6. septembar 2018.8 god. comment_283683 Šta rade modovi, prebacite ovu temu Prvi tim žalosno na kakve niske grane je pao ovaj forum. Admini prebacite temu. Prijavi
4. oktobar 2018.8 god. comment_283971 Kakve samo vezne imamo Kante,Jorginho,Barkley,(Kovačić uvjetno), Mount, Fabregas (zna igrati,ali ne može dugo) i RLC.Trebalo bi prodati Popivodu i Bakayoka i kupiti WC krilo. Prijavi
4. oktobar 2018.8 god. comment_283975 Zasluzuje RLC vise minuta. Dobar je veceras bio meni najbolji. Prijavi
5. oktobar 2018.8 god. comment_283977 Najbolji igrac na terenu, Sarri ulijece, vadi njega, stavlja Barkleya, Kovacic neka se umara. Prijavi
26. oktobar 2018.7 god. comment_284187 Bravo, vrijeme je da konacno napravi iskorak ako misli imati neku karijeru, nije vise mladic za kojeg treba cekat.. Mora se takticki popravit inace cini mi se da mu nece pomoci ovi golovi, barem sam procitao da se sarriju nije svidjelo sto je nediscipliniran u obrani. Sigurno da nam fali takav jedan igrac koji moze igrati Lampard role, bio to on ili Barkley, jer kova to nije. Konacno imamo slatke brige u veznom redu, jos da nam je popraviti ostale pozicije Prijavi
26. oktobar 2018.7 god. comment_284194 Ne znam, imao je i u odbrani par intervencija dobrih. Najbolji igrac na terenu, a nije da su svi bili rezervisti. Prijavi
26. oktobar 2018.7 god. comment_284195 Eh Lampard je peglao odbranu ko Makelele. Loftusu nedostaje glad za igrom, zelja za dokazivanjem. Ima talenat, ima fizikalije vrhunske, al fali mu taj voljni moment. To odvaja velike igrace. Prijavi
26. oktobar 2018.7 god. comment_284197 Jos koja ovakva partija protiv ozbiljnijih protivnika a ne u smijesnoj Ligi Evrope. Ali vidi se jednostavno momak kad hoce, to je sila od igraca. Strasan spoj fizickih predispozicija i tehnike. On treba da isporucuje golova i golova, da stalno ulazi u sanse a ne da se sakriva i daje lopte prvom do sebe. No dobro, tesko je bilo kom mladom igracu da se oslobodi straha ako ne igra u kontinuitetu i zna da ga jedna greska moze kostati da vise ni ne zaigra. To ce uvijek biti problem u Celziju. Igraci ne sastave 3 utakmice nego se ocjenjuju na osnovu 60 minuta, ili jos gore jednog poluvremena.Mene ne bi nimalo iznenadilo da poslije ovakve partije opet ne dobije ni minute protiv Burnleya. A morao bi startati. I Barkley i Loftus su veci mudani od Kove, hrabrije igraju. Ipak Kova je u odbrani 3 klase iznad ove dvojice. Iskreno, volio bih ga vidjeti na poziciji Jorginha jednom.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284209 Kakva hevta iza ovog momka, mislim da se ni on nije ovome nadao.Danas dobio priliku nenadano umjesto oslijedjenog Pedra. Igrao je malo lijevo krilo malo desno, nije bas najbolje snalazio na tim pozicijama, tesko da tu moze doci do izrazaja. Na kraju postigao pogodak koji ce mu dosta znaciti na planu samopouzdanja. Mislim da ce sigurno startati protiv Derbya sada u srijedu a i zasluzio je to. Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284219 Ma meni je drago kad je momak usao mjesto Pedra, nista se nije osjetilo da je iziso iskusno krilo s osvojenom masom trofeja a zamijenio ga nas akademac koji iza sebe fakticki ima jednu sezonu ozbiljnog profesionalnog fudbala. Pritom mu krilo nije ni primarna pozicija. Jako je dobar mec pruzio i okrunio ga zasluzeno golom. Nadam se da ce mu to jos samopouzdanja dati a vec protiv Derbya abd od prve minute opet. Iskreno mislio sam da ce danas Mosesa ubaciti opet, ali dobro da nije.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284225 Nije majstor stavio nijedno krilo na klupu, tako da je jedino on i zappacosta bili izbori. Par tekmi na krilu je odigrao i za Palace, ali stvarno mu to nije pozicija. Kako god, majstor gdje god da je na terenu. Prijavi
28. oktobar 2018.7 god. comment_284232 Iskreno pohvale za gol, ali ostatak utakmice mi nije bio nesto. Naravno to je zato sto mu to nije prirodna pozicija, ali ucinkovitost veseli Prijavi
29. oktobar 2018.7 god. comment_284243 Kako mi je drago za ovog momka. On je uz Hazarda i CHO najveci talenat ove ekipe i ima najbolji skilset od svih veznjaka. Nadam se da ce ga Sarri znati usmjeriti izvuci iz njega ono najbolje. Prijavi
14. februar 2019.7 god. comment_284791 Sto ga nasluti Spaha, 3 put ove sezone. Treba na njega paziti, samo da prodje ovo sa povredama, bice sigurno jedan od glavnih igraca. Samo kako nekad stvari neke znaju prevariti, momak je zaista dobro gradjen, nikad ne bi rekao da ce imati problem sa ledjima, k´o Essien kad su ga koljena mučila, a onakva grdosija Prijavi
14. mart 2019.7 god. comment_285546 Momak je bolji za klasu od Barkleya i Kovacica, ubjedjen sam u to.Koja samo elegancija pokreta, brzina, eksplozivnost. Posebno imponuje njegova snaga. Covjek bi pomislio da ovako visok igrac nema tehniku medjutim bas suprotno od toga, sjajna tehnika. Mnogo podsjeca na Pogbu (samo da nije neozbiljan kao on, da je odgovorniji malo). Prijavi
15. mart 2019.7 god. comment_285560 Igracina, stvarno igracina. Mora igrati sto vise, on je tip igraca kao i Hazard, ima taj vic u igri, jednim potezom moze rijesiti utakmicu. Mora igrati pogotovo protiv ekipa koje igraju strasan i dubok bunker. World class igrac bez dileme. Prijavi
15. mart 2019.7 god. comment_285570 Ne kuzim te epitete wc igrac, po cemu on moze biti wc igrac, onda imamo na tisuce wc igraca u europi.. Moze biti samo wc potencijal Prijavi
15. mart 2019.7 god. comment_285573 RLC kvalitetom je vec sad medju najboljiim igracima na svojoj poziciji. Naravno da je onda wc igrac. Njegove fizicke sposobnosti zajedno sa tehnickim su rijetkost u svijetu fudbala. Vec je sad igrac koji pravi razliku i kad bi imali trenera koji bi mu pruzio puno povjerenje i minute na terenu jasno bi ti bilo sto ga smatram wc igracem. Ali dobro.. nemaju svi mozda isto vidjenje fudbala. Prijavi
15. mart 2019.7 god. comment_285574 Sve 5, za mene na svijetu ima 15tak wc igrača kao što su messi, ronaldo, neymar, mbappe, modric, griezman, suarez, hazard, kante, aguero, griezman.. Ne moze mi se rlc u taj koš strpat s njima nikako, pogotovo jer s 24 godine još nije izborio mjesto u prvom timu, bez obzira na odluke trenera. Potencijal da postane, apsolutno Prijavi
15. mart 2019.7 god. comment_285577 Igracina, sve zna od lopte, fizicki mocan a jos je i takticki poceo da sazrijeva. Samo sto ga pusac na klupi i dalje smatra omladincem i nespremnim sa skoro 24 god. To jedino u nasem klubu ima.Jos cu dodati, koliko godina mi ovdje na forumu pisemo da je ova pozicija osmice, sa trojicom u vezi, njegova najbolja pozicija a velestrucnjaci i svjetski treneri sto su nam vodili klub to ne znaju i gurali ga na krilo, na desetku pa centarfora. Fudbal je jednostavna igra.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
31. mart 2019.7 god. comment_285714 Najbolji veznjak u klubu. Idiot od trenera je kriv sti ne igra. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.