati i ba u bu, be ili sta vec :S
[/quote]

Meni to uvek zadaje glavobolje. Jedino onda prilagodjavati recenicu da moras napisati "Demba" ili "Ba"
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1358432301' post='102349']Prelijepi zgoditak zabio :)

Ocekujem ga protiv Arsenala u prvoj i da ih probuši 2-3 puta :D[/quote]
Da im bude mrzak k'o što je Drogba bio

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Triba je ono razvalit pa kud puklo da puklo. Kako bi volio da ga je metnio, to bi mu bio 3. gol arsenalu u dvadesetak dana.. :D
Opet se pokazalo koliko smo konkretniji i opasniji kad je ovaj čovjek u napadu.
mogao je ici jos naprijed i onda jace sutnuti a ne tacno u Vermalena,lijepa partija unio dosta svjezine i u skoku je osvojio dosta lopti za vrijeme koje je bio na terenu.
Opet u 10 minuta pokazao više nego panj do tada. Sad Swansea treba dobiti :-D. Demba od prve, molim.

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.