Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Dobra stvar je ta sto ce ovaj crveni odraditi u liga kupu i vec narednu utakmicu u premiershipu igrati, isto i Azpilicueta ce odraditi, jos jednu nece moci igrati.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

• 2 sedmice kasnije...

Bane o gustom rasporedu.

„Nama nije dozvoljeno da o tome govorimo i da o tome razmišljamo. Ipak, istina jeste da imamo samo jedan dan da se odmorimo i oporavimo pre nego što krenemo u nove izazove.“

„Te stvari ne smeju biti izgovor za nas. Mi se u potpunosti fokusiramo na svaki naredni meč. Nema tu mnogo priče. Raspored naših mečeva je već nekoliko godina takav. Uvek imamo jedan dan manje od naših rivala, ali mi se prilagođavamo uslovima i spremni svo za sve.“

„Ide nam dobro, ali do kraja sezone ima još pet meseci. Znamo šta nam je činiti, imamo priliku da ostvarimo dodatni napredak i unapredimo svoju igru. Svesni smo da će biti teško, očekuju nas teški mečevi. U ovom trenutku smo jaki, dobro se osećamo, ali ne sme biti opuštanja.“

• 2 sedmice kasnije...

sto nije onaj volej usao :'( jbt ovaj Bane u zadnje vreme igra vise u napadu :D

https://v.cdn.vine.co/r/videos/B3C2D986681149134593094459392_30b7b07e775.0.1.17762675679762903542.mp4?versionId=k3VjJUfL_6Zqhvxcvo8OiCwYDdE1CBdV 

Evo i snimka. 

Apeluem ovim putem na nadlezne da vide da li voi snimci mogu da se ubacuju na forum kao sto se ubacuju gifovi. Hvala administracijii.

Novinara koji je vodio intervju interesovao je i detalj kada je u meču Liverpula i Čelsija Luis Suarez ujeo našeg internacionalca i da li je u tom trenutku Ivanović imao želju da ga udari.

– Ne, samo sam bio šokiran u tom trenutku. Prišao sam sudiji da mu pokažem šta mi je uradio, ali mi on nije poverovao. Moram da kažem da nije istina da sam želeo da podnesem tužbu protiv Suareza. Sve što se desi na terenu tu treba i da ostane. Zbog čega bih išao u policiju? Uostalom Suarez me je istog dana nazvao i izvinio se zbog toga, objasnio je desni bek „plavaca“ koji je bio iznenađen kosntatacijom da ga je Urugvajac pohvalio zbog tog poteza svojoj autobiografiji.

Na pitanje da li će i u budućnosti igrati za Čelsi Ivanović je odgovorio:

– Ne mogu da gledam mnogo daleko u budućnost, razmišljam samo o ovoj sezoni. Imam ugovor sa klubom do leta 2016. godine tako da sam miran što se tiče toga. Očekuju nas važni mečevi i ne želim sada da pričam o ugovorima. Planiram da igram još najmanje tri ili četiri godine, a kasnije ćemo da vidimo.

Kapiten reprezentacije Srbije, Branislav Ivanović, rekao je u razgovoru za engleske medije da je Eden Azar ključni igrač u napadu ekipe Žozea Murinja i da je on njihov Leo Mesi.

Čelsi je nepobediv od početka sezone, a jedan od najboljih je Eden Azar.

"Azar je kvalitetan fudbaler koji ima potencijal da zaigra na još višem nivou od ovog na kojem je sad.

Teško je reći koliko je blizu Mesiju posebno kada pogledamo sve te rekorde koje obara Argentinac, ali za nas u Čelsiju on je kao Mesi u Barseloni."
, rekao je Ivanović.

Takođe, za svog menadžera, Žozea Murinja, imao je samo reči hvale.

"Zovu ga "Posebni", a ja bih rekao da je "Perfektni". Rezultati dovoljno govore u njegovu korist.", rekao je Bane.

Evo jos par zanimljivih stvari iz Banetovog opsirnog intervjua :

Ko je za tebe bio najbolji igrač na svijetu u 2014.?

Uvijek volim dati prednost igračima koji su osvojili neki veliki trofej u toj godini. Tako da moj glas ide Ronaldu, koji je s Real Madridom osvojio Ligu sampiona, a takođe i igraču Njemačke  koji  je osvojio Svjetsko prvenstvo, kao na primjer Bastian Schweinsteiger. Moj licni  favorit je bio i još uvijek je Lionel Messi, ali on nije osvojio nijedan trofej ove godine.

Koliko je za Chelsea bio važan dolazak tvog zemljaka Nemanje Matića? Koliko ste vas dvojica bliski van terena?

Nemanja je prije svega sjajan igrač. Jako smo dobri prijatelji, mi i naše familije često provodimo vrijeme zajedno, a sigurno ćemo ostati prijatelji i nakon kraja karijere. Njegov dolazak puno mi je značio, kao i njemu i Chelseaju. Došao je u pravo vrijeme na pravo mjesto. Jedan je od vođa naše igre i puno nam znači.

Desni bek il stoper – koja je tvoja omiljena pozicija?

Toliko puta mi je postavljeno to pitanje i uvijek sam izbjegavao davanje odgovora. Iskreno, volim igrati na obje pozicije, a vjerujem da sam pokazao da mogu dobro igrati na obje pozicije. Prošlo je puno vremena otkad sam igrao stopera, ali to ne znači da ne mogu igrati tu poziciju. Mislim da će kada ostarim biti prirodnije da igram stopera. Ali zasad sad itekako zadovoljan na poziciji desnog beka.

Ko su šaljivdžije u Chelseajevoj ekipi?

Najbolji je definitivno bio David Luiz. Imao je takvu harizmu i toliku moć da imitira ljude i nasmijava ljude oko sebe. U ovom trenutku, mislim da Diego Costa ima potencijal da postane njegov nasljednik. Još uvijek je novi igrač, možda još uvijek nije potpuno opušten, ali mislim da bi on mogao biti sljedeći veliki šaljivdžija.

Koji su tvoji ciljevi za 2015.? Bi li radije osvojio još jedan naslov Premier lige ili Ligu sampiona?

U trenutku smo u dobroj poziciji u oba takmicenja, ali daleko smo od osvajanja. Liga sampiona je posebna vrsta takmicenja: u nokaut fazi puno toga zavisi od sreće i svježine. Ne bih volio birati sta osvojiti, ali svakako bih volio sezonu s trofejem.

Je li davanje pobjedničkog gola u finalu  Lige Evrope nadomjestilo to što si bio suspendovan u Münchenu 2012.?

Ne, nije. Liga sampiona je Liga sampiona, u uvijek bih mijenjao pobjednički gol u Lisabonu za boravak na terenu u Münchenu, bez obzira što sam bio dio ekipe koja je osvojila Ligu sampiona.  Bilo mi je drago što smo osvojili Ligu Evrope, ali to su dva različita takmicenja.

Doktoreeeeee :D 

Zamalo tuca sa cupavim onim Coudicni

• 2 sedmice kasnije...

Nemački sportski magazin "Kiker" obajvio je listu 11 najboljih fudbalera u novembru u izboru "Evropskhi Sportskih Medija" na kojoj se nalazi i EL TIGRE BANE 

Pored Ivanovića koji je najbolji desni bek, na listi našli su se još i Ronaldo, Mesi, Nojer, Bernat, Fabregas, Ramos, Godin, Roben, Kros i Aguero.

I ja sam to primetio. Draze mi je kada je na beku, nije mi za stopera trenutno,jedino u slucaju nuzde kao juce.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.