24. august 2014.12 god. comment_184749 Po meni odigra lošu utakmicu. Bilo je napada Leicestera preko naše lijeve strane a Bane stoji na desnoj umjesto da ide tamo i spašava. :D Odličan Bane. Majstor. :) Prijavi
24. august 2014.12 god. comment_184759 Realno ja za njega ne mogu da kazem da je imao losu utakmicu od onda kada je u kupu protiv Swansea (ako se ne varam) poklonio im 2 gola. I pre toga ne znam kada je bio los. Jednostavno konstantan je, daje srce za ekipu, ove sezone posebno. Vidi se da voli ovaj klub,daje sebe celog. Sa druge strane nikada o njemu se nije culo nista lose, niti pravi gluposti na terenu,ni van njega. Bane je covek za primer. Kapa dole. Nadam se da cemo ga pogledati koji put sa kapitenskom. Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184976 Ja mislim da jeste posle Čeha, Bane drugi zamenik kapitena. IVANOVIĆ =C= BRANISLAV :sal: :sal: :sal: Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184991 KAKAV JE TO MASINA iz sezone u sezonu sve bolji i jaci i spremniji. Ovo sto radi na pocetku ove sezone ne moze se opisat, kida KAPITEn,totalno se uklopio u ofanzivu a i Mou ima mnogo akcija koje su zasnovane na Banetovom utrcavanju. EEE sad ga svi dizete u nebesa zbog ofanzive a jednog ste uglednog gospodina otjerali sa foruma zbog pljuvanja po Banetu Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_184993 KAKAV JE TO MASINA iz sezone u sezonu sve bolji i jaci i spremniji. Ovo sto radi na pocetku ove sezone ne moze se opisat, kida KAPITEn,totalno se uklopio u ofanzivu a i Mou ima mnogo akcija koje su zasnovane na Banetovom utrcavanju. EEE sad ga svi dizete u nebesa zbog ofanzive a jednog ste uglednog gospodina otjerali sa foruma zbog pljuvanja po Banetu Nema mi logike recenica? Ako ga sad svi dizemo u nebesa znaci prije smo ga svi pljuvali a otjerali samo jednog zbog pljuvanja? :D Prijavi
26. august 2014.12 god. comment_185005 KAKAV JE TO MASINA iz sezone u sezonu sve bolji i jaci i spremniji. Ovo sto radi na pocetku ove sezone ne moze se opisat, kida KAPITEn,totalno se uklopio u ofanzivu a i Mou ima mnogo akcija koje su zasnovane na Banetovom utrcavanju. EEE sad ga svi dizete u nebesa zbog ofanzive a jednog ste uglednog gospodina otjerali sa foruma zbog pljuvanja po Banetu Jedan ugledni gospodin je zapravo prostak. Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185544 Opet gol, šta će remY ne kontam azpili desno, filip levo a BANE U NAPAD :D Eva je već stavila prstić i već lagano svira nevidljivu gitaru na klupi Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185565 Ima'l ko jaci! Doktor i za napad i za odbranu, bez greske. Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185611 EL BOMMBADERO , danas znate koje drugi napadac Celsija, jebes Remija i ostale bakrace :D AJMO Bane po titulu najboljeg strijelca :D Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185619 Uz Costu naš najbolji napadač u dosadašnjem dijelu sezone. Samo nastavi tako! Silan si, silan ko Zlatibor! Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185686 Kakav doktor fudbala ovaj Branislav... BANEEEE DOKTOREEEE Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185691 Kada vidiš onu njegovu realizaciju i pozicioniranje kod gola jbt ne bi nikad rekao da je inače bek.. Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185705 ODlicna zavrsnica, majstor poceo opasno da trese mreze :) Samo neka nastavi. Moze lagano i napadaca da igra :D Bravo Bane,ali jos kada vidimo koliko se obraduje golu i koliko "poludi" jos mi je drazi. Legenda Prijavi
1. septembar 2014.12 god. comment_185981 Bane uzimaj devetku dok je još slobodna hahahahahah realna priča skroz... :D Prijavi
1. septembar 2014.12 god. comment_185984 Trebao bi neko provjeriti , jebo te ako Ivanović nije dao više golova za Chelsea od Torresa :-bd Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186075 Bila jednom prica kako ce Azpi zamijeniti Ivanovica na beku. . . ja ja, ahaa Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186121 Bila jednom prica kako ce Azpi zamijeniti Ivanovica na beku. . . ja ja, ahaa Hoće aBd. Samo još nije vrijeme za to. Kad Bane ode u penziju. Do tad će igrati na lijevom beku. Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186130 Trebao bi neko provjeriti , jebo te ako Ivanović nije dao više golova za Chelsea od Torresa :-bd Fale mu dva da se izjednači s njim u Premijer Ligi. Inače, naišao sam na podatak da je jedino Lejton Bejns od defanzivnih igrača dao više golova od Ivanovića u prethodne 4 sezone (14 naspram 13). Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186604 Dobro odigrao veceras, u odbrani odlican , u napadu je bio dva tri puta opasan :D Nastavio je sa odlicnim partijama i ovom mecu je upisao asistenciju :) Prijavi
11. septembar 2014.12 god. comment_186976 Englezi tvrde – Bane je najvažniji igrač Čelsija! Nastavak. http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/englezi-tvrde-bane-je-najvazniji-igrac-celsija-194219.html Prijavi
11. septembar 2014.12 god. comment_187028 Englezi tvrde – Bane je najvažniji igrač Čelsija! Nastavak. http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/englezi-tvrde-bane-je-najvazniji-igrac-celsija-194219.html Ma Bane buduci kapiten. Legenda. Ja ga obozavam.Covjek na svaku loptu gine, pravi borac. Kao sto se kaze u tekstu covjek daje golove u stilu klasnog napadaca. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.