8. august 2020.6 god. comment_299304 Bijaše fit za utakmicu, šta bi na kraju? Ni na klupi ga nema. Ako je opet neka povreda ja ne znam više od čega je ovaj momak. Valjda saznamo ubrzo o čemu se radi. Prijavi
9. august 2020.6 god. comment_299378 Mala povreda pred mec, nije htio rizikovati sa njim, jer nije toliko bitan mec. Vaznije da budu svi spremni za pocetak sljedece sezone. Prijavi
9. august 2020.6 god. comment_299424 Pametno a ne ko prosle sezone da nas izjebu na jebenoj americkoj turneji Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299592 Nadam se da su ga odmorili na pravi način i da će konačno biti zdrav. Velika bi šteta bila ako ne bude ponovo onaj igrač iz Sarrijeve sezone. Ne bih volio da ga na kraju sezone prodamo u neki Crystal Palace, jer se pretvorio u Barkleya. Po meni igrač koji je prepun talenta i koji može sve da napravi. Bit će nam veliko pojačanje kad se vrati u formu. Samo da ga ne stavljaju na krilo. Iz ove sezone pamtim samo onu kontru što je povukao protiv Palacea i asistirao Abrahamu. To je pravi Ruben. Prijavi
11. august 2020.6 god. comment_299634 Ako budd zdrav bit će i za njega prilike, ali to je veliko ako Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299814 Mislim da Lampard računa na njega za sledeću sezonu, više nego npr. što računa na Barkleya, tako da ako bude zdrav, naigraće se. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299860 RLC je redak primer veznog igraca koji ima jednako dobre fizikalije i tehničke sposobnosti. Ako se nekako reši povreda može on i dalje da ostavi traga u Celsiju. Prijavi
13. august 2020.6 god. comment_299875 Joj ovog igraca je ljepota bilo gledaj onaj kraj sezone sa sarriem. Kakav kovacic, barkley picke materine. RLC u formi je bolji od njih sviju Prijavi
14. august 2020.6 god. comment_299974 Sljedeca sezona je kljucna, ako je ne iskoristi postat ce Barkley, vjeciti talenat. Vrijeme je za iskorak. Prijavi
16. septembar 2020.6 god. comment_302262 https://youtu.be/5r1yV2Zfsro ovo on treba da radi, a šta sad igra, to samo Lampard zna Prijavi
16. septembar 2020.6 god. comment_302271 https://youtu.be/5r1yV2Zfsro ovo on treba da radi, a šta sad igra, to samo Lampard zna To je njegova igra, radio je to pred kraj kod Sarrija sve do povrede. Nadajmo se da će se vratiti u formu. Prijavi
27. septembar 2020.6 god. comment_303239 Šta je sad sa ovim, nidje ga poslije prve utakmice, jel opet kakva povreda? Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303321 Haman ce na posudbu nedje... “I’m very open with Ruben. We’ve had a couple of conversations in the last week. He’s fit as a fiddle so he can play week in, week out. He needs to play. He’s done a lot of work now. He would have been playing earlier if it wasn’t for lockdown and restart. There’s a possibility that Ruben may go out to play games because that would be great for him. “We hold him in very high regard. I certainly do and that could be a good option for him. If that’s not the right option he’ll be competitive in this squad as well. I’m relaxed about it but I want to find the best path for Ruben and I want to find the best path for us.†“He’s had a difficult time,†Lampard said. “The injury was a bad one. He hasn’t played as many minutes for this club as he would have liked for different reasons. Just before his injury he was playing really well and contributing. I was always looking forward to him getting back fit and working with him. “He wants to play and the reality is I have a lot of competition in those areas. Ruben is versatile. He can play different roles in the midfield and sometimes off the side, so I was really looking forward to working with him because I know what he can do. He gives us something slightly different in terms of his physicality. But there is also a priority for everyone that Ruben plays games. We’ll do what feels right.†Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303323 jel moguce da toliko igrac propadne poslije povrede? Prijavi
28. septembar 2020.6 god. comment_303324 Pa ostao je bez noge fakticki citavu sezonu, treba mu minuta da bi usao u staru formu sto mu Lampard ne moze obecati. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303375 Steta, jedino se mozemo nadati da ce u ekipu koja ce biti negdje u gornjem djelu tabele ili da makar lijepo igraju. Šta znam Brighton, Newcastle, Leeds Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303405 Steta, jedino se mozemo nadati da ce u ekipu koja ce biti negdje u gornjem djelu tabele ili da makar lijepo igraju. Šta znam Brighton, Newcastle, Leeds Postoji interes Aston Ville već neko vrijeme za njega i/ili Barkleya. Ovako iz glave Southampton idealna destinacija, traže veznjaka čitavo ljeto i ozbiljna su ekipa koja fino igra. Prijavi
29. septembar 2020.6 god. comment_303408 Ne znam, ne bih baš u Vilu, labilni su mi nekakvi a imaju i finih veznjaka. Newcastle ne igra lijep fudbal ali to je do trenera, slicno kao kod nas ali na papiru opet imaju talentovan tim, samo im jos jedno dobro krilo faliI stoperMozda desni bek Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303516 Eto nece u Villu, tamo je otisao Barkley. I meni je Soton fina destinacija za Rubena, mislim cak da bi se fino i uklopio tu Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303519 Pa ne znam koliko bi se on snasao u 4-4-2 koju forsira Hasenhutl ili kako vec On je ipak rođena osmica. Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303556 Matt Law još uvijek nije otpisao moguću posudbu za njega, kaže da je i dalje moguća. I sam Frank je naglasio da mu ne može obećati minutažu. Prijavi
30. septembar 2020.6 god. comment_303566 Otisao Barkley, Ruben na posudbu isto dakle Jorginho je ispred njih kod Lamparda... Kod njega izgleda što si gori to ćeš bolje proći Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.