Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ne sumnjam ni 1% da je istina, on je okusio život u sunčanom Madridu i jednostavno mu je guzica zinula za svim tim. Osim toga, Real je puno veći klub od našeg + zarađivat će puno više + plaćat će manje poreza. Računica je jasna, nema tu puno naglabanja.

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

E baÅ¡ bi volio da dovedemo tog "velikog" Oblaka pa da u Ligi prvaka u knockout fazi odemo na penale, a ovaj naÅ¡ "veliki" Oblak ne odbrani niti jedan penal, ma nije da ne odbrani nego se lik ni ne baci, ne pročita niti jedan penal. Kakve bi samo sale zvizduka dobio. 
Akko već tražimo dlaku u jajetu i govorimo ko je bolji mislim da i to igra određenu ulogu.
[media]https://www.youtube.com/watch?v=OIdmueK-2r0[/media]

Pazi samo kako čita Å¡uteve ^_^ 

Ne bi Kuronju prodao ni pod razno, izuzev da baš želi otići. Osjetljiva pozicija je golman, ako je on kikser to dodatno stvara pritisak odbrani, meni Thibo ulijeva povjerenje a mislim da je tako i sa odbranom.

Npr, Butlanda bih ja najvise zelio, ali tesko da se moze dobiti od Stokea, pa onda Horn mozda...

govoris o nekim odbranama ove sezone, ali onda kazes da to nije vazno, odluci se.

Vidiš li ti šta pišeš? Butlanda teško dobiti?!? Uopšte niko od naših konkurenata ne traži golmana,niti je Stoke kao Everton pa da neće prodati Butlanda,tu je samo pitanje da li bi se oko cijene mogli dogovoriti.

Spomenuo sam jednu vrhunsku odbranu Kurtoe iz ove sezone i ti si se uhvatio za to.Želio sam reći da se svi vrhunski golmani mogu pohvaliti luđačkim intervencijama,dok Kurtoa i nema baš s čim da se pohvali.

Butlanda je veoma tesko dobiti, Stoke ga se nece odreci tako lagano, plus ako jos vide da je kurtonja otisao, pa bi nas mogli guziti kako hoce.

Kako bolan nema, kako je uopste dospio na listu ovu, ako je branio samo eto dobro. Svima dobar samo nekim pojedincima ne valja, eto bolji neki Trapp iz PSGa, ili eto i Oblak koji se najvise poredi sa njim, Oblak nikad nece imati ovakvu kontrolu nad njegovim 16 k'o sto ima kurtonja.

Curtois je jedan od najboljih golmana na svijetu, to ce vam svi reci, pa ne znam za koga da navijaju. Vama bi najvise odgovaralo da Begovic brani kao prvi golman i to je to.

Butlanda je veoma tesko dobiti, Stoke ga se nece odreci tako lagano, plus ako jos vide da je kurtonja otisao, pa bi nas mogli guziti kako hoce.

Kako bolan nema, kako je uopste dospio na listu ovu, ako je branio samo eto dobro. Svima dobar samo nekim pojedincima ne valja, eto bolji neki Trapp iz PSGa, ili eto i Oblak koji se najvise poredi sa njim, Oblak nikad nece imati ovakvu kontrolu nad njegovim 16 k'o sto ima kurtonja.

Curtois je jedan od najboljih golmana na svijetu, to ce vam svi reci, pa ne znam za koga da navijaju. Vama bi najvise odgovaralo da Begovic brani kao prvi golman i to je to.

Sve si ti u pravu,al to nije tako.

Nerazumijem nikako logiku,neka glupa izjava iz glupog izvora i vi bi ga odma prodavali. Iza one prosle obrane ga isti dizali u nebesa. Nije čovjek ništa reko ko vjeruje još u te neke gluposti.

A sto se njega tiče on je za mene world class golman,bolje pozeljet nemozemo.Ima 24 godine i ako nezeli ic(u sto vjerujem) moze ostat jos godinama, i doc do ko zna kakvog statusa u klubu.

Ne bi ulazio u to ko je bolji od koga ali što se tiče golmana mislim da ima opcija ako Courtois želi ići u Real, tu je odmah Navas uz Reala, tu Hart koji se sigurno vraća u PL. To su kvalitetne opcije koje mi padaju na pamet onako na prvu kada bi detaljnije razmislio našlo bi se još dosta riješenja, nije mi žao što smo prodali Cecha nakon što je prešao u Arsenal "ohladio" mi je a i on više nije na svom nivou.
Hahahahahah. Ne mogu a da se ne nasmejem.

Dakle covek je za manje od pola godine prvo javno rekao da zeli da ide, pa posle javno sve to demantovao, pa opet promenio pricu. I to bas onim prijateljima koji imaju veze za odredjenim novinama u Spaniji, koje su isto tako slucajno naklonjene Realu iz Madrida.

Eto, Curtois je primjer tipičnog igrača kakav igra za Belgijsku repku (Legiju stranaca), mentalitet prodane duÅ¡e kao i Hazard koji bi skinuo gaće da ponuda iz Reala sleti. Tim viÅ¡e mi je drago da je Cech ostavio puno dublji trag prije nego je opravdano napustio klub. Ovakvih Å¡takora kao Curtois ima joÅ¡ u prvih 11 ali neću poimence. 

Poznavajući Conteove transfere, sigurno se neće naći kvalitetna jednako kvalitetna zamjena, a ako bi se tražila u nekom iz Premiershipa, eventualno Kasper Schmeichel. 

IFHSS upravo objavio listu najboljih golmana na svijetu

1. Manuel Neuer (Bayern chen) 156 bodova
2. Gianluigi Buffon (Juventus) 91
3. Rui Patricio (Sporting Lisabon) 50
4. Claudio Bravo (Barcelona/Manchester City) 45
5. David De Gea (Manchester United) 37
6. Jan Oblak (Atletico Madrid) 31
7. Hugo Lloris (Tottenham) 29
8. Keylor Navas (Real Madrid) 18
9. Thibaut Courtois (Chelsea) 13
10. Denis Onyango (Mamelodi Sundowns) 5

Cuj Bravo cetvrti golman, buahahahahha

Navijači Cityja plaču za Hartom, eto koliko je Bravo dobar. Koliko je samo City golova ove sezone primio zahvaljujući njegovoj nekvaliteti.

Ni meni nije shvatljivo da Bravo bude u top 5. Po meni on nije ni među 20 najboljih. Jeste on odigrao odlično na Svjetskom 2014., ali isto tako odličan je bio i Tim Howard iz USA reprezentacije na tom turniru, pa ja ne vidim da ga netko svrstava u top 5.

https://twitter.com/TeleFootball/status/814466798221410305

Čini mi se da je u pitanju trik agenta da izvuče što više para iz kluba nego što je Real stvarno zainteresovan, no zar nije skoro dobio on novi ugovor?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.