Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

Loftus bi imao sansu u Celziju kad bi naucio malo dublje na sredini igrati, ali treneri ga radije na krilo guraju nego tu.

I mislim da nikad nece dobiti od Lamparda 3-4 utakmice u kontinuitetu, da ga se istrpi dok ne udje u formu. Stoga bi mu transfer mozda ozivio karijeru sad dok je jos relativno mlad. Ne smije sebi dozvoliti ni polusezonu neigranja, kamoli vise.
  • Odgovori 939
  • Pregledi 66,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

• 2 sedmice kasnije...
  • 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
  • 1 mjesec kasnije...
Ni sjena igraca kakav je bio prije dvije sezone. Izgubio na eksplozivnosti, misicima, pokretljivosti i kondiciji. Danas usao sa klupe protiv Arsenala i za 10 minuta je jedva trcao.

Steta zaista.
Ruben je meni najvece razocarenje. Ocekivao sam da ce briljati u Fulhamu, da ce im biti glavni igrac, igra da ce se oko njega vrtjeti... a on rezerva ulazi sa klupe, nije dao 4 gola.
Sto kaze Hamco stvarno steta, mnogo mnogo sam ocekivao od njega, mislim da je ova sezona pokazala da nazalost nijr kapacitet za velikog kluba.

Slabo skroz. Imao je par solidnih utakmica, ali sve u svemu ništa. Ampadu je otišao u klub u kojem ni ne možeš ništa da pokažeš. Barkley je na početku posudbe igrao vrhunski fudbal, ali se povrijedio i kad se vratio nikako ne igra. Batshuayi dao dva gola ukupno, prednost ispred njega ima Benteke i još su doveli ovog Matetu na polusezoni. Gallagher nekako najbolja posudba od svih igrača, ali evo proigraše bez njega.

• 1 mjesec kasnije...
Sarri ga želi dovesti u Lazio. Šteta,da smo ga na vrijeme gurali od prve i da su ga zaobišle povrede Havertz ne bi ni bio potreban.

Igrao je jedno vrijeme jako dobro, prije nego sto su ga povrede startovale, od tada ga ni Zeljeznicar ne zeli u Rosteru. Ako je tacno da ga Sarri zeli sretno mu bilo ali nisam bas siguran da ce se snaci tamo.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.