Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Trofej sa Čelsijem mu je bio 7 u karijeri. Nije to neka velika cifra, ali ako se uzme u obzir da je u karijeri do sada odigrao 230 utakmica, to znači da je osvajao trofej na, otprilike, svaka 33 meča!

Do sada je osvojio 3 titule prvaka zemlje sa Genkom u Belgiji, Atletikom iz Madrida u Španiji i Čelsijem u Engleskoj.

Osvojio je i dva trofeja u Kupu, jedan u Kupu Kralja u Španiji i Liga Kupu sa Čelsijem. Ima i dva evropska trofeja , Ligu Evrope  i UEFA Super Cup.

Sa pravom se može reći da je pravi magnet za trofeje!

Zeznulo je Kurtonju to sto je par puta Cech branio i bas tad smo imali nekoliko puta clean sheet,tacnije 5 puta je to bilo s obzirom da smo vodeca ekipa po tome sa ukupno 17 clean sheetova.

Ja sam mislio da ima 13 clean sheet utakmica mene čudi otkud Mignolet tu :hljeb:

To ove utakmice sto su kuci igrali su im cleansheetovi, 0:0, 1:0 i tako. :P

Odlična sezona za mladog Tibu, vadio nas je kad god je bilo potrebno. Pokazao je da je sa razlogom izbacio Cecha iz prvog tima. U budućnosti očekujem još više od njega. 

• 3 sedmice kasnije...

Ako je istina ovo da hoće u Real, ja ću mu prvi spakovati kofere. Isto vrijedi i za svakog drugog igrača koji slično razmišlja. Chelsea je veći od bilo koga, posebno od balavca s jednom solidnom sezonom iza sebe. 

Mislim da je već sada jasno da ovaj lik teško da će ikad postići kultni status velikog Petra Cecha.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.