Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

http://www.givemesport.com/1217111-chelsea-fans-are-mad-with-rlc-after-he-was-asked-scholes-v-lampard-v-gerrard?autoplay=on&utm_source=Facebook&utm_medium=Organic-Social&utm_campaign=Tribute-Pages-laika-III-2nded

Idiot lenjivi, fuuj.
  • Odgovori 939
  • Pregledi 66,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

Wow, kako se usuđuje da ima svoje mišljenje koje se razlikuje od razmišljanja prosečnog navijača Chelseaja, sramno.

• 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Nema lik snage za 90 minuta a onolika mrcina. Prva prava profesionalna sezona, on vise van stroja nego sto je na terenu. Cudan igrac skroz, toliko frustrirajuce lijen da je to tesko gledati.

Ta lijenost na terenu se vidjela cim je dobio malo vise prilika za prvi tim Chelsea. Mozda ni na treninzima nije pokazivao neku zelju za borbom. Ne volim takve igrace. Bakayoko mi je isti tip igraca. Totalno indisponirani na terenu koji guzove tek onako pomjeraju.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 2 mjeseca kasnije...

Towards the end of last season Antonio Conte confided to staff at Chelsea that if he was to select his side based on training sessions then Ruben Loftus-Cheek would be the first name on the team-sheet. (Telegraph)
Sta mislite o ovome?

Pa jednostavno, lik igra isto na utakmici kao na treningu. Talent veliki je vidljiv svakom ko ista zna od lopte, al takva doza nonsalancije i lijenosti ce ga sputati da napravi dobru karijeru.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Pa jednostavno, lik igra isto na utakmici kao na treningu. Talent veliki je vidljiv svakom ko ista zna od lopte, al takva doza nonsalancije i lijenosti ce ga sputati da napravi dobru karijeru.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Nazalost,ali vjerovatno ce tako i biti.Volio bih da grijesim.

Bio je u onoj zlatnoj generaciji mladih igraca u omladinskom pogonu. Znao sam i utakmicu poneku pogledati. Igrali su prelijepo, premocno, napadacki. RLC je bio jedan od onih koji su se izdvajali po kvalitetu ali i po drugim karakteristikama.
Bilo je uzivancija gledati kako se ta stijena od decka igra loptom, imao je apsolutno sve tehnicke predispozicije da postane top igrac. Ali, danasnji mladi igraci potpisuju ugovore na osnovu talenta i dobiju ogroman novac koji im moze obezbjediti ostatak zivota. Nazalost, RLC za seniore nije pokazao onu dozu zelje i strasti za igranjem kao sto je to radio za mlade.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 3 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...

Ide u Rusiju, što je bezobzira na jadost engleske reprezentacije, ipak neka potvrda da bi moglo bit nešto od njega. Vjerujem da će ga budući trener znat iskoristit.

Sreca je da ce Englezi vjerovatno vrlo rano ispast iz takmicenja pa bi mogao Ruben od pocetka biti na pripremama.

Uz ofanzivno orijentisanog trenera ovaj momak ce tek razvalit.
  • 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Jbt lik igra za Englesku reprezentaciju a kod nas ulazi u 93 minutu i to samo kad. vodimo. Kakva smo mi imperija :D
  • 2 mjeseca kasnije...

Danas dobio priliku u Chelseaju, desetak minuta, ali i to je nešto, valjda će se probiti kod njih pa da nam se vrati zreliji nego ikad.

Ni tema za europa ligu nisu otvorene, Bakayoko još uvijek u prvom timu, nije arhivirana prošla sezona, daj moderatori radite svoj posao.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.