2. maj 2014.12 god. comment_173711 Pitacu vas ja ako dodje Shaw hoceli Ivanovic biti standardan kao prije,niko nije osporavao njegovu borbenost u klubu ali kad neide nekoliko zadnjih utakmica svaki centarsut ide u igraca. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173723 Bane je ovdje svima jedan od najdrazih igraca. Nije mozda nekim nacionalistima. Niko ne krivi Baneta za poraz. On je jedan od najmanjih krivaca.. Samo je dosao covjek i napisao kako opet Bane nije uspio nista u napadu. To je zakljuceno do sad par puta ove sezone. Kad kaze se u napadu naravno se misli na ubacaje a ne kad su prekidi gdje je jedan od najboljih u ekipi, jedino je Terry bolji kad je to u pitanju. Sad drugo je sto pojedinci ne daju na svoga. Vala, mogli bi svi psovati. To je najlakse. Eto, ja gotivim Schurrlea. Mogao sam do sad yebati familiju pola foruma. Kritikovan je i Lampard X puta a jedan od najboljih u historiji ovog kluba. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173746 Ja bih samo pitao ove što nas napadaju, jel i Terry dobar u ofanzivi, oofanzivan igrač?? jbg zabio je frajer mali milion golova, zar ne?? Bane nije dobar u ofanzivi, nije. U defanzivi odličan, borbenost na najvisem nivou, sve je to super, ali pričamo o ofanzivi i tu nije dobar i gotovo. E sad mogu pojedinci jebat mater meni i nekim, al ovo je istina. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173752 Davao je i Ivanović mnogo golova. Ovde se govori da je nula u napadu zbog slabijeg centaršuta, a dajem ruku da ni Terijev centaršut nije ništa bolji. Samo što on ne probija po bokovima pa se to ne vidi. Nego kod nas ni ofanzivniji igrači ne umeju da centriraju kako treba, pa sad Ivanović mora da bude glavni za ubačaje. Vilijanov svaki korner leti u visini Mesijevih prepona i pada 5 metara od peterca gde protivnički defanzivac lagano izbacuje loptu. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173755 Pitacu vas ja ako dodje Shaw hoceli Ivanovic biti standardan kao prije,niko nije osporavao njegovu borbenost u klubu ali kad neide nekoliko zadnjih utakmica svaki centarsut ide u igraca. Pa ne igraju istu poziciju X_X Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173759 Cae vjerovatno opet trollas al eto, ozivljavas forum tako sto nas navlacis da pisemo. VJerovatno misli na to kad bi shaw igrao lijevo. Moguce je ocekivati i finu minutazu Azpia desno. Tako da bi mogli cesto vidjet jednog od njih dvojice na klupi. Azpi ulazi u najbolje godine i odigrao jednu fantasticnu sezonu tako da ce biti vrlo tesku Ivanovicu. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173771 Mourinhu je mnogo bitnije zatvaranje protivnika,nego to da Bane nabacuje,budimo realni. Mozda kod nekog drugog trenera bi Aspi bio na prvom mestu,kod Josea,po meni tesko. Bane je bolji u odbrani,nego u ofanzivi,gde mu slabije ide od Aspia,realne cinjenice,ma koliko on meni drag bio,a obozavam ga,ali Jose vise voli svoju mrezu netaknutom,nego da da 5 komada protivniku. Morace jednom doci do zamene mesta i da se Bane preseli na klupu,to je neminovno,ali mislim da se to jos uvek nece desiti. Pre svega,Mourinhu je Bane jedan od vaznijih igraca,jedini je imao startno mesto na pocetku,kada je rekao Mou,svi se moraju boriti za mesto,samo znam da mi je Bane siguran. Sada videcemo. Ne mozemo mi ni previse traziti od odbrane,jel odbrana kriva sto napad ne moze da zabije,sto Torres promasi milion prilika,sto Hazard igra u fazonu "moze mi se kako ja hocu",sto Willianovi sutevi idu u tribine. Ne,odbrana nije kriva,njihov primat je odbrana svog gola,a ne davanje golova. Nemojte me pogresno shvatit,volim ja Edena (bar do sada jesam),takodje i Wiliana onog sto pretrci teren bezbroj puta,ali pricam samo realno. Vodi se glupa polemika i bez veze dolazi do vredjanja,svako ima svog nekog favorita,realno ima i nacionalizma,ali sve se moze lepo reci i prodiskutovati,valjda za to i forum sluzi. Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173774 Davao je i Ivanović mnogo golova. Ovde se govori da je nula u napadu zbog slabijeg centaršuta, a dajem ruku da ni Terijev centaršut nije ništa bolji. Samo što on ne probija po bokovima pa se to ne vidi. Nego kod nas ni ofanzivniji igrači ne umeju da centriraju kako treba, pa sad Ivanović mora da bude glavni za ubačaje. Vilijanov svaki korner leti u visini Mesijevih prepona i pada 5 metara od peterca gde protivnički defanzivac lagano izbacuje loptu. Pa i Vilijan je kritikovan, ne vidjah nikog da zagalami :D Prijavi
2. maj 2014.12 god. comment_173799 Davao je i Ivanović mnogo golova. Ovde se govori da je nula u napadu zbog slabijeg centaršuta, a dajem ruku da ni Terijev centaršut nije ništa bolji. Samo što on ne probija po bokovima pa se to ne vidi. Nego kod nas ni ofanzivniji igrači ne umeju da centriraju kako treba, pa sad Ivanović mora da bude glavni za ubačaje. Vilijanov svaki korner leti u visini Mesijevih prepona i pada 5 metara od peterca gde protivnički defanzivac lagano izbacuje loptu. pa to ti govorim :D dje su ti centarsuti ofanzivnih igraca ,odkad je otisao Mata i od kad od Lampsa nema vajde nema ni ubacaj u sesnesterac da valjaju .A to da Bane ne zna centrirat i ta im prica pada u vodu ,pa samo pogledajte koliko je puta ove sezone stvorio sjajne prilike ovim debilima u napadu koje oni nisu znali realizovat . P.S svakom je tesko da 16-ercu pronadje nekog kad u protivnickom 16-ercu je samo jedan nas igrac ,ranije smo makar imali dva Lamparda i napadaca . Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173933 Pa ne igraju istu poziciju X_X Mislio sam na to jer ce Azpilicueta sigurno zauzeti njegovu poziciju. Prijavi
3. maj 2014.12 god. comment_173941 Azpi je sila od igraca, ali Ivanovic je nezamjenjiv na svojoj poziciji jos uvijek jer jos mu forma nije pocela ici silaznom putanjom zbog godina sto se desi igracima. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174009 Majmuni nezahvalni ! Nosite se u picku materinu svi do jednoga. Da, da, dobro ste procitali, u PICKU LEPU MATERINU DA SE NOSITE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niko ste i nista, a nasli ste njemu da sudite... Po kom bre osnovu ?! Sta je bilo ko od vas uradio vise i bolje za Chelsea od njega ?! Nabijem vas na kurac ! Ja bih te banovao da si Muhamed Pegamber a ne clan na forumu kao i svi ostali,ako ti se post nesvidja zaobidji i meni se neke stvari ne svidjaju pa ne nasjedam odmah. Prijavi
4. maj 2014.12 god. comment_174083 Glavni mamojeb u igri :D Danas Bane pokazao sta misli o tome sto zavrsavamo sezonu bez trofeja i sta misli o vasim nebuloznim komentarima :D Baci onog crnju na pod i jos mu govori sta je koji kurac :D Prijavi
14. maj 2014.12 god. comment_174926 Haha ja mislio Buna trolla ,kad sad vidim da se Bane stvarno osisa ;D Prijavi
15. maj 2014.12 god. comment_174973 Branislav Ivanovic igrac koji je najvise minuta (4,170) proveo na terenu od svih igraca lige 5-ice + (UCL I EL). Prijavi
21. maj 2014.12 god. comment_175421 Fudbaler Čelsija koji je rođen u Sremskoj Mitrovici stigao je u taj grad kako bi pomogao svojim sugrađanima da se odbrane od poplava! Fudbaler Čelsija i kapiten reprezentacije Srbije još jednom je pokazao da je u stanju da ''pogine'' za svoju zemlju i svoj grad. Naime, on je doputovao u Sremsku Mitrovicu, mesto koje je imalo velikih problema sa poplavama prethodnih nekoliko dana i mesto gde se rodio naš kapiten. On će u tom gradu provesti narednih nekoliko dana kako bi pomogao svojim sugrađanima da se odbrane od poplava. Kapitenski, nema šta! TO BANE SRBINE! VELIKI ČOVEK! hvala ti ljudino. Prijavi
21. maj 2014.12 god. comment_175428 http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/252978/Kolarov-Samo-sam-pozvao-Kompanija-ostali-su-sledili-njegov-primer-i-pomogli-Srbiji Njegov intervju se nalazi na stranici. Prijavi
21. maj 2014.12 god. comment_175429 A bas sam se zacudio sto ga nema da stane u prve redove :D To legendo celava . Sad kad odem kod frizera vise ne govorim osisaj me na celu ,nego osisaj me kao Baneta :D Prijavi
22. maj 2014.12 god. comment_175435 Moj Bane jesi se i ošišo, reko bi čovjek da ti je 50 . Izgleda ko vehabija u razvoju. AL I DALJE JE NAJJAČI ! :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.