Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Gledam i ne vjerujem,pa Čeh je mogao braniti na vrhunskom nivou bar još 3-4 sezone kao što je već neko rekao,ali hoće klempo kurtoa da je broj 1 i onda brani užasno kad prodaš legendu,Čeh je od Arsenala napravio ozbiljnog konkurenta za titulu što nisu bili u prethodnih 10 godina,a ovaj prima golove sa svih pozicija od bilo kakvih igrača ja mislim da veći broj utakmica bez primljenog gola ima aston vilin golman,ok jeste loša odbrana,ali jarane barem ti pokaži nešto,spasi neku utakmicu,a ne frajer levat,kakve je sve golove primao,cavanijev u lp,prošle godine adamsov s pola terena...Čeh je bio pravi golman protiv barselone šta je branio,naravno jeste bila bolja odbrana,ali je i on imao odličnih odbrana,penal u finalu lp u produžecima,ali eto ima opet likova koji misle da je on dobar golman koliko i Čeh,izvinite,ali to je meni notorna glupost.

Davno sam govorio da je ovaj majmun obična prevara.

Prosli put je i crveni dobio kad je napravio penal, danas isto losa odluka. Nadsm se da ce popraviti formu inace ima ga ko zamijeniti. Uz sve to ne moze biti u rangu Cecha ni za 10 sezona.

Kasnije bio isti istac prekrsaj samo sa druge strane i sudija nije nista svirao.

Kod ovog lika kurcobolja na nivou... a bgm i van forme je predugo, ako je ustvari do forme :(

Courtois: "I left Spain knowing that I will return. Now I have a contract until 2018 but afterwards I'll evaluate what's for the best."

Vratiš ga sa pozajmice, daš mu zagarantovano mesto startera umesto Čeha, prodaš Čeha, povećaš mu platum vratiš ga na gol čim se oporavi od povrede, brani uvek iako godinu i po nije u formi, otpustiš golmana trenera jer mu nije odgovarao, a on to ovako vraća...

Kako brani, može biti presrećan ako ode u Levante.

Što je jedan šut lololo

Prvi udarac na meču protiv Liverpula, on hvata loptu, ispada mu i samo pukom srećom se ne odbija nekako u mrežu.

Jednu dobru obranu protiv Liverpoola je napravio. Prije toga ne sjećam se kada je zadnji puta nešto malo bolje obranio. Uopće ne izgleda kao top golman.

Obrani onaj minimum što treba, ali one neke jače obrane koje bi ga svrstale u top golmane, toga nema.

Prije par godina uvjeravao sam frenda unitedovca da je bolji od De Gee, ali sam odustao od toga. De Gea ga je realno prešišao već odavno.

Lik je van forme totalno. Samopouzdanje mu je takodjer manje sto se da primjetiti i na visokim loptama. Nekada je te lopte hvata zmireci a sada vise nije siguran ni da li izaci po nju ni da li ostati na golu. Sta tek reci za njegovu igru loptom po zemlji? I nema je.

I haj sve to bi se i moglo progutati da on brani dobro i da on spasi po koji gol sto odbrana usere. Kolko sam ja zakljucio golmani nisu tu samo kao figure vec da spase svoj tim kada odbrana pogrijesi. U suprotnom sto ce ti golman ako ce odbrana raditi svoj posao bez greske.

Sta reci, kurton od golmana, jos veci kurton od osobe. Trebali smo uzeti Harta na posudbu a ovoga poslati Realu za 50-ak miliona dok nisu dobili zabranu transfera.

Treba ga otjerati iz kluba.....Koja usrana i prokleta generacija, nikoga nije dva posto briga za klub, isti ljudski otpad kao i Hazard

Od golova koje je primio, idu mu na dusu jedino prvi i mozda drugi protiv Svonsija. Zavrsena prica.

I to sto hoce da ode je ocekivano, pa I opravdano.

Od golova koje je primio, idu mu na dusu jedino prvi i mozda drugi protiv Svonsija. Zavrsena prica.

Taman da je i Buffon iz najboljih dana (a nije ni 3% toga) zbog ovakvih izjava ga treba prodati cim se ukaze prilika. Igrac koji ne zna bil prno il bi se usro. Ne treba nam to u klubu, a vala golmana dobrih ima i mogu se naci jeftino.

Za šta ga smatraju on bi trebao odbraniti i onaj Lovrenov gol  i ono protiv Swansea oba gola tj nije trebao usrati kod prvog gola.Ni Čehu nije bilo ništa lakše sa Luizom i Cahillom u finalu i protiv Barse sa Bosingwom u polufinalu i drugim utakmicama.Ako te smatraju za jednog od najboljeg golmana,ako otjera uprava Čeha moraš braniti kao Buffon i moraš cijeniti  ono što urade za tebe,a ne nakon što otjeramo jednog od najboljih golmana na svijetu izjaviti kako ti nedostaje Španija i kako ti se odlazi iz kluba,pa ubit te treba majku ti jebem,nezahvalnu.

Ma tjerat ga ko kera, sve smo mu dali i ako mu se ne svidja, put pod noge. Samo si nas zajebo posteno, dobili smo losijeg golmana za ovih nekoliko sezona sto si tu ali eto, ionako su nam u upravi magarci.

Prodat i dovest Forstera brata :D

Sad je u fazonu praviti se pametan i reci kako je zbog njega otisao legenda kluba, koji je do juce od tih istih ljudi razapinjan na krst i proglasavan izdajicom.

Realnost je takva da kada imas dva golmana pribliznog kvaliteta(Kurtine godine u Atletiku) sa desetak godina razmaka izmedju njih, uvek biras mladjeg.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.