9. april 2016.10 god. comment_254959 Ma izvori su sto potkrepljuju takve stvari smijesni realno. Prijavi
9. april 2016.10 god. comment_254960 Osim ako je Čeh jedini čovek na svetu koji ume da zaustavi proces starenja, njegov odlazak je sasvim opravdan. Uopšte nema potrebe dalje to spominjati. Prijavi
9. april 2016.10 god. comment_254961 Osim ako je Čeh jedini čovek na svetu koji ume da zaustavi proces starenja, njegov odlazak je sasvim opravdan. Uopšte nema potrebe dalje to spominjati. Zasto? Cech je mogao na vrhunskom nivou braniti jos nekih 5 sezona komotno. Mislim da ce se to i pokazati. Osim toga, u trenutku kad je odlazio nije bio losiji (po mom misljenju bio je bolji) golman od Courtoisa. No, nije ni bitno u sustini. Klub ocigledno nije planirao prodati Kurtona, zato su mi i dali veliki ugovor. Jedino objasnjenje je da on sam zeli otici. Prijavi
9. april 2016.10 god. comment_254962 Zasto? Cech je mogao na vrhunskom nivou braniti jos nekih 5 sezona komotno. Mislim da ce se to i pokazati. Osim toga, u trenutku kad je odlazio nije bio losiji (po mom misljenju bio je bolji) golman od Courtoisa. No, nije ni bitno u sustini. Klub ocigledno nije planirao prodati Kurtona, zato su mi i dali veliki ugovor. Jedino objasnjenje je da on sam zeli otici. Sam sebi si odgovorio, ali dopuniću.. Tom logikom gledano, Kurta ima još 15ak dobrih sezona, pa je izbor još očigledniji. Prijavi
9. april 2016.10 god. comment_254966 Samo da je plakati za Cechom i ostalim bivsim igracima. Cech je ostario i previse, sad samo moze padati, ne nastavljati napredovati. Prijavi
9. april 2016.10 god. comment_254980 gluposti pričate, sami znate da su golmanse godine 30 pa nadalje, pa nije to igrač da konstantno trči po terenu, zabija golove, ili oduzima lopte igračima. cech je mogao još sezona i sezona braniti, a taj argument da je cech star i da smo ga morali prodati, moze samo sljepac reći. toliko Prijavi
9. april 2016.10 god. comment_255003 Vidim, najbolji golmani na svetu trenutno, sve 30+.... Evo, razradicemo Vajzovu teoriju, da Ceh nije bio nista losiji od Kurtoe u trenutku prodaje. Dakle, imas dvojicu golmana, koji brane na istom nivou, a izmedju njih stoji kanjon od 10ak godina, ne samo starosti, vec i iskustva branjenja na najvecoj sceni. Da l stvarno jos uvek nije jasno zasto je klub birao Kurtou ? Prijavi
9. april 2016.10 god. comment_255004 Dobrih i jeftinih golmana ce uvijek biti. U 5 sezona koliko bi Cech mogao ostati sigurno bi isplivao jos neki talenat (kao sto vec vidimo da se to i desava skoro svake godine, npr ovaj mladi Milanov) koji bi ga mogao naslijediti. Prijavi
9. april 2016.10 god. comment_255006 Jedno je sigurno. Cech je zrtvovan zbog Kurtoe. Rekao bih opravdano. Medjutim, Kurtine predstave ove sezone kao i ponasanje( navodno zelja da ide) je bezobrazluk. Ipak ne bih volio da ode. Prijavi
9. april 2016.10 god. comment_255008 Jedno je sigurno. Cech je zrtvovan zbog Kurtoe. Rekao bih opravdano. Medjutim, Kurtine predstave ove sezone kao i ponasanje( navodno zelja da ide) je bezobrazluk. Pa drugom si recenicom oborio prvu. Kako je opravdano a mali cim smo jednu losiju sezonu imali odmah napusta saigrace, tim, navijace i Upravu koji mu vjeruju? Dok je Cech, onakva klasa od golmana, pristao presjediti godinu dana na klupi. Kako je to opravdano i posteno? Prijavi
9. april 2016.10 god. comment_255009 Dobrih i jeftinih golmana ce uvijek biti. U 5 sezona koliko bi Cech mogao ostati sigurno bi isplivao jos neki talenat (kao sto vec vidimo da se to i desava skoro svake godine, npr ovaj mladi Milanov) koji bi ga mogao naslijediti. Evo ne znam. A ti talenti, koji bi menjali Ceha, su predodredjeni da potpisu bas za Celsi ? Prijavi
9. april 2016.10 god. comment_255010 Pa drugom si recenicom oborio prvu. Kako je opravdano a mali cim smo jednu losiju sezonu imali odmah napusta saigrace, tim, navijace i Upravu koji mu vjeruju? Dok je Cech, onakva klasa od golmana, pristao presjediti godinu dana na klupi. Kako je to opravdano i posteno? Nisam se dobro izrazio. Mislio sam glede buducnosti. Pogotovo s obzirom da ni jedan ni drugi nisu htjeli sjediti na klupi. Cech je sjedio jednu godinu, vise nije htio i tu je razlaz bio neizbjezan. Sto se tice Kurtonje i ove sezone, to je druga prica. Da je on ovako branio i ovako se ponasao u vrijeme kad je Cech bio, vjerujem da bi Cecha jos gledali u ovom klubu. Prijavi
10. april 2016.10 god. comment_255020 Kurta se ponasa tako samo u daily failu i expressu i tako tim. Glupo pricati, tibo je nas i bit ce zadugo. Prijavi
10. april 2016.10 god. comment_255042 Gledam i ne vjerujem,pa Čeh je mogao braniti na vrhunskom nivou bar još 3-4 sezone kao što je već neko rekao,ali hoće klempo kurtoa da je broj 1 i onda brani užasno kad prodaš legendu,Čeh je od Arsenala napravio ozbiljnog konkurenta za titulu što nisu bili u prethodnih 10 godina,a ovaj prima golove sa svih pozicija od bilo kakvih igrača ja mislim da veći broj utakmica bez primljenog gola ima aston vilin golman,ok jeste loša odbrana,ali jarane barem ti pokaži nešto,spasi neku utakmicu,a ne frajer levat,kakve je sve golove primao,cavanijev u lp,prošle godine adamsov s pola terena...Čeh je bio pravi golman protiv barselone šta je branio,naravno jeste bila bolja odbrana,ali je i on imao odličnih odbrana,penal u finalu lp u produžecima,ali eto ima opet likova koji misle da je on dobar golman koliko i Čeh,izvinite,ali to je meni notorna glupost. Prijavi
10. april 2016.10 god. comment_255047 Cekaj, napravio ozbiljnog kandidata za titulu, a oni ce na kraju biti 4ti, kako to ? Prijavi
11. april 2016.10 god. comment_255053 Cekaj, napravio ozbiljnog kandidata za titulu, a oni ce na kraju biti 4ti, kako to ? Stvarno nemam snage da ti pojašnjavam neke stvari,možda ću imati nekad kad prestaneš dizati u nebeske visine afričkog bivola. Prijavi
11. april 2016.10 god. comment_255056 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/719479057260404736 Nemamo dovoljno aparata za sve, moli se Vajz da prosledi dalje kad završi :D Prijavi
11. april 2016.10 god. comment_255061 Stvarno nemam snage da ti pojašnjavam neke stvari,možda ću imati nekad kad prestaneš dizati u nebeske visine afričkog bivola. Pa objasni mi, ja sam Mikela vec odbacio u Kinu, ti smatras da je Cech napravio od Arsenala kandidata za titulu, a oni ce biti na cetvrtoj poziciji. Isto kao da kazes Klopp je ucinio nesto od Loserpoola, a oni na goroj poziciji nego pod Rodgersom. Prijavi
11. april 2016.10 god. comment_255064 Pa kad baš hoćeš objasniću ti.Čeh je bio povrijeđen i sad je ja mislim,ne znam i to je bio povrijeđen 5-6 kola,druga stvar Čeh će na kraju lige imati bolju statistiku nego bilo koji Arsenalov golman u prethodnih 10 godina,nije on kriv što panj Žiru ne može dati 15-20 golova u sezoni.Čeh nikad neće primiti 6 golova od gradskog rivala i siguran sam da ima već sad 15/16 clean sheetsa i Arsenal je do njegove povrede bio ozbiljan kandidat za titulu. Prijavi
11. april 2016.10 god. comment_255066 Znaci povrijedjen ove zadnje 2-3 tekme i to je to. Zbog toga su izgubili titulu ? Pa taj Giroud je davao 20tak golova za Arsenal, i sad je isto dao. Arsenal je gubitnicki tim, i to se nece promijeniti sa 3 cecha. Prijavi
22. april 2016.10 god. comment_255622 https://twitter.com/ChelsTransfer/status/723265382870601728 3, 2, 1... Prijavi
22. april 2016.10 god. comment_255636 Baci nama Navasa onda :D Nesto kao sto su nudili za De Geu. Prijavi
23. april 2016.10 god. comment_255685 Kada se Čech prodavao u rivala, a Tiba dovođen bio je to pametan potez. Al sad sve oduzmi i zbroj ispao je glup potez. Ode Tiba u Real, a mi ostadosmo bez legende koja igra u mrskim Topnicima, a moći će sigurno još 3-4 godine pružati vrhunske partije. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.