Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Demba Ba (2013-2014, 33 nastupa)

Istaknuti odgovori

spaha da te pitam al nemoj se ljutiti jesi ti budala ili se samo pravis :D pa demba za 10min napravi 3 prilike plus da goll.a torresu za to treba 20 utakmica i 12338546857896min,budimo realni i ja sam torresa uvijek podrzavao i sad ga podrzaavam al jednostavno kao da je zaboravio igrati fuddbal,.demba je najmanje duplo bolji napadac :)
  • Odgovori 1 hilj.
  • Pregledi 65,6 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Neće ni Torresova vječno sijat, dohakat će se i njemu..

Ali kakvog napadača konačno imamo, sve više mi se sviđa. Sljedeću je u prvoj 100%, tako mora i biti.
[quote name='how yes no' timestamp='1357817930' post='100751']Neće ni Torresova vječno sijat, dohakat će se i njemu..

Ali kakvog napadača konačno imamo, sve više mi se sviđa. Sljedeću je u prvoj 100%, tako mora i biti.[/quote]

Sljedeću Torres počinje, to nam je jedinstvena prilika da mu neko od defanzivaca Stokea slomi nogu i da ga se konačno riješimo.

Sent from my XT701 using Tapatalk 2
Jedna krstena lopta i odmah gol. Znaci jedna! I ona nije bila toliko idealna jer se ocekivalo da je defanzivac Swanseaja zakaci ali Demba je hladne glave primio i BUM!
[quote name='petar elnino' timestamp='1357817172' post='100743']
spaha da te pitam al nemoj se ljutiti jesi ti budala ili se samo pravis :D pa demba za 10min napravi 3 prilike plus da goll.a torresu za to treba 20 utakmica i 12338546857896min,budimo realni i ja sam torresa uvijek podrzavao i sad ga podrzaavam al jednostavno kao da je zaboravio igrati fuddbal,.demba je najmanje duplo bolji napadac :)
[/quote]

torres udje u finalu eura i zabije gol, i to dva puta u finalu zabije gol, sto nikom dosad nije uspjelo, bič pliz

de neko link da vidim gol dembare, gledao sam utakmicu do 88 min, nisam imao snage da dalje gledam, bolilo me to sto je Torres neopravdano napustio teren u 80min, a mogao je kasnije uz prave lopte hazarda, mate, i marina zabiti 2 gola te osigurati pobjedu u prvoj od dvije utakmice polufinala capital one cupa
[quote name='Spaha' timestamp='1357936398' post='101125']
[media]http://www.youtube.com/watch?v=hokzVtnP_lM[/media]
[/quote]

Koji je ovo gospodin, svakom njegovo rječju samopouzdanje izbija iz njega, tako vedra i nasmijana osoba, trebao bi se i onaj panj FT9 malo okrenuti vjeri i Bogu (Allahu) nek se ugleda na Dembu, neka mu čovjek objasni neke stvari.......samo naprijed Demba
Engleski mediji piše da bi transfer Dembe mogao biti jedan od najisplativijih transfera svih vremena !
Kako sam zagotivio ovog čovjeka, pa to nije normalno.
Sve najbolje i da nam doneses dosta golova ;)
Skide mu Beg odličnu šansu, kasnije ju je također fenomenalno priredio Lampsu (kad mu je glavom spustio na peterac), ali Lamps fuli..

Tako ti je to, kad imaš napadača u ekipi.
Ovo mu je praktički druga utakmica u našem dresu, onih deset minuta nećemo računat.
Šteta što mu nije ušla ona jedna prilika kad mu je Begović obranio. Polako ljudi ne očekuijte odma hat trickove, nek se uklopi momčina!
Danas po meni odigrao odlicno.Trudio se,pokusavao koliko je mogao pored drvosjeca iz odbrane Pottersa.
Al' pogledajte samo njegovo otvaranje kad mu je Lamps poslao sjajnu loptu i Asmir odbrani.
I ono sto mi se svidja kod njega je da ima srce i zelju za igrom.Kada primi loptu siguran sam da je nece olako izgubiti.
[quote name='reLo' timestamp='1358022408' post='101429']
Skill pokazao asistencijom za Lamparda.

[/quote]

Dve asistencije.
Zaboravljas kad mu je glavom spustio loptu, a Lamps pogodio Begovica s 2 metra ;)
[img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530623_543716122335275_1283530566_n.jpg[/img]

[b] [font=verdana,geneva,sans-serif][size=4]Demba Ba: "I do not like when people compare me with Mario Balotelli. I do not smoke and do not consume alcohol and I pray five times a day in a mosque."[/size][/font]

[b][font=verdana,geneva,sans-serif][size=4]#MassiveRespect![/size][/font][/b][/b]
[quote name='Semir' timestamp='1358244208' post='101854'][img]https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/530623_543716122335275_1283530566_n.jpg[/img]

[b] [font=verdana,geneva,sans-serif][size=4]Demba Ba: "I do not like when people compare me with Mario Balotelli. I do not smoke and do not consume alcohol and I pray five times a day in a mosque."[/size][/font]

[b][font=verdana,geneva,sans-serif][size=4]#MassiveRespect![/size][/font][/b][/b][/quote]]

Što ti je reći pravi vjernik.. Ne želi da ga uspoređuju sa ološem.

[quote name='Blues_95' timestamp='1358202618' post='101803']http://sportsport.ba/blabla/demba-ba-duguje-peracu-auta-40-funti/96182

Jebeno nevjerujem ![/quote]

Garantovano laže.. Hoće samo da se medijski eksponira.

Demba Ba, svakim danom ga sve vise i vise volim, zajednicko nam je sto volimo jagodu :D

da je bar dosao na pocetku sezone, danas bi se sigurno pricala druga prica

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.