Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Dečki to nije kiks. Ako ne znate nešto onda se nemojte petljati u to. Golman tu mora biti, zašto? Zato da može reagirati ako ide duga lopta koja preskače obranu da on bude blizu i izbije.. Ovo je brko pogodio sad i da gađa opet 50 puta ne bi nijednom dao

Valjda neće postat golman a la Barthez i ekipa, vadi nenormalne a onda prima pacerske. Već je protiv Pariza lobovan sa 12 metara glavom kad je zaplivao nakon što je prije toga odbranio zicer.

Bez obzira ne može mu se puno reći, radi najbolje što zna.

Rekoh ja Barthez i ekipa. Jos jedan pacerski gol. Pariz, Hull, Stoke..

Daj ne zajebavajte, gol sezone, kakav bre kiks, pa svaki golman stoji visoko da bi presekao potencijalne lopte u prostor. Vrhunski sut Adama nisam skoro video da neko tako sutne sa svoje polovine.

Dobar je golman. Bolji od Cecha sigurno. Brani zicere ko niko. Al niko ne zna primiti glup gol ko on.

Ispade sad Adise da Cech ne brani zicere a proslavio se na takvim intervencijama i penalima, sjeti se finala lige prvaka.

Dečki to nije kiks. Ako ne znate nešto onda se nemojte petljati u to. Golman tu mora biti, zašto? Zato da može reagirati ako ide duga lopta koja preskače obranu da on bude blizu i izbije.. Ovo je brko pogodio sad i da gađa opet 50 puta ne bi nijednom dao

Aj ne seri. Primio je gol sa 60 METARA. ÄŒija je krivica ako nije njegova?

Pogledat ću joÅ¡ jednom snimku jer nisam gledao utakmicu, stigao sam taman na kraj poluvremena, meni se nije činilo da je izaÅ¡ao previsoko, ali kažem na kraju utakmice ću pogledati opet 

tumblr_nmamj4S2Zu1rjev45o1_1280.jpgtumblr_nmamj4S2Zu1rjev45o3_1280.jpg

Njemu je sada najteže, zna da na klupi ima golmana približne kvalitete ako ne i boljeg a on dvije utakmice kiksa.
Sreća pa smo uzeli 3 boda.

Meni vise krivo sto smo zbog primljenog gola morali ubaciti Costu jer se i Murinjo prepao i ovaj se povrijedi i sad ce biti van do kraja sezone.

Mislim da neko ko ima Cecha za konkurenciju ne smije sebi dozvoliti dva jeftina gola u dvije vezane utakmice.

Da ne bi sada neko skočio na mene i počeo da postavlja sve njegove odbrane, znači ne kažem da nije kvalitet nego da ne smije sebi to dozvoljavati.

Mislim da neko ko ima Cecha za konkurenciju ne smije sebi dozvoliti dva jeftina gola u dvije vezane utakmice.

Da ne bi sada neko skočio na mene i počeo da postavlja sve njegove odbrane, znači ne kažem da nije kvalitet nego da ne smije sebi to dozvoljavati.

https://www.youtube.com/watch?v=Bez-9ic-UkQ

tuga kakav gol. Sramota je primiti ovakav pacerski gol... alo sa 60 metara i jos neki nalaze opravdanje za to. 

2 kiksa za par utakmica i to kakva kiksa... 

A oni sto pisu o Cechu, neka se sete sta je sve Cech skidao dok je igrao, a ovakve golove nije primao koliko se ja secam. 

Hvala Kurta sto si mi sjebao tiket. Mogao bi ga i refundirati.

substitutes-bench-sheltered-football-1112011527154520.jpgsubstitutes-bench-sheltered-football-595milan_dugout_bench.jpg

Sreca tvoja pa nam klupe nisu neudobne kao ove. One nase su ti kao u Audiju da sjedis, nista se ne brini, neces ledja sjebat

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.