Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1357414250' post='99496']
@Villas-Boas, loša računica. U plusu smo oko 5.5 milijuna eura, jer je Demba plaćen 7.5 milijuna FUNTI, što je oko 9.250.000 eura, a Studge je prodan za 12 milijuna funti = oko 14.750.000€

[/quote]

Isto loša računica - platili smo dembinim agentima što su ga doveli + City je dobio 15% od stu-ovog transfera što je 1, 8 milijuna funti

@AVB - nismo u plusu, a i ako jesmo to je skoro nevažni sitniš.
[quote name='visk' timestamp='1357415631' post='99516']
Isto loša računica - platili smo dembinim agentima što su ga doveli + City je dobio 15% od stu-ovog transfera

@AVB - nismo u plusu, a i ako jesmo to je nevažni sitniš.
[/quote]

Ok dobro... pobijedili ste :P Ali ovu racunicu ne trebaju znat fanovi protivnickih klubova. Neka pate :P

ali realno gledano. Mislim da na kraju izađe to tu negdje oko nule ili malog pozitivnog plusa, nebitno to. Ali moramo svi priznat da cak, ako i nismo u ekonomskom plusu da smo s ovim dvoje transfera (odlazak stua i dolazak BA) u debelom igračkom plusu.

I btw. Jel i vas Demba podsjeca na onog jednog glumca. Celavi, visoki, crn. Mislim da glumi u filmu komandos ili tako nesto. Kako se zove? Neznam :D
[quote name='visk' timestamp='1357415631' post='99516']
Isto loša računica - platili smo dembinim agentima što su ga doveli + City je dobio 15% od stu-ovog transfera što je 1, 8 milijuna funti

@AVB - nismo u plusu, a i ako jesmo to je skoro nevažni sitniš.
[/quote]

Čak i onda smo u plusu malo više od milijuna :P Dembinim agentima je na kraju otišlo 2 milijuna funti ako se ne varam?
[quote name='dubrovcanin' timestamp='1357417117' post='99526']
Čak i onda smo u plusu malo više od milijuna :P Dembinim agentima je na kraju otišlo 2 milijuna funti ako se ne varam?
[/quote]

Priča se o cifri oko 2-2,5 milijuna. Funti ili Eura? Ne znam
[quote name='Villas-Boas' timestamp='1357417233' post='99527']
Priča se o cifri oko 2-2,5 milijuna. Funti ili Eura? Ne znam
[/quote]

Kod tako sitnih (čuj mene sitnih) cifri ni ne pravi toliku razliku jesu li funte ili euri, jer je 2 milijuna funti 2,46 milijuna eura...kakogod, plus se kreće oko milijuna eura.
[quote name='reLo' timestamp='1357415030' post='99509']
Da mi je samo znati zašto više ne proslavlja golove na sebi svojstven način? Da li mu je neko instruirao da to više ne radi ili?
[/quote]
Abramovich jevrej, kontaš :D
[quote name='reLo' timestamp='1357415030' post='99509']
Da mi je samo znati zašto više ne proslavlja golove na sebi svojstven način? Da li mu je neko instruirao da to više ne radi ili?
[/quote]
Ima vremena proslavljat ce . Samo neka on trpa i dalje .
[img]http://25.media.tumblr.com/19b8229cb0f27ffcd2001f3cc46eff39/tumblr_mg64quvGZ21rnj1gio1_500.png[/img]
Al hamdulilah <3

[quote name='dubrovcanin' timestamp='1357417528' post='99531']
@reLo - pa nije ni u NUFC doslovno svaki gol proslavljao[b] klanjanjem[/b]. Možda nekih 70%, ali ne svaki.
[/quote]
Padanjem na sedzdu . :P
Demba ba respect nisam od sinoc.

Inace igracina.. samo mu treba lopta fina on to pretvara u gol.. torres nebi ni bio u onoj poziciji gdje je demba pod jedan a pod dva i kad bi bio jedan od ta dva bi fulao.. vjerovatno onaj drugi.. oslo bi il u golmana il bi promasio loptu
Moram biti iskren,bio sam veoma skeptican povodom Dembe,ali me je razuverio...Mislio sam da nama treba napadac tipa Falcao zvucno ime (i mnogo vise od toga) ali danas sam shvatio da je on pun pogodak. Dovoljno je bilo gledati njegovo kretanje, njegov trud, gradjenje,ima sve sto Torres nema i puno vise od toga.Stvarno je igracina. Nadam se da ce i nastaviti to da dokazuje, Jednostavno gromada sa osecajem za gol. Srecan sam sto je u nasem timu. Nadam se da ce nastaviti sa ovakvim igrama i da ce Torres igrati samo kada Demba odmara i kada su "laki" protivnici...mada i to je rizik :D Svejedno i dalje se nadam Radamelu i njega ocekujem na leto. Bravo Demba za debi,a ocekujem te i u sledecoj utakmici :) da mi je samo videti Torresovo lice kada je ovaj postizao pogotke :D
For those of you bashing Lamps for taking the pen, Ba's reaction: [b]"I didn't want to take it, I'm number 4/5 on the list. He's the main man."[/b]

Ba je ba ljudina.
[quote name='Brane' timestamp='1357424933' post='99573']
For those of you bashing Lamps for taking the pen, Ba's reaction: [b]"I didn't want to take it, I'm number 4/5 on the list. He's the main man."[/b]

Ba je ba ljudina.
[/quote]

A iskreno da je zatražio da puca penal ja mislim da bi mu Lamps tač puk'o :D po ušima :D
[quote name='reLo' timestamp='1357425771' post='99580']
A iskreno da je zatražio da puca penal ja mislim da bi mu Lamps tač puk'o :D po ušima :D
[/quote]

Nego što :D
Sjećate se double sezone, zadnja utakmica, Chelsea vodi protiv Wigana ili nekog takvog kurca, i Didieru fali jedan gol da bude najbolji strijelac premiershipa ili obori neki rekord ili nešto...penal za Chelsea, Drogba oće izvest, Lamps mu ne da :D
Dali to Chelsea dobio novi Drogbic?Dobar je Ba bravo za upravu,odlicno se pokazao na prvu utakmicu!Ali sve mislim da nije za velike utakmice kao sto je bio KRALJ DROGBA!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.