Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

Njegov karakter mi se nikada nije nešto svidjao mada ne vjerujem da je ovo istina a ako jeste uzeti na njemu neku astronomsku cifru i nek se odjebe u skokovima.

On je malo veći plaćenik od Čecha. A ni malo ne sumnjam da želi u Real, jer igrati za taj Real i smrdljivu Barcelonu je san svakog današnjeg igrača. Jednostavno, to je tako i mi to ne možemo promijeniti.

A uopste ne kapiram te likove sto im je svima san da igraju za Real i Barsu, brate ja kad bi dosao do Partizana jedino bi me mogli nasilu sklonit iz tima :D 

Kad Sky, BBC, Bild ili neki pouzdan twiter prenese, potvrdi ili otkrije neku informaciju onda se ima o cemu diskutovati, a ovo LES sranje je pouzdano koliko i ostale dnevne britanske,spanske,italijanske novine, pratim transfere vec duzi niz godina i znam ko je pouzdan, a ko samo dize prasinu.

samo što nema logike da Real plati 100 milje evra za Kurca kad može onu lamu iz junajteda da kupi sad za 20-30 m funti il sledeće besplatno 

iskreno sere mi se od ovih belgijanaca jer se tooliko proliva i žuči prosipa za njima da to nije normalno

Istina, nema logike, al' itekako bi bilo kad bi Courtois javno izrazio želju za odlaskom, jer bi ga Chelsea tada morao pustiti isto tako za 20-30 miliona. Niko neće nezadovoljnog igrača u klubu.

Ipak, vjerujem da se to neće desiti tj. neće sigurno reći da želi otići. Al moguće da ga Chelsea proda ako stigne neka ponuda od 40-50 miliona... U stvari uvjeren sam da bi ga prodao. A Real bi više volio njega nego De Geu.

Istina, nema logike, al' itekako bi bilo kad bi Courtois javno izrazio želju za odlaskom, jer bi ga Chelsea tada morao pustiti isto tako za 20-30 miliona. Niko neće nezadovoljnog igrača u klubu.

Ipak, vjerujem da se to neće desiti tj. neće sigurno reći da želi otići. Al moguće da ga Chelsea proda ako stigne neka ponuda od 40-50 miliona... U stvari uvjeren sam da bi ga prodao. A Real bi više volio njega nego De Geu.

Ajmo redom, nije mi jasno na osnovu cega ljudi mogu da zakljuce da Kurto nije zadovoljan u Celsiju, i jos da predje u RM u kom je sada cirkus, pola ekipe je nezadovoljno da ne kazem besno jer je Karlo popijo nogu a konobar dosao na njegovo mesto (Varan, CR...),

Celsi ne bi morao pustiti Kurtu za 20-30 mil iz prostog razloga jer ima ugovor do 2019 god, a de gea do kraja sl. sezone, to je ogromna razlika, 

i Kasiljas je bio nezadovoljan pa sta, poznavajuci Murinja(ne licno moram da se ogradim jer ce se neko od pametnjakovica sa foruma odma uhvatiti za ovo)Kurtoa bi pre igrao za u21 nego ga prodao za sicu!!!

Ako je istina da su odredili cenu od 73 mil. funti ne vidim logiku da ga puste za 40-50 mil.???

to za 73mil, ne mogu da tvrdim da je tacno jer je tu info. otkrijo "telegraph", a evo vidim da i ovaj LES to prenosi u svom clanku.

Šta se dižete, komentarisali smo svi AKO je tačno.. Ne znate ni vi 100% da nije, tako da normalno da se priča. Lik ionako pomalo 'smrdi' al eto hajd nek vam bude.

Ko god kaze da bi zelio otici, ispunio bih mu zelju, naravno da nam fino plate za to. Takvi nam ne trebaju.

Ne bi se ni primijetilo da je napustio klub, imamo kvalitetnijeg rezervnog golmana.

Smem staviti 100 eura da je ovo obična laž i dezinformacija

Smijes, ali nemas.

Valjalo bi da ode Kurtoa, onda Ceh da ispise stranice istorije do kraja.

Evo citam da je juce gostovao u nekoj TV emisiji u Belgiji, i kaze da je istina sve sto je jedan od najpouzdanijih izvora (citaj London Evening Standard ) otkrio, i da je transfer u Real pitanje dana. jbg sorry reLo sto sam sumnjao u tvoje izvore. /:)

Naravno da momak neće imati ljubavi prema klubu. Tek je jednu sezonu tu. Ali isto tako ne vidim zašto bi išao od nas. 

Isto tako nema razloga da ga pustimo ispod cijene. 

Kurto je naš i iduće sezone.A nakon toga ako izrazi želju za odlaskom izvoli sine. 
Nisi veći od kluba. Nitko pa ni ti. 

ma jeli ljudi neke gljive,pust ih

izjavi lepo da mu se svidja u čelziju i da nema ništa protiv da ostane i 10 godina i da se nada trofejima kao i to da ne zna šta će se dalje dašavati a ovi odma uzeli dlaku u jajetu da popune vesti

objavio vam je Relo na portalu da već gura svog trenera golmana,bar će se ta rupa popuniti nakon odlaska Linkolna u Arsenal

ma jeli ljudi neke gljive,pust ih

izjavi lepo da mu se svidja u čelziju i da nema ništa protiv da ostane i 10 godina i da se nada trofejima kao i to da ne zna šta će se dalje dašavati a ovi odma uzeli dlaku u jajetu da popune vesti

objavio vam je Relo na portalu da već gura svog trenera golmana,bar će se ta rupa popuniti nakon odlaska Linkolna u Arsenal

Vidim da je, još ako dođe trener po njegovoj volji onda nema zašto pomišljati na odlazak.

P.S. Nije Linkoln nego Lollichon. :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.