5. april 2015.11 god. comment_211810 tuga kakav gol. Sramota je primiti ovakav pacerski gol... alo sa 60 metara i jos neki nalaze opravdanje za to. 2 kiksa za par utakmica i to kakva kiksa... A oni sto pisu o Cechu, neka se sete sta je sve Cech skidao dok je igrao, a ovakve golove nije primao koliko se ja secam. Hvala Kurta sto si mi sjebao tiket. Mogao bi ga i refundirati. EH dragi grena, ti se bas ne sjecas kakve je Cech mogao golove primati, ala Turnbull jebeni :D Ovo je bio gol stoljeca kao sto svi kazu... Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211813 EH dragi grena, ti se bas ne sjecas kakve je Cech mogao golove primati, ala Turnbull jebeni :D Ovo je bio gol stoljeca kao sto svi kazu... Nama ne smeju da se desavaju takvi golovi, da se vrti na snimkama kakvu glupost je napravio Courtois. Jedan od najboljih golmana je, tako da ovi kisevi ne mogu da se desavaju, da te lobuje onaj lik sa pola terena, neprihvatljivo. Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211840 mindfuck, ne kontam vas Cech i Courtois jedni od najboljih golmana svijeta i najvecih kiksara svijeta koji kuracPoslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
5. april 2015.11 god. comment_211858 Mogao bi Blackman malo na gol, ova dvojica se previse zajebavaju... Sta oni misle da su??? Prijavi
6. april 2015.11 god. comment_211981 Netalentovan golman potpuno. Prodati na leto. Sacuvaj me Boze gluposti... Prijavi
6. april 2015.11 god. comment_211983 Mogao bi Blackman malo na gol, ova dvojica se previse zajebavaju... Sta oni misle da su??? Haha, neko je ranije na ovoj temi imao sliÄan biser, kao Blackman umesto Kurte. Prijavi
6. april 2015.11 god. comment_211984 ÄŒitam neke komentare po netu i vidim puno ljudi piÅ¡e kako je Courtois bolji od Cecha u svim segmentima. Mislim si wtf. Ko da je Cech neki neki seoski golman, a ne jedan od najjaÄih golmana u povijesti igre. Moje miÅ¡ljenje je da Courtois igra iskljuÄivo iz razloga Å¡to je "budućnost", a ne zato Å¡to je bolji. Kakvo je vaÅ¡e miÅ¡ljenje o tome? Prijavi
6. april 2015.11 god. comment_212010 Negdje sam davno napisao u temi od ova dva golmana, neznam tacno cijoj da Courtois nikada nece biti u rangu Cecha i dalje to tvrdim, kad se uzme u obzir da je s onakvom teskom povredom branio i osvojio najvece trofeje s klubom a uz to bio jedan od najboljih golmana u premiershipu i europi. Prijavi
6. april 2015.11 god. comment_212014 Cech je golmancina i treba braniti sljedecu utakmicu. Courtois nije nista bolji od njega i brani jer mu Mourinho ukazuje povjerenje radi buducnosti. Ove golove sto je primio protiv Hulla i Stokea Cech nije u citavoj karijeri. Prijavi
6. april 2015.11 god. comment_212033 Slazem se skroz sa Wiseyom. Ima golova koji se ne brane.. tipa onaj protv Newcastla sto je Cech primio.. i golovi koje NE SMES da primis, ovaj protiv Stouka. Nisam mu bio zamerio losu procenu protiv PSGa... ali ovo mu debelo zameram, ovaj gol. Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212774 GolmanÄinoo!! Bravo majstore, vadio si kada je trebalo! :D Prijavi
12. april 2015.11 god. comment_212827 Nije imao baÅ¡ nekog velikog posla, ali je sve uradio u skladu sa oÄekivanjima, naravno ona odbrana nije rutinska i svakako da zaslužuje pohvale za ovu partiju. Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214961 Kada pokupi loptu koju je protivnicki igrac ubacio sa strane izgleda kao da je visok 4m.Toliko to autoritativno radi.Bravo. Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214973 Ne kontam koji kurac uopste ubacuju loptu u kazneni nakon kornera ?Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
26. april 2015.11 god. comment_214982 Malo na izletu bio mali, a? Obisao se i sjeverni dio Londona... neka neka, uzivaj :D Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215755 Ocjena sezone : 7 Bilo je ovo sasvim dobro za prvu sezonu, imao je sjajnih intervencija. Da nije bilo par pocetnicki kikseva bila bi i veca ocjena, ali sve u svemu odlicna sezona za privikavanje za Premirship. Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215786 Slažem se sa i2, vrlo dobra debitantska sezona. Siguran sam da će svaku sledeću braniti sve bolje Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215825 De gea bio bolji ove sezone al kvalitetniji je tibo i to ce vrijeme pokazat Prijavi
1. maj 2015.11 god. comment_215869 Jedna vrlo vazna cinjenica, za poredjenje njihovog ucinka. Odbrana Chelseaja, bez obzira na par ispada, na nivou cele sezone igra znatno kvalitetnije od odbrane Uniteda. Jednostavno, De Gea je imao mnogo vise posla, mnogo cesce je neposredno odlucivao o ishodu meca od Courtoisa. On je uslovno receno bolji, jer je imao vise sansi da iskaze svoj kvalitet. Ajde bre, dok je Matic bio u top formi, orao uzduz i popreko, Courtois se igrao kampovanja... Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.