26. februar 2016.10 god. comment_251963 Pa sto onda govoris takve stvari, kada bi trebalo da imas mozga i da skontas kako to nije istina, niti je blizu istine. Hajd ne seri diablo molim te, sportsport.ba(najbolji domaci portal o sportu) je to objavio, nisam kacio link jer je zabranjno. Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251964 Hajd ne seri diablo molim te, sportsport.ba(najbolji domaci portal o sportu) je to objavio, nisam kacio link jer je zabranjno. Najbolji domaći portal o sportu? Po toj logici su i sportske.net najbolji srpski portal o sportu :D Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251965 Najbolji domaći portal o sportu? Po toj logici su i sportske.net najbolji srpski portal o sportu :D Pa sportsport.ba je koliko toliko provjeren portal, dok sportske.net hlupaju gluposti, evo sportsport.ba objavi neke vijesti o Chelseaju i prije vas i na kraju se ispostavi da vi to isto objavite, sa Telegrapha, Guardiana, Skya i slicnih. Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251966 Domaci(balkanski) sajtovi nemaju svoje izvore sto se tice fudbala van ovih prostora. Oni su samo prepisivaci, nista vise. Ne treba uopste objavljivati vesti sa bilo koga od tih portala. Ako se i procita nesto sto privlaci paznju sa istih, lepo proguglati, pa ako je izvor vesti kredibilan, okaciti originalni link. Al jebi ga, copy paste najlaksi put... Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251968 Hajd ne seri diablo molim te, sportsport.ba(najbolji domaci portal o sportu) je to objavio, nisam kacio link jer je zabranjno. Po cemu, po tome sto ne razumijes engleski, pa ti tesko tamo citati vijesti. Svi nasi portali prepisuju sve moguce vijesti sto mogu naci, pa vidis breaking, potpisao ovaj onaj za taj klub, za 5 minuta druga vijest o istom igracu, ipak je otisao u drugi klub. Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251969 Po cemu, po tome sto ne razumijes engleski, pa ti tesko tamo citati vijesti. Svi nasi portali prepisuju sve moguce vijesti sto mogu naci, pa vidis breaking, potpisao ovaj onaj za taj klub, za 5 minuta druga vijest o istom igracu, ipak je otisao u drugi klub. Citam ja vijesti po Skayu, Goal.com, Daily Mailu i slicnim ali rijetko kad postavljam nesto iz razloga sto nije na nasem jeziku(bosanski, hrvatski i srpski) i sportsport.ba imam na fejsu i uvijek kad izbace vijest otvorim pa procitam. Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251972 Citam ja vijesti po Skayu, Goal.com, Daily Mailu i slicnim ali rijetko kad postavljam nesto iz razloga sto nije na nasem jeziku(bosanski, hrvatski i srpski) i sportsport.ba imam na fejsu i uvijek kad izbace vijest otvorim pa procitam. Unlajkuj ga na fejsu postaćeš 30% pametniji. I kači engleske izvore danas, danas je poznavanje engleskog stvar elementarnog znanja. Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251973 Joj zeme, i ti ne kacis, jer mislis da neko ne prica engleski na forumu? Prijavi
27. februar 2016.10 god. comment_252024 Gledam gol Southamptona ponovo i ne mogu se oteti utisku da je mogao ovo pokupiti prije Longa, samo da je pratio igru. Iako je Rahman glavni krivac, ovo je loša reakcija bila. Prijavi
27. februar 2016.10 god. comment_252031 Mislim da je glupost ta zabrana objavljivanja vesti. Ja nemam vremena da istrazujem po engleskim novinama sta ko pise, niti me zanima da to radim. Kada naletim na vesti, naletim uglavnom na sportskim posto iskoce na fb, a lepim ih kada oni napisu izvor. Oni prepisuju sa evropskih medija i ne verujem da puno izmisljaju sami, tj da pustaju masti na volju. Ako hocete da izbacujete linkove i izvore, onda treba izbacivati i pola stranih koji sluze za sprdnju, da ne nabrajam koji su to. Prijavi
27. februar 2016.10 god. comment_252052 Mislim da je glupost ta zabrana objavljivanja vesti. Ja nemam vremena da istrazujem po engleskim novinama sta ko pise, niti me zanima da to radim. Kada naletim na vesti, naletim uglavnom na sportskim posto iskoce na fb, a lepim ih kada oni napisu izvor. Oni prepisuju sa evropskih medija i ne verujem da puno izmisljaju sami, tj da pustaju masti na volju. Ako hocete da izbacujete linkove i izvore, onda treba izbacivati i pola stranih koji sluze za sprdnju, da ne nabrajam koji su to. Nije isto. Sportske ga toliko izvuku iz konteksta da od jedne vijesti prave drugu. Prijavi
27. februar 2016.10 god. comment_252054 Nije isto. Sportske ga toliko izvuku iz konteksta da od jedne vijesti prave drugu. Ima i toga, ali rigorozno je to sve sa linkovima, i dalje stojim iza toga :D Prijavi
27. februar 2016.10 god. comment_252060 Gledam gol Southamptona ponovo i ne mogu se oteti utisku da je mogao ovo pokupiti prije Longa, samo da je pratio igru. Iako je Rahman glavni krivac, ovo je loša reakcija bila. Dugo ce njemu biti u glavi ono izletanje protiv PSGa... Cak, primecujem da se manje zalece na loptu otkad ga je Silva lobovao. Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252072 ne treba sada svaki gol kriviti na golmana, naravno da će primiti i poneki koji je možda mogao obraniti, ali sve u svemu imamo kvalitetnog golmana Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252074 Dobar je Curtois golman, naravno, nije boli od Cecha u njegovim godinama, ali 100 puta bolji od Begovića. S godinama će mu doći i sigurnost. Poslije de Gee najbolji u Premiershipu Prijavi
28. februar 2016.10 god. comment_252077 Ne treba kriviti golmana za svaki gol, no, sigran sam da je mogao da stigne ono. Dok su prikazivali usporeni snimak, jasno se videlo da je krenuo na loptu i u jednom trenutku stao, kao da nije bio siguran sta da radi, neodlučan, pa je nastavio. Postavite gif ili snimak gola ako nađete. Čak su ga spomenuli i u emisiji na streamu koji sam gledao i rekli kako je imao gud startin pozišn. Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252346 Skroz losa reakcija protiv Cavanija. Gol iskljucivo na njegovo ime, mogao je stici prije igraca, a on nije ni zatvorio dovoljno. U zadnje vrijeme nije bas siguran u istrcavanjima i nema veliko samopouzdanje. Ali opet ovo sve ne znaci da nam treba Bega. Jebo Begu, znao je da nece nikad bit prvi golman, jeste da treba u kupu dobiti koju minutu ali jebe mi se. Treba sad Courtoisa zakovat tekmu dvije tri jel, pa mu sjebat i psihu i sve Prijavi
1. mart 2016.10 god. comment_252353 da je moguce kako 2 begovica staviti, ja bih opet izabrao jednog kurtu. Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252405 https://twitter.com/thibautcourtois/status/704800282765619201 Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252670 Ja nešto ne mogu da se sjetim, pa me zanima je li on ijednom nam donio bodove svojim odbranama, ove sezone? Svaka jebena utakmica, primljen gol, nevjerovatno da ne može poneki cleansheet biti. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252673 Na gol liniji je veoma dobar. Medjutim, meni je Kurtoa unio nekakvu nervozu kada je u pitanju njegovo izlijetanje da pokupi loptu. Kao da nije siguran da li da krene ili ne. Cak i ne cita dobro let lopte u zadnje vrijeme. A do skoro je bio u tome mozda i najbolji u Evropi i to je radio toliko autoritativno. Sta bi odjednom?! Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252674 Ocajno boksovanje kod gola... ta lopta mora da leti u 3 lepe... medjutim 2,3 puta je imao sobre intervencije, sto jest, jest. Prijavi
5. mart 2016.10 god. comment_252689 Na gol liniji je veoma dobar. Medjutim, meni je Kurtoa unio nekakvu nervozu kada je u pitanju njegovo izlijetanje da pokupi loptu. Kao da nije siguran da li da krene ili ne. Cak i ne cita dobro let lopte u zadnje vrijeme. A do skoro je bio u tome mozda i najbolji u Evropi i to je radio toliko autoritativno. Sta bi odjednom?! Hoce covjek u Real Madrid. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.