Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 939
  • Pregledi 66,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

Nevjerovatno da je on pokidao Ahilovu tetivu, kao i mali Odoi nedavno. Bas jebena povreda, jedna od najtezih. Veliko je pitanje kako ce izgledati povratak na teren i koliko ce vremena biti potrebno da uhvati kakvu-takvu formu. U najgore moguce vrijeme se ovo dogodilo, na ocajnom terenu u nebitnoj utakmici.. Ja da sam na njegovom mjestu poludio bih totalno.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Jbg steta, ne krivim inace nikog za povredu, jednostavno se dogadaju. Steta jer je bio u super formi i sada ovo, nadam se kako ce se vratit jos bolji i kako ce za ovo vrijeme sanirati odmah i leđa pa da se vrati na 100%
  • 1 mjesec kasnije...
Njegova ozljeda je daleko najozbiljnija od svih koji su ozljedeni. Nazalost, projekcije su da ce se vratiti tek oko studenog ili prosinca. Puno ce nam falit do tada jer je definitivno kreativnost i opasnost iz veznog reda pala na njegova leda kao ACM, ocekujem od njega velike stvari kada se vrati. Mason Mount ce dobiti priliku nadam se u odsustvu RLCa

Ampadu je igrac koji moze da igra na vise pozicija, npr. za Wales igra veznog

Istina, ali ampadu je CDM, dakle potpuno drugacija pozicija od RLCa. Necemo se lagati, Ampadu nema mogucnosti niti moze igrati ono sto RLC igra

Istina, ali ampadu je CDM, dakle potpuno drugacija pozicija od RLCa. Necemo se lagati, Ampadu nema mogucnosti niti moze igrati ono sto RLC igra

Napisao sam to kada je Sarri bio tu za kojeg postoje dvije pozicije u sredini. Prva se zove "Jorginho", a druga se zove "svi ostali veznjaci", gdje ti cak Kante i RLC igraju istu poziciju. 

A ovo "moze isto sto i on" se odnosilo na Kovacica

Ma ko jebe Odoija. Sad je klub pokazao pravi zaokret i djelima konkretno se radi na uvodjenju mladica u ekipu, mnogi potpisuju nove ugovore i obavezuju se Celziju a on ako hoce nek glumi neki kurac i dalje. Treba mu klub postaviti ultimatum nek se odluci do pocetka sezone hoce li potpisati il nece.

Ma ko jebe Odoija. Sad je klub pokazao pravi zaokret i djelima konkretno se radi na uvodjenju mladica u ekipu, mnogi potpisuju nove ugovore i obavezuju se Celziju a on ako hoce nek glumi neki kurac i dalje. Treba mu klub postaviti ultimatum nek se odluci do pocetka sezone hoce li potpisati il nece.

Pa bukvalno se zna da ce potpisati, nego ide polahko to. Znalo se i za RLC, ali lijepo je vidjeti zvanicno sve.

Evo sada se i za mason mounta pise da ce i on dobiti novi ugovor. Ceka se prvo da dode lampard, a lampard prema danasnjim informacijama ce najvjerojatnije u petak biti sluzbeno potpisan
  • 1 mjesec kasnije...
On ima najgoru povredu od svih nasih, ocekuje se u studenom ili prosincu. Prije bi se trebali vratiti CHO i Reece
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Nije ni blizu povratka. Neki dan sam vidio da je tek poceo s laganim vjezbama za stabilnost i jacanje pokidale tetive. Gdje je pravolinijsko trcanje, pa trcanje s promjenom pravca, pa vjezbe s opterecenjem, i onda tek idu treninzi s loptom i stizanje mec fitnesa?

Po mojoj procjeni nema njega sigurno jos minimalno mjesec, vjerovatno duze.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.