Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

Mislis da je Ivanovic ne zasluzuje?

Ne.

On prosto nije materijal za kapitena, nema nikakvu harizmu, nije nikakav vođa na terenu. Da ne misliš da ga pljujem zbog partija ove sezone, o tome sam ranije pričao da on ne deluje kao dobar kapiten (što je i pokazao ove, ne ume da predvodi odbranu), jedino što je na njegovoj strani jeste to što je relativno dugo u klubu. Al to je već drugi problem što nemamo karaktere u ekipi.

• Odgovori 939
  • Pregledi 66,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

Ne znam Igi, ja koliko sam video pre ove sezone zasluzuje. Uvek je pored Terrya bodrio ekipu, podizao ih recima, spustao kada je trebalo smanjiti euforiju... nekako bio vodja ekipe. To sto kazes da ne drzi odbranu to je zbog ocajne forme vise... kako ti da naredjujes nekome ako ti gresis? Dakle trenutno nema pravo da bude kapiten u ovakvoj formi, ali inace, nije on slucajno zamenik.. pa i sam Mourinho je mnogo puta pricao da mu je Bane desna ruka

Pa kad nemamo drugog vođu, lo. U doba kada su igrali Teri, Lampard, Drogba, Čeh, Kol, Esijen etc., nije mogao ni da prismrdi toj ulozi, uostalom se vidi u repki, mada tamo niko ne zna šta radil.

neka bude kapiten ko hoce, ja znam ko je ratni poglavica i vrhovni komandant Celsija

fy0Ra78.jpg

kako zamišljaš da izbije neki incident na terenu i kapiten (Costa) mora da smiri svoga suigrača i da ono popriča sa sudijom (uz to ne znam koliko je napredovao kada je jezik u pitanju).

Možda ima materijala za kapitena, ali mora neki ciganluk da smanji i da mnogo češće smireno reaguje, onda može biti kapiten.

Vidio si npr. kako je njega Terry protiv Ville spriječio u jednoj situaciji da ne baci ili ne nabije loptu nakon što mu je sviran faul, on tu da je bio u ulozi Terry-a, došao bi do svog suigrača, nabio i njegovu loptu i protivničkog igrača i sudiju

kako zamišljaš da izbije neki incident na terenu i kapiten (Costa) mora da smiri svoga suigrača i da ono popriča sa sudijom (uz to ne znam koliko je napredovao kada je jezik u pitanju).

Možda ima materijala za kapitena, ali mora neki ciganluk da smanji i da mnogo češće smireno reaguje, onda može biti kapiten.

Vidio si npr. kako je njega Terry protiv Ville spriječio u jednoj situaciji da ne baci ili ne nabije loptu nakon što mu je sviran faul, on tu da je bio u ulozi Terry-a, došao bi do svog suigrača, nabio i njegovu loptu i protivničkog igrača i sudiju

ne, on ne treba da bude kapiten (jer stvarno postoji sansa da se desi to sto si naveo :D). on je vec ministar vojni kod nas. kad je rat on je tu glavni zaduzeni za sve. za svaki i najmanji incindent. cak i kad nema incidenata on ce da ih izmisli:

rmEzSUU.png

FIGHTER. LEADER. LEGEND.

Meni je zao sto ovaj decko opet terena nece videti,protv Vile je ono bila samo navlakusa od strane Murinja on malog ne voli...A mali je prespreman mislim kad bi vezao par utakmica da bi momentalno postao kljucni igrac Celzija.

Meni je zao sto ovaj decko opet terena nece videti,protv Vile je ono bila samo navlakusa od strane Murinja on malog ne voli...A mali je prespreman mislim kad bi vezao par utakmica da bi momentalno postao kljucni igrac Celzija.

U potpunosti se slažem s tobom. Ali šta je tu je. Neka Specijalni s 12 mil godišnje odluči, on ipak zna bolje i od boga.

• 3 sedmice kasnije...

Zar ovo nije rekao nekad po završetku meča sa Sotonom u onom Final whistle verdict na službenoj stranici? 

"Clearly it’s time - not to play four, five or six kids because some of them are not ready - but I think Ruben is the one who is more ready. If everything goes normally in the next two weeks yes, he is a player to start the next game and have a run of matches to try to get that stability as a first-team choice."

Da se prisetimo ovoga.

"A run of matches" iliti jedno poluvreme u 7-8 utakmica koliko smo igrali, i to protiv najslabije ekipe.

ovaj treba podhitno da napusti klub,čekao sam malo,nisam ništa komentarisao,evo sad je već novembar i šta sam imao da vidim

prvo nije dobio priliku,onda ga pusti lik pokida,nakon toga ne samo što nije na klupi nego ispari,pa ponovo dobije priliku a nakon toga sledi trpanje Mikela,one zajebancije sa Matićem i šta ja znam i ajd sve to mogu da razumem,da je to bilo opravdano ali Otac je tolko sjebo utakmicu sa Mikelom protiv Liverpula kad ga je stavio da igra nekog jebanog 3-ćeg štopera,pa lik je samo kampovao i ništa nije napravio,užaš,možda jedan od najgorih taktičkih promašaja od početka sezona

Loftus Cik odlazi u Januaru,govedo Murinjo ga ne voli nema veze pokazo je da je vise nego spreman momak,,jako se bojim da bi mogli da prodjemo kao Junajted sa Pogbom zbog smrada portugalskog.

Loftus Cik odlazi u Januaru,govedo Murinjo ga ne voli nema veze pokazo je da je vise nego spreman momak,,jako se bojim da bi mogli da prodjemo kao Junajted sa Pogbom zbog smrada portugalskog.

Da, on je novi Pogba 😱 de ne lupetaj molim te

Skaro, ne lupetaj ti. Čim ti Mou odleprša i ti ćeš s "Chelseajeve tribine". Eto vidjet ćeš.

Podrška za RLC-a, megatalenta zapostavljenog od strane portugalskog ženskog spolnog organa.

Nisam imao pojma da danas Engleska gostuje na Koševu, utakmica BiH-Engleska je završila 0-0 a u početnom sastavu su igrali Loftus-Cheek, Chalobah, Solanke i Baker. Mslm da je ulaz čak bio besplatan, šteta što nisam znao otišao bih ih gledat.

E moj reLo, ja znao odavde a ti nisi u Sarajevu. :D

Nisam imao pojma da danas Engleska gostuje na Koševu, utakmica BiH-Engleska je završila 0-0 a u početnom sastavu su igrali Loftus-Cheek, Chalobah, Solanke i Baker. Mslm da je ulaz čak bio besplatan, šteta što nisam znao otišao bih ih gledat.

Nisi imao vala šta vidjeti.

Još jedna laž Portugalca. Ništa drugo nego upravo to. Ustvari ne jedna laž nego ogromna količina laži i neispunjenih obećanja. Sjećate li se samo prije koju sedmicu one izjave 'Ruben is ready and he is going to get a run of games'? 

I šta od toga bi, Ruben dobi poluvrijeme protiv najgoreg tima u ligi kod kuće.

Da ne pričam o obećanjima s kraja prošle sezone i uoči ove, mogla bi se knjiga kakva napisati.

Upravo zbog ovoga ja ne vidim nikakvu budućnost s Mourinhom na klupi, ne postoji nijedan valjan razlog za ove 2 i po sezone zašto bi on trebao ostati na duge staze u Chelseaju.

Recimo, Ramiz je spojio par dobrih utakmica i čovjek odmah svaki meč njega stavlja, i kad treba i kad ne treba. Pa ne može Ramiz nikad biti nosilac ekipe, koliko god mi bio drag ne može on započinjati svaku tekmu. Kad ti je Ramiz najbolji pojedinac na terenu SVAKI meč onda znaš da nešto ne štima. Momak iznese solidan broj utakmica u sezoni, bori se, odigra u granicama svojih mogućnosti, jako je koristan igrač za imati u ekipi. Međutim, Ruben je puno talentovaniji igrač, sa većim fudbalskim potencijalom i ne smije proći više ni sekund da on sjedi na klupi.

Da je Mourinho pametan ko što nije, koristio bi njih dvojicu u zavisnosti od situacije i stvarao pravog veznjaka od Loftusa.

Da, on je novi Pogba 😱 de ne lupetaj molim te

Vidis kako lupetas... kako da postane novi Pogba kada ne igra??

I Pogba je bio jednom potencijal nije bio igrac svetskog kalibra sa 16 godina majku mu, nego mu je trebala konstantnost i igra da bi postao to sto jeste.

Sa klupom i Mourinhom ugusice se ogromni potencijal.

btw mogli bi mi njega vratiti ponovo u podforum U-21, ipak je više minuta odigrao za njih ove godine kekek :D

Do kraja sezone ide on u "bivši igrači i treneri", a za dve-tri godine će otići u podforum "KAKVOG SMO IGRAČA PUSTILI".

Vidis kako lupetas... kako da postane novi Pogba kada ne igra??

I Pogba je bio jednom potencijal nije bio igrac svetskog kalibra sa 16 godina majku mu, nego mu je trebala konstantnost i igra da bi postao to sto jeste.

Sa klupom i Mourinhom ugusice se ogromni potencijal.

Ama dal ti moraš uvek da se upecaš na nekog trola,klona koji se pojavi na forumu

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.