21. septembar 2016.10 god. comment_261004 Realnost je takva da kada imas dva golmana pribliznog kvaliteta(Kurtine godine u Atletiku) sa desetak godina razmaka izmedju njih, uvek biras mladjeg. Slazem se. Samo sto mladji nije ni blizu opravdao ocekivanja, i kamo srece da stagnira, nazadovao je sta vise, a prica kao da je izmislio golmanske rukavice za Neuera. Glasniji je pred novinarima nego na terenu. Prijavi
21. septembar 2016.10 god. comment_261010 Sad je u fazonu praviti se pametan i reci kako je zbog njega otisao legenda kluba, koji je do juce od tih istih ljudi razapinjan na krst i proglasavan izdajicom. Realnost je takva da kada imas dva golmana pribliznog kvaliteta(Kurtine godine u Atletiku) sa desetak godina razmaka izmedju njih, uvek biras mladjeg. Kakva ba realnost, o cemu pricas ti? Jedina realnost je da lik u javnosti govori da zeli nazad. Pa brate mili nek ga tjeraju odma nazad sto se mene tice, jer sigurno nisu takvi dogovori i planovi bili... Cech je i dalje picka obicna ispao, ne znam sto ga spominjemo uopste?! LOL Prijavi
21. septembar 2016.10 god. comment_261011 Ma Cech je treao da sjedi na klupi i da gleda kome Chelsea vise vjeruje pa jebote amerika i dolar, pa nikad gore golmane nismo imali od nastanka kluba 2004te Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261018 Kakva ba realnost, o cemu pricas ti? Jedina realnost je da lik u javnosti govori da zeli nazad. Pa brate mili nek ga tjeraju odma nazad sto se mene tice, jer sigurno nisu takvi dogovori i planovi bili... Cech je i dalje picka obicna ispao, ne znam sto ga spominjemo uopste?! LOL Ne mogu ja s tobom da se raspravljam kad ti to sto ja napisem ne citas onako kako treba, vec kako tebi odgovara. Boli me uvo sta je izjavio sada, moj post se odnosio na vreme kada se donosila odluka o tome ko ce biti prvi golman Celsija. Ako ti je toliko tesko da malo porazmislis o znacenju mojih postova pre nego ih citiras, onda nemoj. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261026 Mene ne boli uvo :) Kao prvo, dovoljno imam mozga da skontam sta je bila bolja opcija u trenutku donosenja odluke. Kao drugo, mislim da si pokusao s prozivanjem nekog(vjerovatno i mene) a ustvari logika ti je nidje veze. Podrzao sam odluku da Tibo dobije prednost, samo glup covjek ne bi, dalje se desava da on stalno izlazi u javnost i prica o stvarima o kojim ne bi trebao i kroz te ispade sam dobio novu sliku o njemu, sto dalje implicira da moze da ide istog trenutka sto se mene tice i to je ustvari samo bio moj komentar na ovo sve. I ne kontam sta je pogresno u tome sto sam rekao da smo na kraju ispali magarci i izabrali losu odluku. Mladja i dugorocnija i "bolja" opcija nas ne postuje i zeli da ode, ona ista zbog koje smo otpisali naseg najboljeg golmana. Naravno da smo magarcine obicne, ali ovaj moj komentar ne mijenja moje misljenje o Cechu. Ne znam samo kako si to zakljucio xD Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261034 Pa to je bila prava odluka, ne mozes govoriti magarcine, kada bi i sam ti odlucio se prije za kurtu nego za starog cecha. To sto on prica sada je druga stvar. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261042 Mene ne boli uvo :) Kao prvo, dovoljno imam mozga da skontam sta je bila bolja opcija u trenutku donosenja odluke. Kao drugo, mislim da si pokusao s prozivanjem nekog(vjerovatno i mene) a ustvari logika ti je nidje veze. Podrzao sam odluku da Tibo dobije prednost, samo glup covjek ne bi, dalje se desava da on stalno izlazi u javnost i prica o stvarima o kojim ne bi trebao i kroz te ispade sam dobio novu sliku o njemu, sto dalje implicira da moze da ide istog trenutka sto se mene tice i to je ustvari samo bio moj komentar na ovo sve. I ne kontam sta je pogresno u tome sto sam rekao da smo na kraju ispali magarci i izabrali losu odluku. Mladja i dugorocnija i "bolja" opcija nas ne postuje i zeli da ode, ona ista zbog koje smo otpisali naseg najboljeg golmana. Naravno da smo magarcine obicne, ali ovaj moj komentar ne mijenja moje misljenje o Cechu. Ne znam samo kako si to zakljucio xD Ja tebe nisam nigde imenovao, to sto se ti mesas u sve ko Rama margarin opet nije moj problem. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261051 Pa to je bila prava odluka, ne mozes govoriti magarcine, kada bi i sam ti odlucio se prije za kurtu nego za starog cecha. To sto on prica sada je druga stvar. Bila je prava odluka našoj upravi koja nema pojma i koja nije uopšte razmišljala."Stari Čeh" može i hoće sigurno braniti na vrhunskom nivou do 39/40 godine bez problema kao i svi vrhunski golmani (Kan,Buffon),a Kurtoa je trebao pokazati poštovanja prema Čehu jer bi ga taj isti Čeh mogao naučiti mnogim stvarima koje iz do sada prikazanog očito ne zna,ali ne.I onda se ponaša kao najveći debil i izjavi kako mu nedostaje Španija,nezahvalan i neodgojen igrač. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261053 Ne mora ni da bude napisano ime, dovoljno je i tako ;) Diablo, zasad je miljama udaljeno od ispravne odluke :D a sve vise lici na gresku decenije... Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261056 Cech zbog povrede glave jednostavno ne moze braniti k'o sto je branio van der saar i drugi. Covjek ima migrene i prije nekoliko godina je pricao o tome. Nece on jos dugo, mozda jos par sezona i to je to. @dzan, slazem se, ali covjek je veliki talenat, i ako ga zadrzimo to ce biti vrh. Zaboravljate da je jos mlad, 24 godine tek, ima jos mnogo da nauci, a vec je u top 10 golmana svijeta, koliko god bio on sad u losijoj formi. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261062 Masis diablo poentu i to debelo. Ovdje nije stvar kvaliteta, taman da brani ko Buffon ovo su sramotne izjave pune nepostovanja i omalovazavanja kluba od jednog nezahvalnika. A o golmanskim kvalitetama drugi put, reci cu samo da sam od samog pocetka bio upravu vezano za ovog igraca dok sam trpio ismijavanja. Sada i ostali shvataju neke stvari.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261066 Jebiga, lik je debilko k'o i Lukaku sto se tice tih izjava. Prijavi
22. septembar 2016.10 god. comment_261069 Ma supak od covjeka.Sve je napravljeno za njega i on ovakvim supackim izjavama vraca.Govno govno ako hoce u Atletico neka oni nama daju Oblaka Prijavi
23. septembar 2016.10 god. comment_261091 Mogu i da vam objasnin kako je zapravo Atletiko njegov klub, zasto mu je u srcu i zasto bi se vracao tamo, ali to bi bilo gubljenje vremena. Prijavi
23. septembar 2016.10 god. comment_261096 Mogu i da vam objasnin kako je zapravo Atletiko njegov klub, zasto mu je u srcu i zasto bi se vracao tamo, ali to bi bilo gubljenje vremena. OOOO PA GDE SI TI AJNSTAJNE??????? Prijavi
23. septembar 2016.10 god. comment_261098 Mogu i da vam objasnin kako je zapravo Atletiko njegov klub, zasto mu je u srcu i zasto bi se vracao tamo, ali to bi bilo gubljenje vremena. Opet nebitna stvar. Ovdje se radi o nekom respektu, ako ne prema klubu onda prema firmi koja te placa. Dobio je sve od nas a ovako vraca. Prijavi
23. septembar 2016.10 god. comment_261099 Ajnstajn se ispametovo komentarima ker te jebo cojk bi reko alah licno...... Prijavi
23. septembar 2016.10 god. comment_261101 Ajnstajn se ispametovo komentarima ker te jebo cojk bi reko alah licno...... Decko, ne lozi se :* Prijavi
1. oktobar 2016.10 god. comment_261448 Upisao danas 3 odbrane. Valjda mu one omoguće da pobjegne sa dna ljestvice efikasnosti golmana :P Prijavi
16. oktobar 2016.9 god. comment_261852 https://twitter.com/thibautcourtois/status/787382868880330752/photo/1 Izdajnik slavi jedan od golova. Prijavi
16. oktobar 2016.9 god. comment_261862 Slavi što mu niko nije šutnuo na gol pa ima clean sheet. :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.