Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Thibaut Courtois (2011-2018, 154 nastupa)

41 član je glasao

1. 1.

• Da
      79%
      31
    • Ne
      20%
      8

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

tuga kakav gol. Sramota je primiti ovakav pacerski gol... alo sa 60 metara i jos neki nalaze opravdanje za to. 

2 kiksa za par utakmica i to kakva kiksa... 

A oni sto pisu o Cechu, neka se sete sta je sve Cech skidao dok je igrao, a ovakve golove nije primao koliko se ja secam. 

Hvala Kurta sto si mi sjebao tiket. Mogao bi ga i refundirati.

EH dragi grena, ti se bas ne sjecas kakve je Cech mogao golove primati, ala Turnbull jebeni :D Ovo je bio gol stoljeca kao sto svi kazu...

• Odgovori 1,7 hilj.
  • Pregledi 112,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• De Bruyneovu. Pa je onda bio sa nekom Španjolskom zbog koje je svakog ljeta plakao za Madridom, na kraju je i otišao. Sad je sa nekom trećom.

EH dragi grena, ti se bas ne sjecas kakve je Cech mogao golove primati, ala Turnbull jebeni :D Ovo je bio gol stoljeca kao sto svi kazu...

Nama ne smeju da se desavaju takvi golovi, da se vrti na snimkama kakvu glupost je napravio Courtois. Jedan od najboljih golmana je, tako da ovi kisevi ne mogu da se desavaju, da te lobuje onaj lik sa pola terena, neprihvatljivo. 

Mogao bi Blackman malo na gol, ova dvojica se previse zajebavaju... Sta oni misle da su???

Haha, neko je ranije na ovoj temi imao sličan biser, kao Blackman umesto Kurte.

Čitam neke komentare po netu i vidim puno ljudi piše kako je Courtois bolji od Cecha u svim segmentima. Mislim si wtf. Ko da je Cech neki neki seoski golman, a ne jedan od najjačih golmana u povijesti igre.

Moje mišljenje je da Courtois igra isključivo iz razloga što je "budućnost", a ne zato što je bolji.
Kakvo je vaše mišljenje o tome?

Negdje sam davno napisao u temi od ova dva golmana, neznam tacno cijoj da Courtois nikada nece biti u rangu Cecha i dalje to tvrdim, kad se uzme u obzir da je s onakvom teskom povredom branio i osvojio najvece trofeje s klubom a uz to bio jedan od najboljih golmana u premiershipu i europi. 

Cech je golmancina i treba braniti sljedecu utakmicu. Courtois nije nista bolji od njega i brani jer mu Mourinho ukazuje povjerenje radi buducnosti. Ove golove sto je primio protiv Hulla i Stokea Cech nije u citavoj karijeri.

Slazem se skroz sa Wiseyom. Ima golova koji se ne brane.. tipa onaj protv Newcastla sto je Cech primio.. i golovi koje NE SMES da primis, ovaj protiv Stouka. Nisam mu bio zamerio losu procenu protiv PSGa... ali ovo mu debelo zameram, ovaj gol.

• 2 sedmice kasnije...

Ocjena sezone : 7

Bilo je ovo sasvim dobro za prvu sezonu, imao je sjajnih intervencija. Da nije bilo par pocetnicki kikseva bila bi i veca ocjena, ali sve u svemu odlicna sezona za privikavanje za Premirship.

Jedna vrlo vazna cinjenica, za poredjenje njihovog ucinka. 

Odbrana Chelseaja, bez obzira na par ispada, na nivou cele sezone igra znatno kvalitetnije od odbrane Uniteda. Jednostavno, De Gea je imao mnogo vise posla, mnogo cesce je neposredno odlucivao o ishodu meca od Courtoisa. On je uslovno receno bolji, jer je imao vise sansi da iskaze svoj kvalitet. 
Ajde bre, dok je Matic bio u top formi, orao uzduz i popreko, Courtois se igrao kampovanja...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.