Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

Ovaj ako ne bude sljedeća velika legenda i jedan od najjači centralnih veznih "voe me sijeci". Ti na igraču po par pokreta i poteza možeš vidjeti za šta je, a na ovome se vidi da je topina. Odmah mu dati kapitensku traku!

Ovom timu treba lider, a meni se čini da bi ovo bila prava stvar.

• Odgovori 939
  • Pregledi 66,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

Gol je fantazija bio. Mirnoca i hladnokrvno. Igra Loftus ko zmaj, za njega je i steta sto ce sad sezona zavrsiti

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Jednako mu je tesko uzeti loptu kao Azaru.
Verujem da ce ovo leto iskoristiti da ode na rehabilitaciju, operaciju ili sta god treba samo da definitivno zaleci tu povredu ledja. Mnogo je napredovao i bice mozda i glavni igrac ekipe od naredne sezone. Kvalitet ima, samo da bude zdrav.

Zamisli u sredini da imaš npr. njega, De Bruyne-a i Kantea. Znači prvaci svijeta bi bili.

Ne moze to tako ljudino, dje ces ekipu bez nezaobilaznog pass mastera Jorginha.

Ne moze to tako ljudino, dje ces ekipu bez nezaobilaznog pass mastera Jorginha.

Ne more Žorž u istu rečenicu sa Kanteom. :DDDDDDDDD

I Loftus povreda (izgleda teza) i to na nekoj smijesnoj prijateljskoj u Americi na kraju sezone, pred finale EL.

Bog me ubio ako ima iko normalan u ovom klubu

Ovo ko je organizovao i onaj ko je pustio glavne igrace da igraju, treba da lete iz kluba iste sekunde. Doslovno se momak povrijedio radi tih ljudi.

Dogovorit prijateljsku utakmicu u toku sezone pa jos da moraju igrati prvotimci ne da je glupo, vec za strijeljanja, ma kod god to uradio.

Nas najbolji igrac zadnjih mjeseci se opasno povrijedio i ko zna kad se uopste vraca i dal ce ikad moci bit na 100% samo zbog glupave prijateljske utakmice. Ovaj klub vode neandertalci, definitivno.

Ovo sigurno nije do Sarrija, samo idiot moze zakazati ovakav mec, da se barem igrao u engleskoj na wembliju, ali jok, treba u ameriku protiv usmrdjenog cikaga

Ubiće nas židovski lobi..

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Da nema Židova pola nas ne bi ni navijalo za ovaj klub budimo realni.

Zato sad kad izgube finale EL hvatat će se za glavu. Osim da Sarrijev miljenik Kovačić odigra maestralno što je nemoguće.
Gade mi se ovi potezi koje radi uprava kluba. Hitno dovesti legende u upravu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.