22. mart 2015.11 god. comment_209876 Za mene je kriv kod drugog gola igrac koji mu je dodao loptu, msm Bane, doda mu loptu na metar od gola a protivnicki igrac trci na 5 cenata od nje, Kurto tu nista nije mogao, osim da pogresi. Za mene je MOTM, branio je ko prosle u Atletiku, pogotovo kad je skino ona tri uzastopna suta. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209880 Mogao je da je ispuca u pizdu materinu, ili u aut. Ne kontam zasto je uopste krenuo u dribling... Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209883 Jedina svijetla taÄka uz Hazarda danas. Potpuno se iskupio za onu greÅ¡ku. Neće se viÅ¡e onako kurÄiti, to je sigurno. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209894 Mogao je da je ispuca u pizdu materinu, ili u aut. Ne kontam zasto je uopste krenuo u dribling... Lako je to reci iz fotlje, al to je delic sekunde, nije on kriv sto mu igrac dodaje, a on stoji na gol liniji. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209896 To je zajebana lopta. Ako pogledate snimku ponovno, vidjeti ćete da mu je protivniÄki igraÄ doÅ¡ao jako blizu, da je iÅ¡ao ispucavati lako je moguće da bi pogodio njega i onda vjerojatan gol. Ovako je htio napraviti ono Å¡to je već radio par puta, lažnjak i ispucavanj, al eto, loÅ¡a kontrola, malo lopta odskoÄi i ode lopta. Sve se to moglo izbjeći da je Bane to izbio, ali opet, krivica je na Thibautu. OdliÄna obrana prije toga 1 na 1, a i kasnije ona 3 uzastopna udarca. Sve u svemu, iskupio se i odigrao dobro. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209899 Mislim da ko god spomene tu njegovu gresku od danas i pocne mu je nabijati na nos, bilo kad, je krajnji jad i supak.Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209901 Mislim da ko god spomene tu njegovu gresku od danas i pocne mu je nabijati na nos, bilo kad, je krajnji jad i supak. Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Tacno tako, trenutno je bolji od Ceha. Mogao je da izbije u stranu, u aut, ali dobro, nije toliki problem ispao na kraju. Iskupio se savrseno, svaka cast. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209915 Izvuce nas Courtois.Nije mu trebala greska mogao ju je u aut nabit ali se iskupio sa fantasticnim obranama. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209947 Valjda neće postat golman a la Barthez i ekipa, vadi nenormalne a onda prima pacerske. Već je protiv Pariza lobovan sa 12 metara glavom kad je zaplivao nakon što je prije toga odbranio zicer. Bez obzira ne može mu se puno reći, radi najbolje što zna. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209951 Ma dobar je, a to Å¡to je izaÅ¡ao protiv PSGa je uglavnom pametna stvar jer je napad prije izvukao Äist gol, jer je skratio ugao lopti tako Å¡to se malo izvukao. Prijavi
22. mart 2015.11 god. comment_209956 On jednostavno nije linijas, a ni ne treba da bude. On ima sjajnu kontrolu svog prostora, i izletanjima na dubinske lopte i cenarsuteve je prakticno kao treci bek. Malo golmana ima bolji pregled igre od njega. naravno da ce nekad da pogresi, to je sastavni deo fudbala. Svi gledaju ka Neueru, a niko ka kvalitetu koji on ima ispred sebe. U slabijoj ekipi ne bi imao ni blizu toliku slobodu da seta terenom, no dobro, nije on tema. Kurti ovo nije prva greska za gol, ali puno vaznije od toga je kako on reaguje na te greske. Ne pada psihicki nikako, samo opsuje sebi u bradu i nsastavi gde je stao... Svaka cast majstore, svaka cast, Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210058 Jeste napravio greÅ¡ku, ali je pokazao zrelost i odliÄno odgovorio nakon toga, nastavio je kao da se niÅ¡ta nije desilo i to je za svaku pohvalu. Pozicija golmana je dosta "osjetljiva", jer možeÅ¡ odbranit 5 zicera i napraviti samo jednu greÅ¡ku i svi će reći da je golman kriv i da je bio loÅ¡, prosto takva je pozicija. Mnogo nas je izvukao, to je posljedica i naÅ¡e igre, ali Kurta radi odliÄan posao. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210059 On jednostavno nije linijas, a ni ne treba da bude. On ima sjajnu kontrolu svog prostora, i izletanjima na dubinske lopte i cenarsuteve je prakticno kao treci bek. Malo golmana ima bolji pregled igre od njega. naravno da ce nekad da pogresi sećam se one utakmice protiv Stouka kad smo primali golove posle kornera,Čeh se samo zalepio za liniju možda bi sa Kurtom do dobili koji bi verovatno krenuo na njih vidi se sad da je malkice nesiguran ali kad se ustali biće sigurno najbolji golman De Hea npr,dobar na liniji ali loš u izletanjima ,pravi potez kluba da ga zadrži možeš ti danas naći dobrog golmana ali sa takvim potencijalom i karakteristika kao kod Kurca,teško Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210070 Mislim da Bane mora sredit onome komentatoru sa SK-a da se upozna sa Kurtoom, covjek je 556 puta pomenuo Kurtou :D Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210122 Za mene je, sta god drugi pricali, Thibo igrac utakmice. Za onaj drgi gol vise krivim Baneta zbog slabog dodavanja, neko Kurtu.. Hvala ti Thibo, naklon do poda, za sve intervencije jucer.Sto se same utakmice tice, ovdje cu malo prokomentarisati, jer je tema zakljucana.Ocaj zivi od igre. Mislim kada te jedna ekipa poptu Hulla izdominira, to ti je dovoljno da skontas kakav je igra bila.Odbrana zivi ocaj, ne znam koga bih izdvojio kao najlosijeg pojedinca.Ali od svega me najvise iznerviralo nakon datog treceg gola, Zouma ulazi da se ZATVORIS protiv jednog Hulla :O :ONadam se da ce se stvari popraviti nakon ove reprezentativne pauze, jer u meni ima sve manje i manje optimizma, ako se nastavi ovakva igra. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210124 Za mene je, sta god drugi pricali, Thibo igrac utakmice. Za onaj drgi gol vise krivim Baneta zbog slabog dodavanja, neko Kurtu.. Hvala ti Thibo, naklon do poda, za sve intervencije jucer. Sto se same utakmice tice, ovdje cu malo prokomentarisati, jer je tema zakljucana. Ocaj zivi od igre. Mislim kada te jedna ekipa poptu Hulla izdominira, to ti je dovoljno da skontas kakav je igra bila. Odbrana zivi ocaj, ne znam koga bih izdvojio kao najlosijeg pojedinca. Ali od svega me najvise iznerviralo nakon datog treceg gola, Zouma ulazi da se ZATVORIS protiv jednog Hulla :o :o Nadam se da ce se stvari popraviti nakon ove reprezentativne pauze, jer u meni ima sve manje i manje optimizma, ako se nastavi ovakva igra. E jebiga sad. Courtois je jedini krivac, sreca pa nas nije kostalo. A drugo je to sto mu ne bi trebali zamjerit, jer nas je vadio dosta puta i spasavao ciste golove... Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210129 Å kolski u aut se to ispucava, bez razmiÅ¡ljanja. PogrijeÅ¡io je, dogaÄ‘a se. Ostatak tekme i prije kiksa je odradio odliÄno. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210134 Ma lik je masina.Greske se dogadjaju svakome,ali golmana njegovih kvaliteta je veoma malo.Zao mi Cecha ali Kurtonja je nasa buducnost. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210140 I njemu je ja mislim pao kamen sa srca kada je Remy dao gol, da je ostalo 2-2 mislim da bi se njegova greška puno više isticala.. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210156 E jebiga sad. Courtois je jedini krivac, sreca pa nas nije kostalo. A drugo je to sto mu ne bi trebali zamjerit, jer nas je vadio dosta puta i spasavao ciste golove... Ma ja jedino mogu reci da je polla pola krivica njega i Baneta. Banetova je zato sto je poslao presporu i prelosu loptu, a njegova eto sto nije ispucao cim je stigao do nje. Ne mogu njega da krivim vise od Baneta, moguce i da grijesim, ali ja to tako gledam. Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210169 https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=NH_QDfQC198 Iako to nije ni blizu dovoljno, hvala ti... Prijavi
23. mart 2015.11 god. comment_210307 https://twitter.com/thibautcourtois/status/580130612683628544 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.