27. juni 2023.3 god. comment_346132 Steta neiskoristenog potencijala, a pruzilo mu se i dosta prilika da se dokaze, sto se malo moze reci da nekog drugog. Prijavi
27. juni 2023.3 god. comment_346137 Zao mi je sto ovaj igrac nije ispunio svoj potpuni potencijal, od njega sam bas puno ocekivao (do unazad 3 4 sezone kad je postao prosjek). I povrede imaju dosta udjela u tome. Momak je imao savrsene fizicke predispozicije. Sto neko rece nije da nije dobijao sansu. Ako ga povrede zaobidju mogao bi biti vrlo uspjesan u Italiji. Sretno majstore i pozdravi nam Sarrija. Prijavi
1. juli 2023.3 god. comment_346277 51 minutes ago, soxx said: Koliko smo tacno dobili za rubena? 15 miliona fiksno + 5 kroz bonuse. Prijavi
1. juli 2023.3 god. comment_346283 Dijete kluba, bas mi nesto zao sto ga je povreda toliko sjebala da vise nije kalibar za Chelseaja. Sretno mu! Prijavi
4. juli 2023.3 god. comment_346405 Bio mi je jedan od najdražih igrača u ekipi, favorit od ovih igrača iz akademije. Kupio me sa onom sezonom pod Sarrijem za sva vremena, ali ga je nažalost ta povreda u nebitnoj utakmici zakočila za sva vremena. Izgubio je ono što ga je najviše krasilo, a to je hrabrost. Pretvorio se u igrača koji gleda da doda prvom do sebe, ne koristi prilike za šut i u duelu gleda da padne i iznudi prekršaj. U svojim najboljim danima je bio sve suprotno od toga. Radi se o igraču koji se bolje snalazi u jačim ekipama, nego u slabijim. Napunio je već 27 godina, dao je klubu šta je imao dati, nije uspio napraviti ono što se očekivalo, ako mu se ide neka ide. Vjerujem da će biti dobar u Milanu ako ne bude povreda. Prijavi
16. septembar 2023.3 god. comment_348928 Vidim odigrao utakmicu života protiv Inteta! Uvek je bio igrač sa pičkastim mentalitetom Prijavi
7. januar 2024.2 god. comment_351427 Najbolji igrač Milana jebte, eto ga na ljeto nazad za 100 miliona. Prijavi
7. januar 2024.2 god. comment_351428 Kakvo je stanje sa ovim invalidima sto smo ih prodali, Cheek, Pulisic, jel se to i dalje povrijedjuje? Prijavi
7. januar 2024.2 god. comment_351429 2 minutes ago, Spaha said: Kakvo je stanje sa ovim invalidima sto smo ih prodali, Cheek, Pulisic, jel se to i dalje povrijedjuje? Cudesno fit obojicaa. Prijavi
7. januar 2024.2 god. comment_351438 Obojica fit i nosioci igre Milana. RLC je igračina, samo što smo ga mi jebavali po svakakvim ludim pozicijama i formacijama. Izmislio fudbal za Caicede Enze Chukwemunke, Ugochukwu i ostala sranja. Prijavi
7. januar 2024.2 god. comment_351447 Kad vidis ziru, pulisic i rlc najbolji igraci milana. Mozda je onaj leao malo i precjenjen Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.