28. mart 2016.10 god. comment_254634 Treba mu reset sistema, kao i većini igrača Čelsija. Evo i naslednika https://twitter.com/ChelsTransfer/status/714517169963405314 Prijavi
28. mart 2016.10 god. comment_254635 Mah ovo je zajebancija sto se tice Begovića. Ali Kurtoa uopste nije u top 5 golmana u svijetu. Jest ali po imenima kada bi se gledalo, po kvaliteti je daleko od top 5. To je najrealnije i ovo govorim bez ikakvih predrasuda prema njemu. Njegovo najjace oruzje, autoritativna izletanja i kupljenje visokih lopti je postalo nesigurno, odluke da li da istrci ili ostane na gol liniji takodje veoma upitno. Pas igra mu je losa a i ispucavanja nisu nikada bila bog zna cemu. Daleko od toga da je on los golman ali ove sezone je vise los nego dobar. Prijavi
28. mart 2016.10 god. comment_254636 za ove pare neka odjebe plaćenik, beligajnci nam bili buudćnost svi na kraju plaćenici jeste medju 5 jbg povreda ali da je govno jeste Prijavi
28. mart 2016.10 god. comment_254638 Moje mišljenje je da je u Atleticu bio dosta bolji nego ovdje. Nije u top 5 sigurno, već duže vrijeme. Prijavi
28. mart 2016.10 god. comment_254643 Odbrana Atletika je svetlosnu godinu ispred ovogodisnje odbrane Celsija. Kurta je i prosle godine flertovao s Realom pa je branio kao zmaj. Prijavi
28. mart 2016.10 god. comment_254645 Odbrana Atletika je svetlosnu godinu ispred ovogodisnje odbrane Celsija. Kurta je i prosle godine flertovao s Realom pa je branio kao zmaj. Kljucna stvar oko ovih teza kako nije medju top golmanima. Ali s druge strane se mora podvuc i da je nerijetko bio los kao i odbrana, ako ne i losiji... (mnogo vise puta od dozvoljenog :D) Prijavi
28. mart 2016.10 god. comment_254647 diablo se sam iskljucio iz ove rasprave, nakon Butlanda ga vise ne shvatam ozbiljno.Elem, Begovic na gol do kraja sezone pa nek picketina malo vidi klupe. Mamu li mu njegovu prepotentnu. Hem ga je klub cekao i vjerovao u njega, pa na kraju prodao i jednog Cecha samo radi toga jer je ovaj mladji (posto nikako nije bio bolji od Petra, cak mislim da je slabiji golman trenutno), hem mu nudjen ogroman ugovor. Od Hiddinka branio svaki minut, pa i u bezveznim kup utakmicama. A ovaj cim je malo zagustilo poceo se neckati, jedna losa sezona i odmah bi gospodin u Barcelonu ili gdje vec, ne zna ni malo podrzati klub u teskoj situaciji.Sto se mene tice, takvi nam ne trebaju u ekipi taman nam morao igrac stajati na golu.Nemas ti sine nikakvih kredita da tako pricas i ako zelis ici, vrata su ti sirom otvorena.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
28. mart 2016.10 god. comment_254650 upravo tako mrš smradu isti kao lukaku i onaj kepec belgijski Prijavi
28. mart 2016.10 god. comment_254651 Cekanje je ono sto radi Milan sa Donarumom. Stavili talentovanog klinca na gol, spremni da ga istrpe i sacekaju da vide da li ce razviti taj potencijal. Kurtu je Celsi sutnuo na pozajmicu, pa ako se pokaze, vracaj nazad, ako ne cao djaci. Velika je razlika izmedju ta dva. Idi opsuj Azara jer mu je tesko da odbije PSG, pa se vrati da nastavimo diskusiju. Prijavi
28. mart 2016.10 god. comment_254653 da mu nije bilo chelsea ne bi mu bilo nigdje nismo mi milan da si to dozvolimo to radi Bayern jer si to može dozvoliti mi u ovakvoj konkruecniji ne možemo ja ču ih posvati oboicu plus lukakua redovnu sve tri sline Prijavi
28. mart 2016.10 god. comment_254654 Cuj iskljucio se samim tim sto sam spomenuo Butlanda. Cime to? Mladim englezom, koji je jedan od najboljih golmana lige, on i De Gea. To i statisticki potvrdjuje. Prijavi
28. mart 2016.10 god. comment_254656 Bolji Forster od Butlanda :D Solidan, ali sta je butland donio bodova sa svojim Bozijim odbranama, to jedino je de gea jos radio, i Navas iz Reala :D Prijavi
29. mart 2016.10 god. comment_254657 za mene si se iskljućio kad si počeo branti Nola al sam ti ga šukno Prijavi
29. mart 2016.10 god. comment_254665 Courtois je daleko po kvaliteti od Cecha. Courtois nam je donio bodove samo protiv WBA. Previse gresaka. Prijavi
29. mart 2016.10 god. comment_254666 Courtois je daleko po kvaliteti od Cecha. Courtois nam je donio bodove samo protiv WBA. Previse gresaka. šta misliš da li je Begović dostojna zamjena za Courtoisa Prijavi
29. mart 2016.10 god. comment_254675 Pa po ovoj formi nije Begović ni daleko od Courtoisa, možda bi i bolje branio. Prijavi
29. mart 2016.10 god. comment_254679 šta misliš da li je Begović dostojna zamjena za Courtoisa Begovic je po svim kriterijima bio zamjena Cortoisu bez obzira kako odigrao. Ne znam zasto mu Hidink nije dao sansu u nekom takmicenju, ne bi bio puno losiji od Courtoisa. Prijavi
30. mart 2016.10 god. comment_254683 nipoečmu nije bolji a volio bi da jeste, jer je naš Bosanac ili ti Hercegovac i plus moj Trebinajc dakle relno znam mu porodicu, počastvovan sam što je kod nas, dobar je golman ali je svjetlosnu godinu iza ovog smrada navno neka brani ako smrad hoće da ide, sve je dobio, s apsodbe ga makli, dali ga u atletko prboio se sv ostojio vratio se i smrad hoće u Real, mrš seljačino Prijavi
9. april 2016.10 god. comment_254953 Spekulacije da bi Kurtolini mogao na klupu do kraja sezone a na ljeto u drugi klub. :D Prijavi
9. april 2016.10 god. comment_254954 Ja ga ne bih prodavao, kakva god ponuda da stigne, ma ni u kom slucaju. Gdje naci top zamjenu za njega... (Jedino u slucaju da on ima zelju, takve odmah treba pustit) Prijavi
9. april 2016.10 god. comment_254955 Riješiš se legende Čecha zbog ovog igrača, da bi nakon godinu dana ga prodavali, ja iskreno ne vjerujem u tu priču, mada bih volio, Begović mi je naravno daleko draži. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.