Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 939
  • Pregledi 66,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

ne traži dalku na jajetu nego se udaraj nogom u guzicu

nije igrao nikako ni minut ne bi dobio kod Josea

On je fino rekao da mu nije bitno gdje će igrati

treba da se vidi gdje je najbolji to još nije jasno

ti to ponavlajš zadnih 30 stranica na svakoj temi

opusti se malo

Kako nije jasno, igra citavu skoro karijeru na toj poziciji, i sad ga on stavlja na AMF :S Nema logike, izbaci ili Mikela ili Fabregasa ili cak promijeni formaciju, stavi trojicu u sredinu, i vidjet ces kako igra malac. Na ovoj poziciji jedva moze zadiviti. Ipak solidan i cak bolji od ostalih igraca sredine terena.

ne pričam o pozicijama samo kažem da si to ponovlio milion puta

možda si ti u pravu možda nisi

rekao je Loftsu kada je Guus došao da mu nije bitna pozicija iskreno i ja mislim što i ti ali evo on igra dobro i na drugoj poziciji

pitanje je šta Konte želi napraviti od njega, napravio je Pogbu i mnoge druge sve zavisi šta želi

a može dobiti oboje

Guus je naš blagoslov i nemojte da mu bezveze spočitavate

To uopce nije moja poenta bila. Velika pitanje za Guusa je gdje je ovaj momak dosad bio??? Sjedio na klupi Oscarima i ostalim kurcinama.

Pa i protiv Swanseaja gdje je ubjedljivo najbolji Chelseajev igrac bio, izbacio ga je u 70. minuti.

To uopce nije moja poenta bila. Velika pitanje za Guusa je gdje je ovaj momak dosad bio??? Sjedio na klupi Oscarima i ostalim kurcinama.

Pa i protiv Swanseaja gdje je ubjedljivo najbolji Chelseajev igrac bio, izbacio ga je u 70. minuti.

nisam na to ciljao samo sam vidio da na par tema napadaš Guusa i to sam konstatovao jer ne vidim zašto si ljut na njega

eto zato sam to napisao, odnosilo se na još neke koji nisu zadovoljni Holandjaninom, uglavnom nisam prozivao ni tebe ni nikoga samo me zanimalo šta je Guus pogriješio osim tekme protiv Evertona gdje je stvarno bio očajan

možda ja neke stvari ne vidim dobro

što se tiče tvoje poente slažem se, bar većinu

pozz

ne gledam u zadnje vrijeme tekme pa ne mogu ući u diskisiju što se tiče labudova

Dele Alli je rođen 11.4.1996 godine, ponajbolji je igrač prve ekipe Tottenhama. Udarna je violina uz Kanea i igra non stop. Uz Mahreza najizgledniji kandidat za najboljeg igrača lige ove godine.

Ruben Loftus Cheek je stariji od Dele Allija, rođen je 23.1.1996. godine i još uvijek ga se ne forsira dovoljno. Uz ovaj pristup kluba i trenera kako očekivati da ovaj dečko ikad u životu dostigne svoj maksimum? Ispade i Tottenham pametniji od nas.

Tottenham je nakon neuspešne sezone šutnuo igrače poput Paulinja i Soldada i počeo da se oslanja na svoje momke, što im se isplatilo u vidu Kanea i Dele Allija.

A kod nas se već 4 godine forsira Oskar, i dalje se gura Mikel...

Loftus nije nista slabiji igrac od Allija. Cak mislim uz malo slobode i utakmica u nogama, povjerenja od trenera, da bi bio bolji.

U tome i jest stvar. Svi to vidimo ali gospoda u klubu ne.

Neki dan Hiddink izjavio "Momak je odličan, ali nisam znao da mu je tek 19 godina. Morat ću ga manje forsirati". Tako je nešto išla izjava, kao eto premlad je da igra stalno. ReLo objavio na fb stranici može potvrditi. Vjerujem da se sjeća. E s takvim PIČKA pristupom prema mladim igračima nikada neće uspjeti nijedan naš omladinac. NIJEDAN! Wayne Rooney je s 18 godina bio udarna violina Evertona i najbolji strijelac lige.

Da sam ja Hiddink do kraja sezone apsolutno svaku utakmicu bi mi igrao maksimalan broj omladinaca. Non stop Kenedy, Traore, RLC i još pokoji. 90 minuta. Svaku utakmicu do kraja. Da vidimo na čemu smo. Ali jock, mora Mikel ko da igramo polufinale protiv Barce, mora Oscar Obrvko da pokaže svoj mega(anti)talent.

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 mjeseca kasnije...
Koliko puta je Vajz prizivao neki njegov fajterski duh, toliko je ovaj bio letargičan na terenu.
Njegova najveća šansa je ako zapne sad, dok su svi ostali glavama još uvek na odmoru.
Ne vidim nikakvu želju u njemu..
  • 1 mjesec kasnije...

Jesam li ja jedini kojem je RLC igrac koji nit smrdi nit mirise? Prosto ne vidim u njemu tu neku dozu talenta o kojem svi pricaju. Volio bih da me razuvjeri ali sve manje vjerujem u to.

Jesam li ja jedini kojem je RLC igrac koji nit smrdi nit mirise? Prosto ne vidim u njemu tu neku dozu talenta o kojem svi pricaju. Volio bih da me razuvjeri ali sve manje vjerujem u to.

Ni ja do sada nisam nešto oduševljen prikazanim, čovek se poigrava sa vršnjacima, al ima on još mnogo prostora za napredak.

Dao gol inače pre 3 minuta za mladu reprezentaciju.

I promenite mu broj, nosi 14.

Ma gledam i ja ovu utakmicu i na stranu gol i asistencija. Takodjer mozda je i diablo u pravu. Mislim da bi bolji bio na poziciji klasicnog veznog igraca nego ovo sto igra ofanzivnije. Sve u svemu ocekivao sam vise od njega iako jos uvijek nije kasno.

Odigrao 80 minuta, zabio gol i dodao asistenciju. Poprilično dobra partija. Većinu utamice proveo kao najistureniji igrač, jer se Rashford izvlačio na lijevu stranu. Veoma je jak, tehnika mu je na zavidnom nivou, to se vidi sa svakim njegovim kontaktom sa loptom, ali mu ove ofanzivnije pozicije, na koje ga se gura još od prošle sezone, definitivno ne odgovaraju, guše ga.

Loftus je paklen igrac, talent uz nevjerovatne fizicke predispozicije ali nema trenera koji bi ga isklesao u vrhunskog seniorskog igraca i zato ga jos uvijek jebucka taj prelaz iz U-21.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

• 2 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Nalazi se među 40 nominovanih mladih igrača za nagradu Golden Boya. Realno, premale su šanse da će osvojiti ovu nagradu ali lijepo da se našao na ovom spisku. Osim njega, od naših tu su još Andreas Christensen i Nathan.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.