Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

ÄŒech je trebao braniti danas.

Da, bilo je ocigledno prije tekme da bi mogao kiksati. Na dan tekme, ujutru je imao tvrdju stolicu ali je Mou to izignorisao.

Ne treba zaboraviti i njegove obrane i vađenja posebno protiv Liverpoola. Mislim da treba gledati ovu situacija sa pozitivne strane. Imamo najbolji par golmana na svijetu bez konkurencije. Čak bi se usudio reći 2 najbolja golmana na svijetu. Neuer je izvikan, ništa bolji od Petra ili Thibauta.
Nadam se da ćemo imati i jednog i drugog i nagodinu

Koliko god da je dobar, Čech je tu. Poslati ga na posudbu u Atletico ako ne ikako moguće iduće godine, pa ga vratiti za dvije godine dok se Čech još nauživa. Ne vidim neku drugu perspektivu. Ili ga poslati kod Di Mattea u Schalke.

Ma kakve posudbe.Imati ovako kvalitetna dva golmana u ekipi je suho zlato.Boga mi Murinjo njima lijepo dijeli minute,mozda Kurto vise brani ali nije ni Cech bio bez utakmica.

Nema sanse da ode na posudbu prva mu je sezona u klubu i ako po meni Cech je daleko bolji golman i treba biti prvi golman jos neko vrijeme. Courtois kad krene na loptu strepim hocel je uhvatiti dok je kod Cecha potpuno druga situacija i odbrana mi puno bolje izgleda kad je Cech na golu.

Kad je tek dosao u klub mislio sam, Ceh je gotov, ali kako sezona odmice sve vise sam uvijeren da je Ceh i dalje jedna klasa iznad Kurtoe i da moze jos dosta puta da nam spasava guzicu. Sad na ljeto kad bi se biralo koji ce golman napustit klub, odma  bih Kurtou odpustio. Nek brani Ceh jos 7 sezona, dotad ce se pojavit neki novi Ceh.

KAPA DOLJE MALI :D

prođemo li, a čvrsto vjerujem da hoćemo, njegove zasluge za to biti će više nego značajne..

stravično dobri refleksi, poskidao bogaoca, čestitke, nema šta..

u uzvratu ponoviti odličnu partiju, može i primiti jednog opet, al pod uvjetom da mi zabijemo dva..(a ni clean sheet me nebi iznenadio)

Kakve golmane imamo, najbolje pokazuje to sto jedan Svarcer  mora ic na pozajmice da bi branio.

Negde sam naleteo na izjuvau Ibrahimovica o Kurti, ali sada ne mogu da je nadjem. Sta je rekao ovaj za nasu mladu hobotnicu?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.