Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/727569219244724224

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/727569440968151040

https://twitter.com/ChelsTransfer/status/727569595423428608

Pozdrav za hejtere :D

• 2 sedmice kasnije...

Kurtonja je ove sezone branio za kurac. OK, jest odbrana bila kriminalna, ali nije ni on bio nista bolji. Pa ne sjecam se kad nam je on zadni put iskljucivo svojim odbranama donio bodove?!

kurtonja je obično razvikano ime, ništa više, srećom pa je precjenjen, pa mi ne bi bilo žao ako ode negdje za dobre pare

nikad nismo bili u goroj situaciji, pa oba golmana što imamo se spominju za odlazak.

kurtonja je obično razvikano ime, ništa više, srećom pa je precjenjen, pa mi ne bi bilo žao ako ode negdje za dobre pare

nikad nismo bili u goroj situaciji, pa oba golmana što imamo se spominju za odlazak.

Izvini brate ali ja vece gluposti nisam procitao u zivotu.
Znaci u godini kada ekipa igra u totalnom kurcu kada nijedan jedini igrac na nivou mi izdvajamo covjeka koji nije branio najsavrsenije ali je branio dosta dobro.Prosle sezone je branio maestralno kako nas je izvlacio nisu bile istine.Ako se Hazardu moze dat "oprost" za sezonu onda i Courtoisu treba
A i protiv PSG je branio cudesa

Dovoljne su 2 godine da se moze procijeniti golman. Za mene Courtois je sasvim solidan golman, medjutim nije na onom nivou koji smo imali sa Cechom skoro 10 godina. Mozda postane jednom, trenutno ipak nije. I rekao bih da se tek sada vidi kakvu je konstantu drzio golmancina Petr Cech.

Ne treba prodavati Courtoisa, nemamo trenutno ga s kim boljim zamijeniti i neka ga ali nemojte ga vala dizati u nebesa, naprimao se za ove 2 godine pacerskih golova samo tako.

• 2 sedmice kasnije...

I da Konte izvede magiju koja se od njega ocekuje :D

Čitam ovih dana šta se sve piše o Konteu, o njegovoj taktici, načinu rada i razmišljanja i ostale stvari u vezi s njim. Iako na prvu loptu nisam bio oduševljen njegovim dovođenjem, sada nestrpljivo iščekujem početak sezone da vidim kako će sve izgledati pod njim. Dokle god napredak bude bio vidljiv, biću zadovoljan.

Čitam ovih dana šta se sve piše o Konteu, o njegovoj taktici, načinu rada i razmišljanja i ostale stvari u vezi s njim. Iako na prvu loptu nisam bio oduševljen njegovim dovođenjem, sada nestrpljivo iščekujem početak sezone da vidim kako će sve izgledati pod njim. Dokle god napredak bude bio vidljiv, biću zadovoljan.

Rekao bi covek, da ce navijacima Celsija dosaditi, da ce otupeti na sve te nove pocetke, jer smo ih se nagledali i previse. Ali ne, vec se broje dani do pocetka sezone.

Rekao bi covek, da ce navijacima Celsija dosaditi, da ce otupeti na sve te nove pocetke, jer smo ih se nagledali i previse. Ali ne, vec se broje dani do pocetka sezone.

Najzanimljivije mi je kad nemam pojma šta da očekujem.

Najzanimljivije mi je kad nemam pojma šta da očekujem.

Zapravo, naučeni smo da očekujemo kratkotrajnu avanturu koja na momente donese uspeh, i završi se neslavno. Stvar je u tome što se svaki put iznova nadamo da će biti drugačije.

Zapravo, naučeni smo da očekujemo kratkotrajnu avanturu koja na momente donese uspeh, i završi se neslavno. Stvar je u tome što se svaki put iznova nadamo da će biti drugačije.

Kao i 90% avantura između trenera i klubova. Retke su "avanture" koje se slavno završavaju.

Od Kontea očekujem da nas unapredi koliko god je moguće, a ako/kad dođe do trenutka da ostane bez ideja, očekivaću od njegovog naslednika da nastavi tamo gde je on stao.

• 5 sedmica kasnije...

Do sad najbolji golman na prvenstvu sigurno, vidim i ocjena na whoscoredu tako kaže, prejako brani ako izuzmemo par ispada koji naravno nisu uticali na to da primi gol. 

• 2 mjeseca kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.