Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Branislav Ivanović (2008-2017, 373 nastupa)

78 članova je glasalo

1. 1.

• Da
      43%
      14
    • Ne
      56%
      18

Prijavite se ili registrujte da glasate u ovoj anketi.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 2,6 hilj.
  • Pregledi 154,1 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Objavljene slike

Bane i dobar centaršut ko krme u sred Teherana.

Ako dođe Shaw, Bane sigurno seli na klupu jer je Azpi jednako dobar u defanzivi, a u ofanzivi je jedno 5 puta bolji... Iako nije ništa posebno, ali kad je 5 puta bolji od Baneta to je dovoljan pokazatelj kakav je Bane.

zajebavas li me relo ? haha ti mislis da ce MUrinjo stavit ikad Baneta na klupu ? Da vidimo tog vaseg strasneg Azpija kad ga dohvate prave gromade i da vidimo tu njegovu famoznu ofanzivu . 

Mogu rec videcemo tog Azpija ,mislim ako covek izdrzi jos koju sezonu u ovom klubu ,jer kad dodje Shaw nema mjesta za njega .Moracemo ga gurat na centarfora da bi mogao igrat :D 

Smesni ste, do juce ste mu se klanjali, a nakon jedne lose odigrane utakmice kazete da je Azpi bolji bek od njega i da sledece sezone nema mesta za njega ako dodje Shaw. Bane je odlicno odigrao ovu sezonu i sigurno moze jos 2-3, mozda i vise, na najboljem nivou bez oscilacija. Azpi mozda nekad bude bolje resenje, jos treba da sazri kao igrac. U ofanzivi jeste bolji, u defanzivi nikad.

• Autor

Smesni ste, do juce ste mu se klanjali, a nakon jedne lose odigrane utakmice kazete da je Azpi bolji bek od njega i da sledece sezone nema mesta za njega ako dodje Shaw. Bane je odlicno odigrao ovu sezonu i sigurno moze jos 2-3, mozda i vise, na najboljem nivou bez oscilacija. Azpi mozda nekad bude bolje resenje, jos treba da sazri kao igrac. U ofanzivi jeste bolji, u defanzivi nikad.

Nije to jedna tekma. Činjenica je da on 9/10 utakmica u napadu odigra loše ili nikako. Sreća pa imamo jaka krila u vidu Williana/Schurrlea/Salaha, pa se to i ne primjeti.

Majmuni nezahvalni ! Nosite se u picku materinu svi do jednoga. Da, da, dobro ste procitali, u PICKU LEPU MATERINU DA SE NOSITE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niko ste i nista, a nasli ste njemu da sudite... Po kom bre osnovu ?! Sta je bilo ko od vas uradio vise i bolje za Chelsea od njega ?!

Nabijem vas na kurac !

Hodi, hoćeš mene prvog, seljačino jedna :)   

Nije to jedna tekma, već sve tekme ove sezone. Azpi je kompletniji bek i tačka/točka/pika. A nije džaba momak jedan od favorita za POTY nagradu, zar ne ;)

Moramo da smislimo šta će se Azpiliju zameriti ako istisne Baneta iz prve postave. Možda to što ne daje golove, dao je samo jedan za dve godine.

Zanimljivost: Azpi nema ni gol ni asistenciju u PL ove sezone. Toliko o njegovoj superiornosti u ofanzivi.

Nema to veze s nekakvom eventualnom lošom partijom. Svatko tko nije slijep kod očiju vidi da već duže vrijeme od Baneta u napadu koristi nema apsolutno nikakve. Tako da Bane ne može biti dugoročno rješenje za beka. Moje predviđanje je da će Bane uskoro preseliti ili na stopera ili na klupu jer ovako naš tim previše gubi u napadačkom dijelu igre.

A komentare ivanovića ili whispera uopće ne uzimam za ozbiljno. Prvi, osim što ima nick ivanović, je Baneta vjerojatno jedno 30 utakmice ove sezone proglasio za MOTM, a drugi Baneta voli ko oca. Tako da tu nema ni trunke objektivnosti.

I prejadno je vrijeđati Azpija ovdje samo zbog toga što bi momak mogao izbaciti Baneta s desnog beka.

Sumnjam da će Bane ikud dok mu ne istekne ugovor u ljeto 2016. Inače, ove sezone je bio i više nego dobar (uostalom kao i prošlih sezona), ali mislim da je svjetlija budućnost ipak na Azpievoj strani. Ni trenutno nije ništa lošiji od Baneta (dapače, on je igrač koji me možda i najviše oduševio svojim igrama ove sezone), a u budućnosti može samo još više napredovati. I ne zaboravimo najvažniji podatak da je Bane zagazio u 31. godinu, a Azpi je tek u 25-oj (5 i pol godina je mlađi od Baneta). 

Osobno bi ih obojicu i dalje volio vidjeti u plavom dresu bar u naredne 2 godine...

A komentare ivanovića ili whispera uopće ne uzimam za ozbiljno. Prvi, osim što ima nick ivanović, je Baneta vjerojatno jedno 30 utakmice ove sezone proglasio za MOTM, a drugi Baneta voli ko oca. Tako da tu nema ni trunke objektivnosti.

.

a vi sto ga drkate na Azara  i Oskara i sto se nista protiv njih ne smije reci ,dizete ih u zvijezde Azara zovete novim Ronaldom a nije mu ni do kurca ,Oskara ste uzdizali i pricali kako je bolji od Mate a sad se vidi kakav je igrac ustvari (bench man ) .Zato cutite ili idite na temu Azara pa napisite nesto iskreno o njegovoj igri zvanoj "boli me kurac za sve " a mene i Wisha pustite da branimo Legendu . 

a vi sto ga drkate na Azara  i Oskara i sto se nista protiv njih ne smije reci ,dizete ih u zvijezde Azara zovete novim Ronaldom a nije mu ni do kurca ,Oskara ste uzdizali i pricali kako je bolji od Mate a sad se vidi kakav je igrac ustvari (bench man ) .Zato cutite ili idite na temu Azara pa napisite nesto iskreno o njegovoj igri zvanoj "boli me kurac za sve " a mene i Wisha pustite da branimo Legendu . 

Tko to drka na Hazarda i Oscara? Ja bogme u tu grupu ne spadam, a ti ćeš to vrlo dobro znati ako imalo čitaš moje postove. ;)

Majmuni nezahvalni ! Nosite se u picku materinu svi do jednoga. Da, da, dobro ste procitali, u PICKU LEPU MATERINU DA SE NOSITE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Niko ste i nista, a nasli ste njemu da sudite... Po kom bre osnovu ?! Sta je bilo ko od vas uradio vise i bolje za Chelsea od njega ?!

Nabijem vas na kurac !

NAPUSI SE KURCA.

Bane je truba u napadu ne znam u cemu je problem? To se do sad reklo 20 puta.

A znate srati. Nije u napadu nesto al nije ni Azpi po levoj strani pa bi ga stavili tamo pre Colea. Wallace na desnog beka, Azpija prodati jer je na cen,i a Ivanovic na stopera :D

Banetu nije ni u opisu posla da igra centarfora. Što bi onda trebali raditi veznjaci i napadači, ako bi on na terenu trebao stalno visiti u napadu? Ono za što je plaćen, Bane obavlja maestralno, a da u napadu više nikad u životu ne doprinese ni 1 %, napravio je dovoljno onim u Amsterdamu.

Ipak nažalost, vrijeme čini svoje i Bane neće moći do vijeka biti na desnom beku. To je valjda svima jasno. A u slučaju da se baš mora birati između njega i Azpia u budućnosti logično je da bi volio da Azpi ostane u ekipi jer je dečko puno mlađi i dugotrajnije je rješenje za mjesto beka.

Bane se miče s beka otkad je počeo igrat, a gle čuda, još uvijek je standardni na toj poziciji.
To što je Azpi maknuo Colea, kojega je Mou doveo i ponajbolji je bek u zadnjih 10 godina, a ne Baneta, trebao biti dovoljan pokazatelj kakav status Bane ima u Chelseaju.

Banetu nije ni u opisu posla da igra centarfora. Što bi onda trebali raditi veznjaci i napadači, ako bi on na terenu trebao stalno visiti u napadu? Ono za što je plaćen, Bane obavlja maestralno, a da u napadu više nikad u životu ne doprinese ni 1 %, napravio je dovoljno onim u Amsterdamu.

Ipak nažalost, vrijeme čini svoje i Bane neće moći do vijeka biti na desnom beku. 

Dovde mi se sve svidja :D a ostatak kao da se nisi rasanio :D Tacno to sto kazes da ne mora nista da doprinese u napadu,ali mnogi su se navikli da nasi defanzivci daju vise golova nego napadaci pa bi da je tako svake sezone :) Ali jbg nema Mate vise da ubacuje lopte a Lampard nije vise onaj stari pa zato nema ni golova Baneta i druzine :D 

A znate srati. Nije u napadu nesto al nije ni Azpi po levoj strani pa bi ga stavili tamo pre Colea. Wallace na desnog beka, Azpija prodati jer je na cen,i a Ivanovic na stopera :D

Klicko, da prodamo i stadion? :D

541901_451049018293549_889452753_n.jpg

I kad mu ne ide, uvek ostavi srce na teren i bori se do kraja. To se ceni. A ne kao pojedine babe u klubu, da ih ne nabrajam, a ima ih. 

Zato najvise volim njega, Schurrlea, Cahilla, Terrya- borci. 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.