Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Da ne ispadnem diablo, najzad izvanredno branio, mislim da mu je ovo najbolja partija u prethodnih godinu i po, bez greške. Svaka čast, neka nastavi ovako.

I ja sam doista oduševljen njegovim branjenjem danas,polahko počinje da liči na onog golmana iz Atletika,nadam se da će mu svaka naredna utakmica ovakva biti.

Dobra partija, imao par finih parada al nije to sad aman zaman nesto bilo, osim onog Ibrinog suta.. Za pocetak neka ovako nastavi braniti ono sto se ocekuje da odbrani i bez gluposti s loptom i istrcavanjima.

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/792785707974660096

Doduše, samo mu je Junajted uputio više od jednog šuta u okvir. :P

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Eh nek nam je i on jednom direktno donio bodove.. Svaka cast za onu paradu na kraju utakmice, citav stadion i mi koji smo gledali kraj malih ekrana smo je vec vidjeli u golu.

Hvala majstore, maestralna odbrana. Zbog ovakvih stvari se nazivas jednim od boljih, keep it going :D

Bravo za Courtoisa, prije ove odbrane na kraju, imao je jos jednu odlicnu kad je ispala odbrana pa je lopta zavrsila u korneru. Samo naprijed.

Procitah da je rekao da ce napustiti klub. Zalosno da je zbog ovog balavca morala legenda kluba Cech otici koji je za klasu bolji od njega.

marca su Realove novine, tako da nije nemoguće da lažu da bi Realu olakšali posao dovođenja...

Ali ako će ga se prodavat ništa ispod 80M ne dolazi u obzir, Real je lak na trošenju para, treba ih maksimalno izmust...

Budimo realni, Courtois nam u ove 3 sezone koliko je kod nas nije donio ni trećinu bodova koliko je npr. jedan De Gea donio Unitedu... Uopšteno, nama golman i ne igra neku ulogu... Posebno u ovom nizu u kojem smo sada, tako da mislim da ga možemo utopiti za ogroman novac i dovesti golmana koji će solidno obavljati posao za 15-20 miliona.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.