Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Kako sam sretan, favorizirao sam Dembu od kad sam ga vidio prvi put u Premiershipu, baš je lik. Simpatičan, vrijedan i super napadač, može samo dobro donijeti, podsjeća me na Drogbu.

[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/207677_10151338094177259_326483186_n.jpg[/img]
[quote name='John Terry' timestamp='1357306534' post='99083']
Zaslužio ga je ali pitanje bili se uklopio u Di Matteov stil igre,koji je više defenzivni nego napadacki,ovako ga mozda Benitez iskoristi na bolji način,znas da je i ovi klaun od Torresa igrao dok ga je ovi trenira
[/quote]

pitanje je samo kolko bi desetaka golova dao više od toresa, Demba jak za dvojcu i može u tom defanzivnijem stilu igrat kao jedini napadač, dok vidjeli smo tores nemože taj u 16-ercu nemože primit loptu, uvjek se mora izvlačit van da bi dobio loptu i napravio nešto (a to što on uvjek napravi začudo uvjek isadne pogrešno, osim ako je utakmica bez značaja onda uspije zabit koji gol)
U iduće 3 utakmice oćekujem da se nametne i zauzme mjesto u prvih 11, sve više je previše !
RB on Ba "He can pass, he's good in the air, has good movement and can score goals" #CFC
RB on Ba "He's a very good player, can score goals, and is doing well in Premier League. He trains today and can play tomorrow"

[url="http://youtu.be/0Zi1ve36BuU"]http://youtu.be/0Zi1ve36BuU[/url]
Fantastična novost. Nije što je Demba Ba, već eto što je došao novi,pravi napadač. Samo i dalje je problem tu, jer ćemo i dalje imati samo jednog napadača.
Plavuša se ne računa itak-itak.

Želim mu što uspješniji debi, te karijeru u ovom klubu, zdravlja, a i sreće (koja je uvjek potrebna).

Sretno Demba!
Zanima me da li ce debitovati sutra, i naravno da mu zelim puno srece i u debiju i u nastavku karijere u Che-u, da zabija po sezoni 30 komada, minimalno. :D
[img]http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/543113_268518596611245_1775047224_n.jpg[/img]

prvi trening kao plavac !
Zelim mu zdravlja prvenstveno,jer ga realno gledajuci samo to moze zaustaviti od velikog uspjeha u Chelsea-ju....Ima li kakvih kvota na kladzi da ce dati gol na debiju,kladim se da daje sigurica

P.S. Vinko visis na fb :P
Zelim mu sretnu i uspjesnu karijeru u Chelsea,da dokaze tvoj talent i da puni protivnicke mreze.Neka se drzi svoje pozicije i ne komplicira ko Torres.Ako je pravi igrac,privikavanje na Chelsijevu igru mu ne bi trebao biti problem.
[color=rgb(77,77,77)][left][background=rgb(249,249,249)]Na prvom treningu sezone nakon dolaska Senegalskog igrača Demba Ba-e', Benitez (trener Chelsea) ga je upoznao s suigračima i rekao mu želje kluba za ovu sezonu. Nakon toga, Benitez je uzeo loptu u ruke i rekao 'LOPTA', zatim je pokazao na gol i rekao 'GOL'. Nakon toga je demonstrirao pucanje i rekao "ŠUT', "razumiješ? Šut - lopta - gol, GOOOOOOL!" . Pomalo povrijeđen i ljut, digne se Debma Ba i ka[/background][/left][/color][color=rgb(77,77,77)][left][background=rgb(249,249,249)]že: " Oprostite gospodine Benitez, ali ja razumijem i znam pričati engleski jako dobro!", na što mu Benitez odgovori:" Sjedni dolje sine, pričao sam Torresu."[/background][/left][/color]
  • Autor
[img]http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/527532_360051034092069_736042173_n.jpg[/img]

asist gol asist gol asist gol
Prosle sezone zablistao u prvom dijelu, pa u drugom ipak ne toliko jer je dosao Sise.
Ove sezone ponovo kida, zajebo' Sisea i naravno dolazi da nabija komplekse plavusici.
Prodaja Torresa na ljeto nadam se, i povratak Lukakua pa kakav mi tandem u napadu imamo jaoo.. :-*
Samo da ovako bude, i da das puno golova crnjo B-)
  • Autor
Ba u prvih 5 nastupa nije dao gol za Newcastle, ali je sušu prekinuo hattrickom protiv Blackburna. Onda se pročepilo i do januara je dao 15 komada. Kad se vratio sa AKN, prošle sezone, odma je zabio gol Aston Vili, tad je i Papis Cisse debitovo i dao drugi gol, pobjeda 2-1.
Dolaskom Cissea, Ba se morao premjestiti na krilo i do kraja sezone se nije upisivao u strijelce..
Početkom ove sezone dao je gol prvo kolo Tottenhamu, kasnije 2 komada Evertonu, dao je u toj tekmi Newcastleov 1000. gol u PL.
Dva komada Arsenalu, u porazu od 7-3, su bili zadnji golovi za Newcastle prije prelaska u Chelsea..
Nimalo mi se nesvidja nacin i razlog zbog kojeg je dosao (prodaja Sturidza) ali zelim mu dobrodoslicu i "simpatican mi je jos iz vremena kada je u Hofenhajmu zajedno sa Ibisevicem razvaljivao Bundesligu!!! Nadam se da ce dobiti sansu koju Daniel Sturridge nikad nije dobio
Valjda ce biti bolji od zadnjeg napadaca kojeg je Newcaste prodao nekada velikoj cetvroki (carolla). Sve u svemu dobar transfer, jeftino doveden, u najboljim godinama, meni puno drazi od sebicnog Sturridga.
zelim mu dobrodoslicu i nek se ugodno osjeca,nadam se da ce debitovati vec protiv Southamptona i pokazati kvalitete.
[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/418018_539471866072108_1635854884_n.png[/img]

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.