4. april 2015.11 god. comment_211650 Primi gol sa 80 metara, vec druga utakmica za redom kako grijesi za gol. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211653 Ovo je mozda golman,klasa za Primeru decko je kiksara ovo mu je 3-4 kiks u PL ove sezone. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211655 DeÄki to nije kiks. Ako ne znate neÅ¡to onda se nemojte petljati u to. Golman tu mora biti, zaÅ¡to? Zato da može reagirati ako ide duga lopta koja preskaÄe obranu da on bude blizu i izbije.. Ovo je brko pogodio sad i da gaÄ‘a opet 50 puta ne bi nijednom dao Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211656 Valjda neće postat golman a la Barthez i ekipa, vadi nenormalne a onda prima pacerske. Već je protiv Pariza lobovan sa 12 metara glavom kad je zaplivao nakon što je prije toga odbranio zicer. Bez obzira ne može mu se puno reći, radi najbolje što zna. Rekoh ja Barthez i ekipa. Jos jedan pacerski gol. Pariz, Hull, Stoke.. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211658 Dobar je golman. Bolji od Cecha sigurno. Brani zicere ko niko. Al niko ne zna primiti glup gol ko on. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211659 Daj ne zajebavajte, gol sezone, kakav bre kiks, pa svaki golman stoji visoko da bi presekao potencijalne lopte u prostor. Vrhunski sut Adama nisam skoro video da neko tako sutne sa svoje polovine. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211661 Rekoh ja Barthez i ekipa. Jos jedan pacerski gol. Pariz, Hull, Stoke.. I protiv Evertona je primio pacerski od Etoa Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211663 Dobar je golman. Bolji od Cecha sigurno. Brani zicere ko niko. Al niko ne zna primiti glup gol ko on. Ispade sad Adise da Cech ne brani zicere a proslavio se na takvim intervencijama i penalima, sjeti se finala lige prvaka. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211664 DeÄki to nije kiks. Ako ne znate neÅ¡to onda se nemojte petljati u to. Golman tu mora biti, zaÅ¡to? Zato da može reagirati ako ide duga lopta koja preskaÄe obranu da on bude blizu i izbije.. Ovo je brko pogodio sad i da gaÄ‘a opet 50 puta ne bi nijednom dao Aj ne seri. Primio je gol sa 60 METARA. ÄŒija je krivica ako nije njegova? Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211666 Pogledat ću joÅ¡ jednom snimku jer nisam gledao utakmicu, stigao sam taman na kraj poluvremena, meni se nije Äinilo da je izaÅ¡ao previsoko, ali kažem na kraju utakmice ću pogledati opet Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211693 Njemu je sada najteže, zna da na klupi ima golmana približne kvalitete ako ne i boljeg a on dvije utakmice kiksa. Sreća pa smo uzeli 3 boda. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211694 Primljen go sa 60 i više metara je nešto što se nikako ne moće opravdati.. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211702 Čovek je bio van kaznenog prostora u trenutku šuta. Klupa sledeću tekmu verovatno. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211707 Pogresio je. Ali nastavlja da igra odlicno, mentalno je jak. Bice u startnoj i u sledecoj tekmi. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211718 Meni vise krivo sto smo zbog primljenog gola morali ubaciti Costu jer se i Murinjo prepao i ovaj se povrijedi i sad ce biti van do kraja sezone. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211734 Mislim da neko ko ima Cecha za konkurenciju ne smije sebi dozvoliti dva jeftina gola u dvije vezane utakmice. Da ne bi sada neko skoÄio na mene i poÄeo da postavlja sve njegove odbrane, znaÄi ne kažem da nije kvalitet nego da ne smije sebi to dozvoljavati. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211736 Mislim da neko ko ima Cecha za konkurenciju ne smije sebi dozvoliti dva jeftina gola u dvije vezane utakmice. Da ne bi sada neko skoÄio na mene i poÄeo da postavlja sve njegove odbrane, znaÄi ne kažem da nije kvalitet nego da ne smije sebi to dozvoljavati. https://www.youtube.com/watch?v=Bez-9ic-UkQ Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211744 tuga kakav gol. Sramota je primiti ovakav pacerski gol... alo sa 60 metara i jos neki nalaze opravdanje za to. 2 kiksa za par utakmica i to kakva kiksa... A oni sto pisu o Cechu, neka se sete sta je sve Cech skidao dok je igrao, a ovakve golove nije primao koliko se ja secam. Hvala Kurta sto si mi sjebao tiket. Mogao bi ga i refundirati. Prijavi
4. april 2015.11 god. comment_211767 Sreca tvoja pa nam klupe nisu neudobne kao ove. One nase su ti kao u Audiju da sjedis, nista se ne brini, neces ledja sjebat Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.