11. septembar 2016.10 god. comment_260479 Fakat ne kontam što ga i dalje svrstavaju među top svjetske golmane, davno je on otišao iz Atletica. Prijavi
11. septembar 2016.10 god. comment_260487 Gledam i ne vjerujem,pa Čeh je mogao braniti na vrhunskom nivou bar još 3-4 sezone kao što je već neko rekao,ali hoće klempo kurtoa da je broj 1 i onda brani užasno kad prodaš legendu,Čeh je od Arsenala napravio ozbiljnog konkurenta za titulu što nisu bili u prethodnih 10 godina,a ovaj prima golove sa svih pozicija od bilo kakvih igrača ja mislim da veći broj utakmica bez primljenog gola ima aston vilin golman,ok jeste loša odbrana,ali jarane barem ti pokaži nešto,spasi neku utakmicu,a ne frajer levat,kakve je sve golove primao,cavanijev u lp,prošle godine adamsov s pola terena...Čeh je bio pravi golman protiv barselone šta je branio,naravno jeste bila bolja odbrana,ali je i on imao odličnih odbrana,penal u finalu lp u produžecima,ali eto ima opet likova koji misle da je on dobar golman koliko i Čeh,izvinite,ali to je meni notorna glupost. Davno sam govorio da je ovaj majmun obična prevara. Prijavi
11. septembar 2016.10 god. comment_260492 Sta tek reci za igru sa loptom, pa u 95% slucaja lik ispuca loptu jer ne umije da doda prvom igracu do sebe. Prijavi
11. septembar 2016.10 god. comment_260536 Prosli put je i crveni dobio kad je napravio penal, danas isto losa odluka. Nadsm se da ce popraviti formu inace ima ga ko zamijeniti. Uz sve to ne moze biti u rangu Cecha ni za 10 sezona. Prijavi
12. septembar 2016.10 god. comment_260557 Kasnije bio isti istac prekrsaj samo sa druge strane i sudija nije nista svirao. Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260858 Courtois has saved only 5 of the 11 shots on target against Chelsea this season. Klasa. Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260872 Kod ovog lika kurcobolja na nivou... a bgm i van forme je predugo, ako je ustvari do forme :( Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260881 Courtois: "I left Spain knowing that I will return. Now I have a contract until 2018 but afterwards I'll evaluate what's for the best." Vratiš ga sa pozajmice, daš mu zagarantovano mesto startera umesto Čeha, prodaš Čeha, povećaš mu platum vratiš ga na gol čim se oporavi od povrede, brani uvek iako godinu i po nije u formi, otpustiš golmana trenera jer mu nije odgovarao, a on to ovako vraća... Kako brani, može biti presrećan ako ode u Levante. Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260882 Ne razumijem vas, sta je sad pogresno uradio? Odbranio sve sto je i bilo moguce... Prijavi
19. septembar 2016.10 god. comment_260884 Što je jedan šut lololo Prvi udarac na meču protiv Liverpula, on hvata loptu, ispada mu i samo pukom srećom se ne odbija nekako u mrežu. Prijavi
20. septembar 2016.10 god. comment_260889 Jednu dobru obranu protiv Liverpoola je napravio. Prije toga ne sjećam se kada je zadnji puta nešto malo bolje obranio. Uopće ne izgleda kao top golman. Obrani onaj minimum što treba, ali one neke jače obrane koje bi ga svrstale u top golmane, toga nema. Prije par godina uvjeravao sam frenda unitedovca da je bolji od De Gee, ali sam odustao od toga. De Gea ga je realno prešišao već odavno. Prijavi
20. septembar 2016.10 god. comment_260890 Lik je van forme totalno. Samopouzdanje mu je takodjer manje sto se da primjetiti i na visokim loptama. Nekada je te lopte hvata zmireci a sada vise nije siguran ni da li izaci po nju ni da li ostati na golu. Sta tek reci za njegovu igru loptom po zemlji? I nema je. I haj sve to bi se i moglo progutati da on brani dobro i da on spasi po koji gol sto odbrana usere. Kolko sam ja zakljucio golmani nisu tu samo kao figure vec da spase svoj tim kada odbrana pogrijesi. U suprotnom sto ce ti golman ako ce odbrana raditi svoj posao bez greske. Prijavi
20. septembar 2016.10 god. comment_260898 Pa eto, nijedan korner nije bio opasan, hvatao je sve, odbranio strasnu priliku Origiju, i jos neke poluprilike. Hendersonu i Lovrenu nije realno moglo odbraniti ni 5 golmana. Prijavi
20. septembar 2016.10 god. comment_260900 Sta reci, kurton od golmana, jos veci kurton od osobe. Trebali smo uzeti Harta na posudbu a ovoga poslati Realu za 50-ak miliona dok nisu dobili zabranu transfera. Prijavi
20. septembar 2016.10 god. comment_260901 Znači od 2018. više neće stajati na golu... Još ćemo ga pustit džabe kako mi se čini. Prijavi
20. septembar 2016.10 god. comment_260903 Treba ga otjerati iz kluba.....Koja usrana i prokleta generacija, nikoga nije dva posto briga za klub, isti ljudski otpad kao i Hazard Prijavi
20. septembar 2016.10 god. comment_260907 Od golova koje je primio, idu mu na dusu jedino prvi i mozda drugi protiv Svonsija. Zavrsena prica. I to sto hoce da ode je ocekivano, pa I opravdano. Prijavi
20. septembar 2016.10 god. comment_260908 Od golova koje je primio, idu mu na dusu jedino prvi i mozda drugi protiv Svonsija. Zavrsena prica. Taman da je i Buffon iz najboljih dana (a nije ni 3% toga) zbog ovakvih izjava ga treba prodati cim se ukaze prilika. Igrac koji ne zna bil prno il bi se usro. Ne treba nam to u klubu, a vala golmana dobrih ima i mogu se naci jeftino. Prijavi
20. septembar 2016.10 god. comment_260910 Za šta ga smatraju on bi trebao odbraniti i onaj Lovrenov gol i ono protiv Swansea oba gola tj nije trebao usrati kod prvog gola.Ni Čehu nije bilo ništa lakše sa Luizom i Cahillom u finalu i protiv Barse sa Bosingwom u polufinalu i drugim utakmicama.Ako te smatraju za jednog od najboljeg golmana,ako otjera uprava Čeha moraš braniti kao Buffon i moraš cijeniti ono što urade za tebe,a ne nakon što otjeramo jednog od najboljih golmana na svijetu izjaviti kako ti nedostaje Španija i kako ti se odlazi iz kluba,pa ubit te treba majku ti jebem,nezahvalnu. Prijavi
20. septembar 2016.10 god. comment_260934 Ma tjerat ga ko kera, sve smo mu dali i ako mu se ne svidja, put pod noge. Samo si nas zajebo posteno, dobili smo losijeg golmana za ovih nekoliko sezona sto si tu ali eto, ionako su nam u upravi magarci. Prodat i dovest Forstera brata :D Prijavi
21. septembar 2016.10 god. comment_261003 Sad je u fazonu praviti se pametan i reci kako je zbog njega otisao legenda kluba, koji je do juce od tih istih ljudi razapinjan na krst i proglasavan izdajicom. Realnost je takva da kada imas dva golmana pribliznog kvaliteta(Kurtine godine u Atletiku) sa desetak godina razmaka izmedju njih, uvek biras mladjeg. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.