23. decembar 2016.9 god. comment_264383 Ne sumnjam ni 1% da je istina, on je okusio život u sunÄanom Madridu i jednostavno mu je guzica zinula za svim tim. Osim toga, Real je puno veći klub od naÅ¡eg + zaraÄ‘ivat će puno viÅ¡e + plaćat će manje poreza. RaÄunica je jasna, nema tu puno naglabanja. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264384 E baÅ¡ bi volio da dovedemo tog "velikog" Oblaka pa da u Ligi prvaka u knockout fazi odemo na penale, a ovaj naÅ¡ "veliki" Oblak ne odbrani niti jedan penal, ma nije da ne odbrani nego se lik ni ne baci, ne proÄita niti jedan penal. Kakve bi samo sale zvizduka dobio. Akko već tražimo dlaku u jajetu i govorimo ko je bolji mislim da i to igra odreÄ‘enu ulogu. [media]https://www.youtube.com/watch?v=OIdmueK-2r0[/media] Pazi samo kako Äita Å¡uteve ^_^ Ne bi Kuronju prodao ni pod razno, izuzev da baÅ¡ želi otići. Osjetljiva pozicija je golman, ako je on kikser to dodatno stvara pritisak odbrani, meni Thibo ulijeva povjerenje a mislim da je tako i sa odbranom. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264387 Npr, Butlanda bih ja najvise zelio, ali tesko da se moze dobiti od Stokea, pa onda Horn mozda... govoris o nekim odbranama ove sezone, ali onda kazes da to nije vazno, odluci se.VidiÅ¡ li ti Å¡ta piÅ¡eÅ¡? Butlanda teÅ¡ko dobiti?!? UopÅ¡te niko od naÅ¡ih konkurenata ne traži golmana,niti je Stoke kao Everton pa da neće prodati Butlanda,tu je samo pitanje da li bi se oko cijene mogli dogovoriti. Spomenuo sam jednu vrhunsku odbranu Kurtoe iz ove sezone i ti si se uhvatio za to.Želio sam reći da se svi vrhunski golmani mogu pohvaliti luÄ‘aÄkim intervencijama,dok Kurtoa i nema baÅ¡ s Äim da se pohvali. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264388 Butlanda je veoma tesko dobiti, Stoke ga se nece odreci tako lagano, plus ako jos vide da je kurtonja otisao, pa bi nas mogli guziti kako hoce. Kako bolan nema, kako je uopste dospio na listu ovu, ako je branio samo eto dobro. Svima dobar samo nekim pojedincima ne valja, eto bolji neki Trapp iz PSGa, ili eto i Oblak koji se najvise poredi sa njim, Oblak nikad nece imati ovakvu kontrolu nad njegovim 16 k'o sto ima kurtonja. Curtois je jedan od najboljih golmana na svijetu, to ce vam svi reci, pa ne znam za koga da navijaju. Vama bi najvise odgovaralo da Begovic brani kao prvi golman i to je to. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264391 Butlanda je veoma tesko dobiti, Stoke ga se nece odreci tako lagano, plus ako jos vide da je kurtonja otisao, pa bi nas mogli guziti kako hoce. Kako bolan nema, kako je uopste dospio na listu ovu, ako je branio samo eto dobro. Svima dobar samo nekim pojedincima ne valja, eto bolji neki Trapp iz PSGa, ili eto i Oblak koji se najvise poredi sa njim, Oblak nikad nece imati ovakvu kontrolu nad njegovim 16 k'o sto ima kurtonja. Curtois je jedan od najboljih golmana na svijetu, to ce vam svi reci, pa ne znam za koga da navijaju. Vama bi najvise odgovaralo da Begovic brani kao prvi golman i to je to.Sve si ti u pravu,al to nije tako. Prijavi
24. decembar 2016.9 god. comment_264398 Nerazumijem nikako logiku,neka glupa izjava iz glupog izvora i vi bi ga odma prodavali. Iza one prosle obrane ga isti dizali u nebesa. Nije Äovjek niÅ¡ta reko ko vjeruje joÅ¡ u te neke gluposti. A sto se njega tiÄe on je za mene world class golman,bolje pozeljet nemozemo.Ima 24 godine i ako nezeli ic(u sto vjerujem) moze ostat jos godinama, i doc do ko zna kakvog statusa u klubu. Prijavi
24. decembar 2016.9 god. comment_264430 Jarane gdje ima dima ima i vatre, ovo nije prvi put da se spominje njegov odlazak. Prijavi
25. decembar 2016.9 god. comment_264445 Koji je po vama dobar golman koji bi Courtoisa mogao zamjeniti? Meni je sad žao što smo Čecha prodali. Prijavi
25. decembar 2016.9 god. comment_264451 Ne bi ulazio u to ko je bolji od koga ali Å¡to se tiÄe golmana mislim da ima opcija ako Courtois želi ići u Real, tu je odmah Navas uz Reala, tu Hart koji se sigurno vraća u PL. To su kvalitetne opcije koje mi padaju na pamet onako na prvu kada bi detaljnije razmislio naÅ¡lo bi se joÅ¡ dosta rijeÅ¡enja, nije mi žao Å¡to smo prodali Cecha nakon Å¡to je preÅ¡ao u Arsenal "ohladio" mi je a i on viÅ¡e nije na svom nivou. Prijavi
25. decembar 2016.9 god. comment_264452 Hahahahahah. Ne mogu a da se ne nasmejem. Dakle covek je za manje od pola godine prvo javno rekao da zeli da ide, pa posle javno sve to demantovao, pa opet promenio pricu. I to bas onim prijateljima koji imaju veze za odredjenim novinama u Spaniji, koje su isto tako slucajno naklonjene Realu iz Madrida. Prijavi
25. decembar 2016.9 god. comment_264455 Eto, Curtois je primjer tipiÄnog igraÄa kakav igra za Belgijsku repku (Legiju stranaca), mentalitet prodane duÅ¡e kao i Hazard koji bi skinuo gaće da ponuda iz Reala sleti. Tim viÅ¡e mi je drago da je Cech ostavio puno dublji trag prije nego je opravdano napustio klub. Ovakvih Å¡takora kao Curtois ima joÅ¡ u prvih 11 ali neću poimence. Poznavajući Conteove transfere, sigurno se neće naći kvalitetna jednako kvalitetna zamjena, a ako bi se tražila u nekom iz Premiershipa, eventualno Kasper Schmeichel. Prijavi
25. decembar 2016.9 god. comment_264463 IFHSS upravo objavio listu najboljih golmana na svijetu 1. Manuel Neuer (Bayern chen) 156 bodova2. Gianluigi Buffon (Juventus) 913. Rui Patricio (Sporting Lisabon) 504. Claudio Bravo (Barcelona/Manchester City) 455. David De Gea (Manchester United) 376. Jan Oblak (Atletico Madrid) 317. Hugo Lloris (Tottenham) 298. Keylor Navas (Real Madrid) 189. Thibaut Courtois (Chelsea) 1310. Denis Onyango (Mamelodi Sundowns) 5 Prijavi
25. decembar 2016.9 god. comment_264466 E moj Tibo, sebi si dopustio da jedna rupetina poput Claudia Brava bude pet mjesta ispred tebe. Prijavi
25. decembar 2016.9 god. comment_264470 Daleko je to od neÄega Å¡to bi se trebalo uzeti za ozbiljno Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264473 Pa realno Rui Patricio ne slasluzuje biti treci golman svijeta. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264478 Cuj Bravo cetvrti golman, buahahahahha NavijaÄi Cityja plaÄu za Hartom, eto koliko je Bravo dobar. Koliko je samo City golova ove sezone primio zahvaljujući njegovoj nekvaliteti. Ni meni nije shvatljivo da Bravo bude u top 5. Po meni on nije ni meÄ‘u 20 najboljih. Jeste on odigrao odliÄno na Svjetskom 2014., ali isto tako odliÄan je bio i Tim Howard iz USA reprezentacije na tom turniru, pa ja ne vidim da ga netko svrstava u top 5. Prijavi
26. decembar 2016.9 god. comment_264525 Jos jedna vrhunska odbrana danas, Afobeu. TOP CLASS!!! Prijavi
27. decembar 2016.9 god. comment_264571 Opet pokazao da je jedan od najboljih golmana , odliÄne dvije obrane Prijavi
30. decembar 2016.9 god. comment_264662 https://twitter.com/TeleFootball/status/814466798221410305 ÄŒini mi se da je u pitanju trik agenta da izvuÄe Å¡to viÅ¡e para iz kluba nego Å¡to je Real stvarno zainteresovan, no zar nije skoro dobio on novi ugovor? Prijavi
30. decembar 2016.9 god. comment_264671 sumnjam da će on otići, conte će ga teško pustiti Prijavi
9. januar 2017.9 god. comment_265159 https://www.facebook.com/CourtoisOfficial/posts/1260832657343309 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.