Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Branislav Ivanovic: MotM vs Arsenal, Rating 8.80, Aerial duels won 8, Tackles 7, Interceptions 4
Statisticki igrac utakmice, sta reci, kakvu posluku porati :D

Zasluzeno igrac utakmice, strepio sam da ne dobije crveni karton  ali se nosio odlicno sa provokacijama suge Sanceza.

Danas je prebio onu picu Sancheza. Volim da gledam kako muci protivnike, pogotovo kad ih na sirovu snagu dobija.

U potpunosti se slazem sa svakom napisanom rijecju.MASINA.

nikada nije simulirao, nikada nije imao neki incident, suareza iskulirao kad ga je ujeo, ovu pičketinu iz arsenala iskulirao na ovaj podmukli potez, ne želi da se spušta na njihove ciganske fazone, jedan jedini, najveći gospodin u čelsiju, Branislav Ivanović!

Bane na naslovnici

i10689743_357986401025727_507428763706849

Fudbaler Čelsija je na okupljanje reprezentacije za duele sa Jermenijom i Albanijom stigao povređen, sa otokom na zglobu. Umesto da splasne, otok je iz dana u dan bio sve već, pa lekarski tim koji se sa "orlovima" otputovao u Jerevan, čini sve kako bi kapitena Srbije osposobio za prvi meč u kvalifikacijama.

Ivanović je, kako prenosi list Sport, dobio savet iz kluba da se vrati u London, ali je on ostao sa "orlovima".

O bem ti reprezentacije i sve... NApravite kvalifikacije u pauzi izmedju prvenstva,pa onda na sledecoj pauzi igrajte prvenstvo, bem ti reprezentacije zalosne.

Žustro će nas koštati izostanak Ivanovića. Lično se nadam brzom oporavku, i kako prve informacije baš i nisu tačne. Kako god, ponavljaju se slike iz prošlosti. Klupska pauza, i reprezentativne pripreme utiču dosta na klub a tipičan primjer je i s Banetom. 

PS. Tko nađe prve "zdravije" informacije, nek' okači. 

Ne sviđa mi se uopšte informacija naravno ako je tačna, da je iako je klub savjetovao da se vrati u London on ostao u reprezentaciji, mislim sve ja to shvatam voliš svoju državu ali ako ne možeš igrat nemoj se forsirat i rizikovat težu povredu.

Ajmo Bane oporavi se do Albanije, treba nam lider zdrav da istrci u utorak, mada i protiv Jermenije ce se osjetit njegov izostanak.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.