Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

Ajmo Bane oporavi se do Albanije, treba nam lider zdrav da istrci u utorak, mada i protiv Jermenije ce se osjetit njegov izostanak.

Što se mene tiče neka se oporavi za Crystal Palace i ja zadovoljan :P

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Ako se ne oporavi do Junajteda slobodno mozemo pisat tri boda Junajtedu, ima Di Maria da izdominira Azpia.

Kakav kralj haha, danas demantovao sve oko povrede i najavio da igra protiv Jermenija. KAPITENNNN je jedan.Gine za svoju zemlju !!!!!!!

Ako je ovo istina,Ivanovic me je razocarao kao covek, a tu sam ga posebno cenio. 

Komentar jednog decka na Kolarovu pretpostavku da navijaci lece svoje frustracije i jedva cekaju da vredjaju fudbalere.

Kada su igrali prijateljsku utakmicu u San Galenu (grad u kome zivim) protiv Čileja, stigli su dva dana ranije. Moja mladja sestra (13. god) i ja smo posli u grad da vidimo dali ćemo ih da sretnemo i da se slikamo. Prvo smo sreli Milivojevića i Maksimovića (tadašnji igrači Zvezde) i ispričali smo se, slikali, zezali i čak otišli u jednu piceriju, da zajedno jedemo picu, pijemo kolu i gledamo Finale Nole/Federer (tada ATP Finals). Pričao sam sa Milivojevićem o Zvezdi, Delijama i njegovom iskustvu sa tribine. Zatim smo ih napustili u nadi da još sretnemo nekoga od naših "zvezda" poput baš tog Kolarova. Sreli smo njega Ivanovića, Petrovića itd. Sestra je pitala dali moze slika (bili su sami u jednoj ulici). Kolarov je bezobrazno pokazao na jedno zgradu i rekao evo slikaj se sa tom zgradom i posmejavali se mojij sestru. Zatim je se okrenuo Ivanović i rekao, ako im kazemo gde ima nešta u gradu dobićemo slike. Mi smo rekli nema nista ponedeljak veče jedino jedan kafić dje Milivojevic i Maksa prate Noleta u Finalu. Oni se posmejavali i rekli ko bre ona dva klinca? I koji bre Nole? Ko je on da ga mi gledamo? Zatim se ispravio brzo i rekao šalim se šalim se evo vam slika. Uslikao sam se i zatim im rekao da su sise i da je taj Nole trenutni Sportista godine a vi manekeni koji gubite od jedne Makedonije (2012 je to bilo)! Vidio sam koliko su umišljeni i kako postupaju prema svojim navijačima! I on će meni sada ovde navijači 

Iskreno se nadam da nije istina, ali me je tekst nekako zatekao posto Ivanovica bas gotivim zbog ponasanja,zalaganja i cele licnosti. Od ovog Kolarova me nista ne cudi i lici na takvog lika. A to sto su igrali protiv ČileJa, mozda su dugo napolju,pa ni ne znaju toliko pravilno pisanje :) Uglavnom, zatekao me je komantar i nadam se da nije istina.

jest sad

ajd da svi uzmemo komentare po blicu gde ih ima 423414324 svakog jebanog dana i isto tolko trolova i sad sudi na osnovu toga o nekom ko je i kakav je

ok

uostalom kakve veze ima kakav je neko privatno,što bi se zbog toga razočarao,niti gubis nesto nit imas kakvu korist 

al da "EVO SLIKAJ SE SA ZGRADOM" 

hahahahhahahahhahahahahah

bili su sami u jednoj ulici

ahahha

Kakav bolesnik moras da budes da napricas ovoliko gluposti, haha pa ovaj lik nije normalan.Jos kaze rekli mi:,, Slikaj se sa zgradom" hahaha pa jel realno ovo i  meni su rekli slikaj se sa sahtom, ali im ne zamjeram :P

Grena dje si nasao ovaj komentar ? Na kuriru ili blicu :D 

Fazon je u tome što uopšte ne moraš pisati istinu ili laž, dovoljno je da imaš bujnu maštu..

Mislim da ovakvim tekstovima uopšte nije mjesto na ovom forumu, samo bez veze prljamo teme naših igrača.

Kao da je neki problem složiti neku priču, mogu i ja napisati "idem ja ulicom naravno sa mlađom sestrom i sretnem Ivanovića koji mi kaže da se slikam sa zgradom".

Ne ulazim u to da li je ovo istina ili ne, samo mislim da je priča na nivou domaćih serija..

U prvi mah mi je delovala kao prica koja nije izmisljanje. 

Tu me je malo razocaralo ono kad se Bane spominje,jer stvarno nije u redu da se neko ophodi prema svojim navijacima tako i da ponizava druge ili ucenjuje zarad slike. Ako neces da se slikas kazi tako,nemoj nekoga zbog toga ponizavati. 

Imam stvarno visoko misljenje o Banetu i njegovom ponasanju i manirima, pa me je u jednom trenutku ovo bas neprijatno iznenadilo. Nisam ni razmisljao o nekom trolovanju. 

Recimo da je izmisljotina i zaboravimo na post :P

"Nakon utakmice Nastasić, Kuzmanović i Ivanović su pomogli našim momcima da napuste stadion. Mogu reći da su oni bili uzrujaniji nego mi i to je najbolja poruka, jer su pokazali veliko poštovanje prema svom protivniku", zaključio je pomoćni trener Albanije.

Danas da stavis Di Mariju u zadnji dzep i da dobro zakopcas dzep.

Nije ono bilo za drugi zuti, ustvari nije bilo faula. Bane pojeo sve sto je proslo pored njega. Sudija propustio da svira penal nad Banetom u prvom pol.  Di Maria pobjegao na desnu stranu zbog Baneta :D

ODigrao vrhunski, DI Maria bezao od njega,bio neprolazan, 2-3 puta u napadu odlican i onda crveni karton i gol, doslo mi je da placem. 

A znao sam da ce dobiti crveni,bas sam drugaru rekao puno prica, puno se svadja sa sudijom i eto ga. Bem ti srecu,bar da ga nismo primili.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.