Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

ja bi voleo da mi neko kaze koju poziciju on igra? Napadaca, sredina? Krilo? Bek? 

Sta je on   :hljeb:  :zastava:

Bravo majstorcino, lavovski igra ove sezone.

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

ja bi voleo da mi neko kaze koju poziciju on igra? Napadaca, sredina? Krilo? Bek?

Sta je on :hljeb: :zastava:

Bravo majstorcino, lavovski igra ove sezone.

Igra sta hoce.
Nama niko i ne treba na desnom krilu, jer nam je dovoljan Bane LEGENDA.
Covjek bez problema moze pokriti cijelu desnu stranu, i po potrebi biti i napadac :D

Kako ga Mou ove sezone koristi to je cudo :D Bane provodi vise vremena u protivnickom 16-ercu nego u svom :D EE da je Bane mogao ovako ofanzivno da igra i kod drugih trenera do sada bi imao sto golova :D 

Bože sačuvaj kako igra ove sezone, ovo je brutalno.

Istina, što više ide naprijed, logično da više prostora za protivnike ostavlja iza sebe, zakasnio baš u onoj akciji za gol Schalkea, ali opet kad pogledaš, nenadjebivo odigrao.

Neka ga naprijed u ovakvim tekmama ali protiv jacih ce nas napuniti preko njegove strane, uostalom vec je par puta Cahill bio ostavljen na vjetrometini. Nema potrebe Bane da bude centarfor, neka ga po strani i da se ubacuje onako kao kad ga je Ramiz uposlio a on napravio Fabregasu cistu sansu kad je vratio povratnu.

Kvota 1.01 da će Ramires istrčati na desnom krilu :D
Al' mogao bi i ponoviti jedan udarac kao prije 7 mjeseci, kad je Hart mogao samo pogledom ispratiti loptu :D

Ma to je sigurno isto koliko je sigurno da je sutra subota :D

A što se tiče tog gola sa Etihada, neka on ovaj put ipak ako je ikako moguće zajedno sa cijelom odbranom odradi dobar posao u defanzivi, a napad neka prepustI nekom drugom.

LEGENDO danas se ocekuje od tebe da izdominiras i da im metnes bar jedan  gol :D 

evo jedna sa dresom Mega Vizure :D 

ByPPjYfIYAA5tZR.jpg

Doktor kao i uvjek izdominirao,glavni "krivac" za prvi gol a imao i jos par odlicnih centarsuteva.

Bane odličan, ali samo ne treba kada pokušavamo pronaći rješenje za protivniču odbranu da se forsira onoliko igra na Baneta i tada dolazi do njegovog pokušaja centaršuta, i to centaršuta koji nije pripremljen. 

11 - Branislav Ivanovic (11) has had three more shots than Eden Hazard (8) in all competitions this season. Versatile.
Bane bogotac :D, reko bolje da nahvalim Baneta nego da zameram Edenu  :sal:

Sutra ocekujem od Baneta da ga metne Arsenalu i da stavi Ozila i drustvo u dzep, pa onda u avion i pravac karanje Jermenije i Albanije :D 

Jesi morao bas onako da urnises po Sancezu ? Ustvari jel Sancez uopste ulazio u igru :D ? Odlican mec, doktorski odbrana odigrana, u napad nije ni isao jer je MOu tako rekao :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.