3. februar 2015.11 god. comment_201495 Evo te odabrane ekipice : Petr Čech – 490 nastupa Didier Droba – 368 nastupaJohn Obi Mikel – 333 nastupaGianfranco Zola – 312 nastupaBranislav Ivanović – 300 nastupa “Jako sam ponosan, jer se moraš dokazivati iznova i i iznova. Jako sam ponosan što sam dio te grupe koja je došla do brojke od 300 nastupa,†rekao je. “Gianfranco je idol Chelseajevih navijača,†nastavio je. “Biti uz njega sjajan je osjećaj.†“Obi je takođe odigrao veliki broj sjajnih utakmica. U ovom trenutku je nažalost povrijeđen, ali puno će pružiti do kraja sezone. Došao je do brojke od 300 nastupa, to je sjajno, a znamo koliko je to teško.†“Didier je jedan od najvećih i najboljih igrača u našoj ekipi. U ovom trenutku jako je važan za nas kao osoba. Daje puno toga klubu, a jako sam ponosan što sam dio ekipe u kojoj Didier igra.†“Sada se ponavljam, ali Petr Čech zaslužuje biti na vrhu. On je primjer kakav treba biti netko u profesionalnom nogometu. Vrhunski je čovjek i golman. Puno toga možete naučiti od Petra Čecha.†Prijavi
4. februar 2015.11 god. comment_201575 Ne mogu da vjerujem da je Mikel odigrao 333 utakmice. PA KAKOOOOO?????????? Nemoguće, lik je uvijek na klupi xD Prijavi
5. februar 2015.11 god. comment_201768 Ne mogu da vjerujem da je Mikel odigrao 333 utakmice. PA KAKOOOOO?????????? Nemoguće, lik je uvijek na klupi xD Lik je kod svakog menađera igrao(Mou,Benitez,Carlo,AVB,RDM...) što dokazuje njegovu klasu. Prijavi
5. februar 2015.11 god. comment_201770 Lik je kod svakog menađera igrao(Mou,Benitez,Carlo,AVB,RDM...) što dokazuje njegovu klasu. dodje mi svaki put da se upucam kad ovo pročitam Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201802 Ovog ljeta bi valjalo potraziti zamjenu za Baneta, ne u smislu da se Bane proda vec cisto da imamo zalog za buducnost posto mi se cini da se Azpi sa pozicije lijevog beka ne seli nigdje. Prijavi
6. februar 2015.11 god. comment_201806 Chiba, znam da ti je krivo, ali Mikel je svjetska klasa ! :) Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201936 Kakva golcina, kakva egzekucija,kakvo umece, kakav igrac. Kapa do poda, pa je jos jednom podignem pa spustim. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201946 Kralju nas, joj volejcine kupus ti jebem Bravo legendo Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201948 Bravo majstore!! Aj što je gol zabio, al što je neprelazan bio u obrani to mene više fascinira! :D Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_201950 Ko je onaj strasni dasa, sto ga mece kad god treba. FLAJ FLAJ FLAJ Kakav osjecaj za gol, ono je strasno, Wilian i Oskar bi pogodili okvir gola iz petog pokusaja :D Kako se posprdao sa onim SInklarom, ono je bilo smijesno gledat. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202044 Majstor bio i ostao. Moj frizer pravo sliči na Baneta. Danas me šišao. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202046 Ne znam koji mu je, i na ovom intervjuu posle utakmice je nekako tuzan,a i ovde na slici. Prijavi
7. februar 2015.11 god. comment_202051 Odlican je, doduse mogao je bolje kod primljenog gola, gdje mu je onaj crnjo bio pred nosom pa pobjega u roku od dve sekunde. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.