22. decembar 2016.9 god. comment_264321 Pun je qrac golmana koji su bolji od njega. Cak ni u Engleskoj nije medju 3 najbolja. Prijavi
22. decembar 2016.9 god. comment_264322 Ma neka nam proslijede Navasa + lovu i to je to, svako malo hoće u Real pa hoće u Real smori više.. Prijavi
22. decembar 2016.9 god. comment_264325 Kome sad vjerovat? Znam samo jedno, ako zeli ici neka ide. I bilo koji igrac takodjer. A kontam da ima nesto od ovoga, ne bi Conte to trpio sigurno, a ne vjerujem ni da bi igrao s igracem koji je nezadovoljan. Sto kaze King, ako zeli ic, kes i Navasa i nije frka :D Prijavi
22. decembar 2016.9 god. comment_264326 Ja bih odmah vratio Cecha, more braniti jos 5 godina. Zezam se naravno, Begovic je tu kao drugi golman, mijenjao ga je prosli put sasvim solidno. Novi golman se moze naci lahko, ima trenutno bar 5 golmana boljih od njega. Prijavi
22. decembar 2016.9 god. comment_264328 Da li je slučajno što je Real počeo da se "interesuje" za njega nakon što se Čelsi navodno raspitivao za Rodrigueza? Prijavi
22. decembar 2016.9 god. comment_264332 Ma dajte, koji ima golman bolji od kurtonje a koji je na trzistu? Plus govorite o donosenju bodova, a donio nam ih je ove sezone vala, mojne da serete mnogo. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264348 Pun je qrac golmana koji su bolji od njega. Cak ni u Engleskoj nije medju 3 najbolja. Ajde nabroj taj pun qrac golmana. Pazi Kurtoa ima 24 godine. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264351 Ajde nabroj taj pun qrac golmana. Pazi Kurtoa ima 24 godine. Kurtoa je golman cija je karijera dozivjela procvat vrlo rano, koji je stekao neko ime i zbog toga ga mnogi zamisljaju jednim od najboljih. Istina je daleko od toga. Njegov najveci kvalitet i razlog sto ga mozda ne bi bilo pametno prodavati jesu njegove godine. To se slazem s tobom u potpunosti. Medjutim, ako je istina da zeli ici, a pri tome bi mogli dobiti 60-70 miliona, odmah bih ga prodao bez razmisljanja. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264359 Pa opet nisi nabrojao pun kurac golmana koji su bolji od njega :S Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264361 Pa opet nisi nabrojao pun kurac golmana koji su bolji od njega :S Ako bas hoces, evo ovako na prvu: De Gea, Navas, Oblak, S.Rico, Neuer, Leno, Trapp, Hart, Loris, Forster, Burki, pa cak i Cech i Buffon su golmani koji su bolji od njega ili u najmanju ruku iste kvalitete. Namjerno nisam spominjao jos neke golmane o kojima bi se dalo raspravljati kao sto su : Butland, Timo Horn, Sommer, Simeone Scuffet kojeg ce vjerovatno Barcelona kupiti, Matia Perin koji ce u Juventusu zamjeniti Buffona i mnogi drugi koji su medijski mnogo manje eksponirani od ovih. Najveca Kurtina prednost su godine a toliko iskustva vec ima, smo zbog toga bi bilo glupo ga prodati. Ali ako hoce, za dobre pare bih ga odmah prodao. Ima ga ko zamjeniti. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264364 Za mene je Loris vrh golman.Ukoliko bi Kurtoa otišao (u što čisto sumnjam jer Marca je gora od engleskog Suna,čak su nekoliko puta objavljivali da bi Messi mogao preći u Real) siguran sam da bi ga mogli dobiti za 50 miliona.Kurtoa je dobar golman,ništa više od dobrog. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264365 Ako bas hoces, evo ovako na prvu: De Gea, Navas, Oblak, S.Rico, Neuer, Leno, Trapp, Hart, Loris, Forster, Burki, pa cak i Cech i Buffon su golmani koji su bolji od njega ili u najmanju ruku iste kvalitete. Namjerno nisam spominjao jos neke golmane o kojima bi se dalo raspravljati kao sto su : Butland, Timo Horn, Sommer, Simeone Scuffet kojeg ce vjerovatno Barcelona kupiti, Matia Perin koji ce u Juventusu zamjeniti Buffona i mnogi drugi koji su medijski mnogo manje eksponirani od ovih. Najveca Kurtina prednost su godine a toliko iskustva vec ima, smo zbog toga bi bilo glupo ga prodati. Ali ako hoce, za dobre pare bih ga odmah prodao. Ima ga ko zamjeniti. Rico, Leno i Trapp kikseri, Hart, Forster i Burki hahahhahaha :D Ma daj, zajebajes me, jesi li gledao uopste te golmane. Kurtonja je u top 5 u koje spada neuer, de gea, buffon, mozda oblak ili navas i kurtonja... Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264366 Kurtonja je u top 5 u koje spada neuer, de gea, buffon, mozda oblak ili navas i kurtonja... HAHAHAHAHAA Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264367 De Gea pa 10 mjesta Neuer pa 20 mjesta Pa tek onda Courtois i ostali. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264368 Tako misle opcenito ljudi bt14, mozes tu negdje po kvaliteti uvaliti Llorisa i Cecha ;) Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264369 De Gea,Neuer,Oblak,Buffon,Cech,Loris. Curtois ima samo sreću što je bio kod trenera koji dobro organizuju odbranu i koji su imali čvrstu odbranu.Za mene ništa više od dobar golman.Osim protiv Sunderlanda u ovoj sezoni i Swansea u prvoj ja nisam vidio nijednu luđačku intervenciju koja je svojstvena vrhunskim golmanima. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264370 Nisam vidio ni ja kod tih drugih nekih boljih odbrana ove sezone, ako cemo tako. Buffon je cak napravio nekoliko kardinalnih gresaka. Isto tako Cech... Lloris mora jos pure jesti da bude konstantan kao ostatak ekipe. Kako god, mislim da je vijest o odlasku pusto naglabanje debilnih novina Marca. Ne moze se dovesti bolji golman od kurtonje nikako, barem jos koju godinu, jedino neke slabije alternative, sto nas ne bi puno oslabile, ali opet nije to to. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264372 Ne određuje se top5 svjetskih golmana svakih 10 utakmica,ako ćemo gledati tako onda je Pickford iz Sunderlanda trenutno najbolji golman na svijetu. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264374 Ako bas hoces, evo ovako na prvu: De Gea, Navas, Oblak, S.Rico, Neuer, Leno, Trapp, Hart, Loris, Forster, Burki, pa cak i Cech i Buffon su golmani koji su bolji od njega ili u najmanju ruku iste kvalitete. Namjerno nisam spominjao jos neke golmane o kojima bi se dalo raspravljati kao sto su : Butland, Timo Horn, Sommer, Simeone Scuffet kojeg ce vjerovatno Barcelona kupiti, Matia Perin koji ce u Juventusu zamjeniti Buffona i mnogi drugi koji su medijski mnogo manje eksponirani od ovih. Najveca Kurtina prednost su godine a toliko iskustva vec ima, smo zbog toga bi bilo glupo ga prodati. Ali ako hoce, za dobre pare bih ga odmah prodao. Ima ga ko zamjeniti. S razlogom sam naveo njegove godine. Nema potrebe da dalje diskutujemo o ovome. U pravu si. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264376 Neki dan se izvinjavao navijacima, kao pogresno je bio shvacen, a evo sad opet ova prica.. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264377 1.Degea 2.Neuer 3.Loris 4.Cech 5.Oblak Svi su bolji od Courtoisa. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264379 S razlogom sam naveo njegove godine. Nema potrebe da dalje diskutujemo o ovome. U pravu si. Pola ovih golmana sto sam ja nabrojao su pribliznih godina kao Kurtoa. Inace poenta mog posta jeste da covjek nije nezamjenjiv. Kurtoa jeste dobar, ali ima i boljih. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264380 Koje od te mozes kupiti, mislim da su dobri priblizno kurtonji? Osim Rica i tako tih polovnjaka, koji nemaju ni potencijal, niti su trenutno blizu kurtonji? Npr, Butlanda bih ja najvise zelio, ali tesko da se moze dobiti od Stokea, pa onda Horn mozda... Ne određuje se top5 svjetskih golmana svakih 10 utakmica,ako ćemo gledati tako onda je Pickford iz Sunderlanda trenutno najbolji golman na svijetu. govoris o nekim odbranama ove sezone, ali onda kazes da to nije vazno, odluci se. Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264381 Bilo koga od tih golmana nije lako tek tako dovest tako da se ne treba zaljetat s prodajaom kao ima i boljih jer ti bolji nisu tek tako na izlogu za kupnju... Naravno ako dođe luda ponuda Reala treba ga prodat ali ništa ispod 80M... Prijavi
23. decembar 2016.9 god. comment_264382 Pa Harta sigurno mozemo dovesti i to za male pare a vrhunski je golman. A ako je ovo istina sto se pise, kazem ako, onda je lik fakat smrad i treba ga prodati Realu. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.