Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Po meni odigra lošu utakmicu. Bilo je napada Leicestera preko naše lijeve strane a Bane stoji na desnoj umjesto da ide tamo i spašava. :D 

Odličan Bane. Majstor. :) 

Realno ja za njega ne mogu da kazem da je imao losu utakmicu od onda kada je u kupu protiv Swansea (ako se ne varam) poklonio im 2 gola. I pre toga ne znam kada je bio los.

Jednostavno konstantan je, daje srce za ekipu, ove sezone posebno. Vidi se da voli ovaj klub,daje sebe celog. Sa druge strane nikada  o njemu se nije culo nista lose, niti pravi gluposti na terenu,ni van njega. 

Bane je covek za primer. Kapa dole. Nadam se da cemo ga pogledati koji put sa kapitenskom.

Ja mislim da jeste posle Čeha, Bane drugi zamenik kapitena.

IVANOVIĆ =C= BRANISLAV

:sal:  :sal:  :sal:

KAKAV JE TO MASINA iz sezone u sezonu sve bolji i jaci i spremniji. Ovo sto radi na pocetku ove sezone ne moze se opisat, kida KAPITEn,totalno se uklopio u ofanzivu a i Mou ima mnogo akcija koje su zasnovane na Banetovom utrcavanju.

EEE sad ga svi dizete u nebesa zbog ofanzive a jednog ste uglednog gospodina otjerali sa foruma zbog pljuvanja po Banetu

KAKAV JE TO MASINA iz sezone u sezonu sve bolji i jaci i spremniji. Ovo sto radi na pocetku ove sezone ne moze se opisat, kida KAPITEn,totalno se uklopio u ofanzivu a i Mou ima mnogo akcija koje su zasnovane na Banetovom utrcavanju.

EEE sad ga svi dizete u nebesa zbog ofanzive a jednog ste uglednog gospodina otjerali sa foruma zbog pljuvanja po Banetu

Nema mi logike recenica? Ako ga sad svi dizemo u nebesa znaci prije smo ga svi pljuvali a otjerali samo jednog zbog pljuvanja? :D

Jedan ugledni gospodin je zapravo prostak.

Opet gol, šta će remY ne kontam azpili desno, filip levo a BANE U NAPAD :D

Eva je već stavila prstić i već lagano svira nevidljivu gitaru na klupi

EL BOMMBADERO , danas znate koje drugi napadac Celsija, jebes Remija i ostale bakrace :D AJMO Bane po titulu najboljeg strijelca :D 

ODlicna zavrsnica, majstor poceo opasno da trese mreze :) Samo neka nastavi. Moze lagano i napadaca da igra :D 

Bravo Bane,ali jos kada vidimo koliko se obraduje golu i koliko "poludi" jos mi je drazi.  Legenda

Bila jednom prica kako ce Azpi zamijeniti Ivanovica na beku. . . ja ja, ahaa

Hoće aBd. Samo još nije vrijeme za to. Kad Bane ode u penziju. Do tad će igrati na lijevom beku.

Trebao bi neko provjeriti , jebo te ako Ivanović nije dao više golova za Chelsea od Torresa :-bd

Fale mu dva da se izjednači s njim u Premijer Ligi.

Inače, naišao sam na podatak da je jedino Lejton Bejns od defanzivnih igrača dao više golova od Ivanovića u prethodne 4 sezone (14 naspram 13).

Dobro odigrao veceras, u odbrani odlican , u napadu je bio dva tri puta opasan :D Nastavio je sa odlicnim partijama i ovom mecu je upisao asistenciju :)

Englezi tvrde – Bane je najvažniji igrač Čelsija!

Postirana slika

Nastavak.

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/englezi-tvrde-bane-je-najvazniji-igrac-celsija-194219.html

Ma Bane buduci kapiten. Legenda.
Ja ga obozavam.Covjek na svaku loptu gine, pravi borac. Kao sto se kaze u tekstu covjek daje golove u stilu klasnog napadaca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.