Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

Bijaše fit za utakmicu, šta bi na kraju? Ni na klupi ga nema. Ako je opet neka povreda ja ne znam više od čega je ovaj momak. Valjda saznamo ubrzo o čemu se radi.

• Odgovori 939
  • Pregledi 66,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

Nadam se da su ga odmorili na pravi način i da će konačno biti zdrav. Velika bi šteta bila ako ne bude ponovo onaj igrač iz Sarrijeve sezone. Ne bih volio da ga na kraju sezone prodamo u neki Crystal Palace, jer se pretvorio u Barkleya. Po meni igrač koji je prepun talenta i koji može sve da napravi. Bit će nam veliko pojačanje kad se vrati u formu. Samo da ga ne stavljaju na krilo. Iz ove sezone pamtim samo onu kontru što je povukao protiv Palacea i asistirao Abrahamu. To je pravi Ruben.

RLC je redak primer veznog igraca koji ima jednako dobre fizikalije i tehničke sposobnosti. Ako se nekako reši povreda može on i dalje da ostavi traga u Celsiju.
Joj ovog igraca je ljepota bilo gledaj onaj kraj sezone sa sarriem.

Kakav kovacic, barkley picke materine. RLC u formi je bolji od njih sviju
  • 1 mjesec kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Haman ce na posudbu nedje...

“I’m very open with Ruben. We’ve had a couple of conversations in the last week. He’s fit as a fiddle so he can play week in, week out. He needs to play. He’s done a lot of work now. He would have been playing earlier if it wasn’t for lockdown and restart. There’s a possibility that Ruben may go out to play games because that would be great for him.

“We hold him in very high regard. I certainly do and that could be a good option for him. If that’s not the right option he’ll be competitive in this squad as well. I’m relaxed about it but I want to find the best path for Ruben and I want to find the best path for us.”

“He’s had a difficult time,” Lampard said. “The injury was a bad one. He hasn’t played as many minutes for this club as he would have liked for different reasons. Just before his injury he was playing really well and contributing. I was always looking forward to him getting back fit and working with him.

“He wants to play and the reality is I have a lot of competition in those areas. Ruben is versatile. He can play different roles in the midfield and sometimes off the side, so I was really looking forward to working with him because I know what he can do. He gives us something slightly different in terms of his physicality. But there is also a priority for everyone that Ruben plays games. We’ll do what feels right.”

Steta, jedino se mozemo nadati da ce u ekipu koja ce biti negdje u gornjem djelu tabele ili da makar lijepo igraju. Šta znam Brighton, Newcastle, Leeds

Postoji interes Aston Ville već neko vrijeme za njega i/ili Barkleya. Ovako iz glave Southampton idealna destinacija, traže veznjaka čitavo ljeto i ozbiljna su ekipa koja fino igra.

Eto nece u Villu, tamo je otisao Barkley.
I meni je Soton fina destinacija za Rubena, mislim cak da bi se fino i uklopio tu

Matt Law još uvijek nije otpisao moguću posudbu za njega, kaže da je i dalje moguća. 

I sam Frank je naglasio da mu ne može obećati minutažu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.