12. februar 2015.11 god. comment_202911 FA će pokrenuti postupak samo ako sudija u izvještaju napiše da nije vidio incident. Evo slika incidenta, je li vidio? A ovdje ako dokažu ujedanje, Mourinho i cijeli klub trebaju bojkotovati novinare do kraja sezone, makar ih oprali kaznom od 5 miliona funti. Terry toliko cesto dobija oralno zadovoljavanje da mu je ta faca presla u totalnu naviku Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202948 Haha pa jel moguće da nas opet kažnjavaju, ovo je postala već rutina, svaku drgu utakmicu oni nas kažnjavaju..neka nam ostave samo 11 igrača da možemo igrati. Ali mogu nam se napušit.. Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202951 Nema sanse da ga kazne na slici se vidi da sudija direktno gleda u taj duel i Ivanovic je dobio zuti karton koliko znam. Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202982 Svi znamo koja je jedina ispravna odluka. i svi znamo koja ce odluka da bude. Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202994 Evo i situacije,nije ga ujeo,ovej je krenuo na Aspija, ovaj ga je sklonio, ali po slikama je drugacije, nego na snimku . https://www.youtube.com/watch?v=_DEvKRatp_4 Prijavi
12. februar 2015.11 god. comment_202996 Da je za ovo dobio suspenziju (bilo kakvu) Mourinho bi im trebo javno sve po spisku Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203102 Dokazao se protiv Liverpoola davne 2008. godine i tu je još uvijek. Znači 7 godina već. A bit će i 10 godina tako treba. Poslije Lamparda, Drogbe, Terryja i A. Colea najveća legenda Chelseaja. Modernog Chelseaja. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203131 Jebote kad ce se mrtva uprava sjetit Banetu da produzi ugovor i poveca platu ? Romane picko reaguj vise, sramota je. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203135 Ivanovic2, ja koliko znam Ivanović ima ugovor do 2017, a ugovor mu se komotno može produžiti iduće sezone. Nema tolike žurbe, jer ako išta ovaj igrač i njegovo mjestu u CFC-u su sigurni. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203137 Ivanovic2, ja koliko znam Ivanović ima ugovor do 2017, a ugovor mu se komotno može produžiti iduće sezone. Nema tolike žurbe, jer ako išta ovaj igrač i njegovo mjestu u CFC-u su sigurni. Ima ugovor do kraja 2016. godine, a smradovi ga cekaju, da mu daju ugovor po godinu dana. Prijavi
13. februar 2015.11 god. Autor comment_203138 Ivanovic2, ja koliko znam Ivanović ima ugovor do 2017, a ugovor mu se komotno može produžiti iduće sezone. Nema tolike žurbe, jer ako išta ovaj igrač i njegovo mjestu u CFC-u su sigurni. Do juna 2016. godine ima ugovor. Za očekivati je da ga uskoro produži, ali ne na više od godinu dana jer ima 30+ godina, tačnije puni 31 godinu za 9 dana. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203143 Do juna 2016. godine ima ugovor. Za očekivati je da ga uskoro produži, ali ne na više od godinu dana jer ima 30+ godina, tačnije puni 31 godinu za 9 dana. Ne znam zašto reLo, ali imam jeben osjećaj da bi se mogla iznimka napraviti što se njega tiče i da mu se produži ugovor na 24 mjeseca. Eto vidjet ćeš. Prijavi
13. februar 2015.11 god. Autor comment_203145 Ne znam zašto reLo, ali imam jeben osjećaj da bi se mogla iznimka napraviti što se njega tiče i da mu se produži ugovor na 24 mjeseca. Eto vidjet ćeš. Nema šanse. Nije se iznimka pravila za Terryja, Lamparda, Colea i slične, pa neće ni za njega. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203152 Nema šanse. Nije se iznimka pravila za Terryja, Lamparda, Colea i slične, pa neće ni za njega. Ti se vodiš osnovnom tih iskustava, a ja Mourinhovom (ne)logikom. Pa ćemo vidjeti. Vrijeme će pokazati, a Bog najbolje zna. Prijavi
13. februar 2015.11 god. Autor comment_203158 Ti se vodiš osnovnom tih iskustava, a ja Mourinhovom (ne)logikom. Pa ćemo vidjeti. Vrijeme će pokazati, a Bog najbolje zna. Ne produžava im Mourinho ugovore, već uprava. Ma koliko Mou imao uticaja, on nema veze s tim na koliko godina igrači potpisuju ugovor. To je posao uprave kluba i stručnjaka koji procjenuju sve rizike. Politika kluba je da se igračima starijim od 30 godina daje samo godina ugovora i tako će i ostati. Jer, ako jednom prekršiš svoju politiku, onda ćeš morati i drugima dati veće ugovore. Prijavi
13. februar 2015.11 god. comment_203163 Ne produžava im Mourinho ugovore, već uprava. Ma koliko Mou imao uticaja, on nema veze s tim na koliko godina igrači potpisuju ugovor. To je posao uprave kluba i stručnjaka koji procjenuju sve rizike. Politika kluba je da se igračima starijim od 30 godina daje samo godina ugovora i tako će i ostati. Jer, ako jednom prekršiš svoju politiku, onda ćeš morati i drugima dati veće ugovore. Ima i te logike. Vidjet ćemo. Šta ti misliš, da li po tebi Bane zaslužuje ugovor od 24 mjeseca? Izuzmi politiku kluba. Prijavi
14. februar 2015.11 god. comment_203227 Ne. Zasluzuje godinu dana, da nam se ne opusti Bane :D Pa opet godinu je lahko produziti ako bude igrao ovako i sljedece sezone. Prijavi
15. februar 2015.11 god. comment_203305 Cak i kada je Bane u pitanju, podrzavam politiku kluba da se igracima starijim od 30 nude jednogodisnji ugovori. Bane je bek u najjacoj ligi sveta, sto je mozda i najosetljivija pozicija u timu. Jos uvek se dobro nosi sa brzim i okretnim protivnickim napadacima, a da bi takvo stanje ostalo na snazi sto duze, mora da zadrzi visok nivo motivacije koji ga krasi kroz godine "staza" medju plavcima. Politika kluba je jedno, ali reci da Bane nije zasluzio visegodisnji ugovor je jednostavno neistina. To je ta druga strana medalje, ta cinjenica da Bane nije bilo ko u Chelseaju, kao sto nisu bili Lamps i Drogba, kao sto nisu ni Cech i Terry, i da se moze osetiti izdanim od strane kluba jer mu za ssve sto je uradio za isti daju utesnu nagradu, teraju da misli da mu je vreme proslo i pre nego sto jeste. I jedno i drugo je tacno, da bi se odrzala konkurentnost medju igracima i osiguralo da svako od njih daje maksimum, stariji prvotimci moraju znati da nisu nedodirljivi, i da je interes kluba ispred interesa pojedinca. Ali, isto tako je i tacno da se prema nekome kao sto su gore navedena gospoda takav odnos i nije bas preterano fer, s obzirom da su klubu dali ili jos uvek daju sve najbolje, znoj, krv, sta god zatreba... Klimav je most izmedju te dve obale, daske natrulele od godina sluzbovanja, a konopci popustaju od starine.... Nadam se da ce Bane i JT pre svega, vodjeni Lampardovim primerom ostati medju Plavcima. Prijavi
15. februar 2015.11 god. comment_203306 ma neće biti problema sa njim ,pa on oduvek igra za neki kikiriki u odnosu na ostale igrače ,on sad ima čini mi se platu 65.000 nedeljno što je smešno za naše uslove a u tog Terija koga se tolko kunemo svi mi treba malo da se stavimo prst na čelo,ne mislim ništa loše ali priča se da je i sa njim bilo problema oko ugovora,tražio je veće pare ali mu je Marina dala ulitmatum,uzmi ili ostavi dajem glavu da je isti slučaj bio i sa Lampardom kome je zinulo dupe za pare,mi nismo pristali na to ali ima ko jest,zato je sad u SItiju a ne kod nas il bilo gde drugde eto vam naše legende,sve se na kraju svede na pare,ima izuzetaka naravno ali istina boli Prijavi
15. februar 2015.11 god. comment_203313 Tesko da ce bilo ko od njih izaci na kraj s Marinom, surovo je to... Prijavi
15. februar 2015.11 god. comment_203316 Nece se praviti izuzetak ni s Ivanovicem, jest vazan igrac ali on igra na ako teskoj poziciji gdje je brzina kljucna, mislim da ce dobiti produzenje ugovora na jednu godinu. Prijavi
15. februar 2015.11 god. comment_203321 Dokazao se protiv Liverpoola davne 2008. godine i tu je još uvijek. Znači 7 godina već. A bit će i 10 godina tako treba. Poslije Lamparda, Drogbe, Terryja i A. Colea najveća legenda Chelseaja. Modernog Chelseaja. Gde je hobotnica? Prijavi
15. februar 2015.11 god. comment_203338 a u tog Terija koga se tolko kunemo svi mi treba malo da se stavimo prst na čelo,ne mislim ništa loše ali priča se da je i sa njim bilo problema oko ugovora,tražio je veće pare ali mu je Marina dala ulitmatum,uzmi ili ostavi Ne da mi se sada tražiti post gdje sam napisao jednu izjavu Terrya, a ni videona yt, ali izjava je u nesto tipa ovoga sto cu sada napisati. Onaj mali decko bolesni, sto je dobio iznenadenje od Chelsea je pitao Terrya je li ikada mislio napustiti Chelsea, a JT mu je odgovorio: 'Nikada. Nikada. Ne mogu se zamisliti kako napuštam Chelsea.' Tako da ja mislim da je on neupitan, a da je to o novcima sto se pisalo bila jedna u nizu novinarski izmisljotina. Takodjer ima i ona izjava za Lampsa kako je oduvijek mislio da ce on i Lamps zavrsiti karijeru u Chelseaju. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.