Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

Za sta imas uigranu ekipu?
Pa ove godine ces imati dosta vise utakmica, ne znamo ni kako ce se Conte nositi sa ligom prvaka.

Prosle sezone je druga prica, i najveci razlog sto smo osvojili epl, jeste sto nismo igrali u evropi.

Sent from my E6653 using Tapatalk

• Odgovori 939
  • Pregledi 66,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

Imamo uigranu ekipu jer jer vecina igraca iz prve postave ostaje u ekipi, imaces Rudigera i napadaca koji ce ici u prci sastav. Bakayoka ne racunam jer ce igrati umjesto Matica.

Ne vidim zašto ne bismo bili konkurentni, istina zasad se nismo nešto pojačali ali realno nisu ni naši konkurenti. Jedino ostaje pitanje kako ćemo se snać u igri na dva fronta i imamo li dovoljno jaku klupu za to, ali dolaskom rudigera i bakayoka (valjda će doć) i možda još nekog na bekovskim pozicijama, ne mislim da će to biti veliki problem...

Pitanje je koliko je ova ekipa sposobna da ima istu sezonu kao i proslu jer gotovo iste ograce imamo od prije dvije sezone kad smo zavrsili 10.

Hazard ne pocinje sezonu a znamo sta nam znaci Hazard i kako je igrati bez njega, bez ikakve ideje u napadu.

Ne znam kolko je pametno sto je otisao na posudbu, ako nista bar nadam se da ce igrati i da nece biti promasena posudba.
  • 1 mjesec kasnije...

Sad bi odigrao 90 minuta protiv Tottenhama,ali neka ga u Cristal Palaceu,mi ćemo dovest nekog veznog da nam bude rezerva,neka njega u CP-u tamo je vidim stožerni igrač,za godinu dana ćemo znati njegove mogučnosti,puno bolje nego da kod nas trune na klupi.

Kad se još pojačamo isto bi napravio i sa Bogom i Musondom. Ali naravno u Premierligu.

Imamo solidan broj posudbi u Premierligu,tako da najbolje možemo procjeniti tko je,a tko nije,a između ostalog igračima strmovito raste cijena i vrijednost.

Zouma se opet pokazao kao vrlo dobar stoper i to mi je drago.

Neka odradi povratničku sezonu nakon ozljede na visokom levelu,pa neka dobije to sasvim zasluženo mjesto prvog stopera.

http://www.football.london/crystal-palace-fc/players/ruben-loftus-cheek-exactly-what-13501044

Dobio prilično visoke ocene prema whoscoredu, oko 7,50.

The Palace no.8 was superb, especially once he moved into central midfield after being started in the front-three, and was their best player by far on the day.

Fastforward a week and Palace lose at Liverpool 1-0 but put in a much better performance than they did seven days previously.

The best player for Frank de Boer's men? It was Loftus-Cheek again.

Again he was started in the front-three, alongside Andros Townsend and Christian Benteke, and this time there was no move into midfield in the second half, but at times during the game he was basically playing there.

In fact, he was basically playing everywhere.

Neko je ponovo bio vrijedan.

https://www.youtube.com/watch?v=2VCrN1LDlpc

Što se njega tiče, zna igrati, brz je s loptom, jak na nogama ali je lijen. Kretanje bez lopte nikakvo. Bolje nazvati stajanje bez lopte, nego kretanje. Mislim da ce dobro iskoristiti posudbu u Palace, posebno jer igra u slabijem klubu a u jakoj ligi. Imat ce priliku da se dokaze u mnogim utakmicama.

• 2 mjeseca kasnije...

igra bez lopte mu je najslabiji deo igre a s obzirom na to kakva bi uloga na terenu trebala da mu bude to je onda veliki minus

i bez nekog preterivanja mogu da kažem da Baka sa loptom nije nešto bolji igrač od njega no problem je ta igra u fazi odbrane gde redovno izgleda kao igrač manje na terenu

a ono guranje napred, iza napdača, pa ništa sa tim ne dobijaš zato što čovek nije AM

igra bez lopte mu je najslabiji deo igre a s obzirom na to kakva bi uloga na terenu trebala da mu bude to je onda veliki minus

i bez nekog preterivanja mogu da kažem da Baka sa loptom nije nešto bolji igrač od njega no problem je ta igra u fazi odbrane gde redovno izgleda kao igrač manje na terenu

a ono guranje napred, iza napdača, pa ništa sa tim ne dobijaš zato što čovek nije AM

Ali bi bio savrsen kao treci vezni u sistemu sa trojicom u sredini. Lakse je ispraviti igru bez lopte i voljni moment nego kad ne znas odigrat pas na 20 metara i ne znas koristiti svoje fizikalije... Trenerov posao je da "nabije igraca u guzicu", da ga tjera i forsira i izvlaci iz njega najbolje. I druga stvar, nijedan trener prvog tima nije ga koristio ispravno, cak i sada u Palaceu igra nesto sto on nije. Al eto, njima je svejedno jer idu ka ispadanju pa boli ih neka stvar kako ce razvijati naseg igraca.

Inace Loftus je dobio poziv za seniorsku reprezentaciju. ;)

ne znam vredi li da komentarišem da je jednu utakmicu CP igrao sa sredinom Pančeon, Loftus i ona sirovina Sako, da ne pišem sad nešto napamet, ne znam da li su povrede bile u pitanju ali ono je komično izgledalo, doduše, čini mi se da sam gledao neku utakmicu letos tokom priprema gde je Pančeon ponovo bio u sredini

ovako, ima tu igrača sa kojma bi to moglo funkcionisati u kontekstu da njegove "vrline" dodju do izražaja, Kabaje i Miliovojević i cepaj

ja sad neću nešto totalno da kukam, čak i ova pozajmica je daleko bolje rešenje nego ono kad je pod Murinjom igrao Mikela protiv Liverpula

čuo li si Sautgejta šta je reko? nešto kao da on sam mora da pruži priliku mladima kako bi dao primer ostalim menadzerima od kojih traži da ti engleski klinci dobiju priliku

mislim, "politika" na prvom mestu, njihov problem na kraju krajeva 

kao onda što je Solanke bio pozvan da trenira sa repkom kad se vodila ona kampanja da se poveća kvota HG igrača

nije to sad neko merilo vrednosti, ispada sad ko da je ne znam šta Abraham napravio

Ne znam šta se ovaj Sautgejt sad trpa, ajde kontam selektor i to ali ne znam šta on ima da komentariše kako po njegovom mišljenju RLC ništa slabije nije odigrao u prijateljskoj nego Bakajoko protiv Junajteda

Ok, ne sporim ja to ništa, jasno je meni da Čelzi nije najbolja sredina za te mlade igrače ali Englezi sa tim hajpom stvarno preteruju, ne znam dal je i 10% njihovih "talenata" stvarno napravilo nešto

Pazi ti kad je on Barklija pre ove povrede svaki put zvao a nijedan minut nije odigrao nego je gurao zamisli Livermora a Vilšira sad nije ni zvao zato što jelte ne igra u Arsenalu 

• 1 mjesec kasnije...

Ja više nemam opravdanja za njega, čak i to što mi se ne svidja pozicija na terenu(ovo što igra pod Hodzsonom) ne može da ga opere

On čak nije ni kriminalno odigrao :D bolje je reći da je ne računajući asistenciju i koji dupli pus(svaka čast), uz par oduzetih lopti faktički nevidljiv na terenu

Da me ne shvati neko pogrešno, nije da su sad ovi ostali osim Zahe naravno nešto iskakali ali to nas ne interesuje

Takva ležernost, opušten pristup može da se oprosti nekom velikom igraču ali ne i njemu koji prvi put stupa na scenu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.