18. septembar 2015.11 god. comment_234687 Sutra on i Matič u paru i nek gurne Fabregasa na AMC Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234690 Fabregas na AMC i Fabregas van terena ista stvar... Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235558 Odusevio me kako s lakocom povuce loptu nadam se da ce dobivati sve vecu minutazu. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235570 Ma ovo je igračina, jes majke mi. Lagano igrao, odličan pregled igre, fizički predominantan, zaista uživam gledajući ga kako igra. Mora sve češće igrati, dragulj je, neprocjenjive vrijednosti. S njim ako Mou zajebe, onda nek se goni u tri lijepe i nek se ostavi ovog posla, a nebi me iznenadilo jer vidjeli smo da u njegovim očima i Mikel i Ramires su ispred Rubena, što je smiješno. Ruben je u svim segmentima ovako bez iskustva daleko bolji. Ako kad i pogriješi, mlad je, naučit će, ovakav talenat se mora forsirat i gotovo. Fantastična asistencija za Kenedya. Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235580 Ovaj je najbolji od svih klinaca koje imamo. Neverovatno je miran na lopti i nekako igra kao prekaljeni as, a ne kao tinejdzer. Svaka cast Rubene! Prijavi
23. septembar 2015.11 god. comment_235581 Momak ima petlju povući loptu naprijed kad kod mu se ukaže prilika. Ima samopouzdanje što je veoma bitno. Kakav će to tek igrač biti za dvije, tri godine. Meni se sviđa njegova stabilnost i ozbiljnost koju unosi u svoju igra, tako mlad a tako zrelo igra. Naš Pogba. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
24. septembar 2015.11 god. comment_235708 U prvom poluvremenu dosta gresaka,ali u drugom poluvremenu je odigrao za 10. https://www.youtube.com/watch?v=EKND_NOs1C4 Prijavi
27. septembar 2015.11 god. comment_236068 Najveca zrtva svega ovog... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236909 http://www.fourfourtwo.com/news/mourinho-will-turn-loftus-cheek#:xoF7o65azyQUUAOvo ispade danas jedina dobra vest. Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236916 Cak i ako ga stavi to ce biti na Maticevu poziciju, sto momak uopste ne igra i pretvorice ga u Mikela.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236919 Do sad kad je igrao bio je veoma dobar.Nek tako igra i nek samo napreduje nema sanse da bude novi Mikel. Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236920 Do sad kad je igrao bio je veoma dobar.Nek tako igra i nek samo napreduje nema sanse da bude novi Mikel. Zakucati mrtvog Fabregasa na klupu,ubedjen sam da ovaj mali moze da nam preokrene sezonu. Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237120 Loftus-Cheek will start against Villa after the international break, with Mourinho promising to grant him “a run of matchesâ€. [Guardian] Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237122 Opet ce on njega izbaciti i naci neki izgovor uvijek tako bilo. Dao Bog da on zaigra a da izbaci Fabregasa, ali tezi slucaj. Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237128 Loftus-Cheek will start against Villa after the international break, with Mourinho promising to grant him “a run of matchesâ€. [Guardian] Ovo mi izgleda kao da je dosla naredba sa vrha, izgleda da su ga dobro pritisli na tom sastanku Roman i ekipa. Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237129 Ovo mi izgleda kao da je dosla naredba sa vrha, izgleda da su ga dobro pritisli na tom sastanku Roman i ekipa. Zar ovo nije rekao nekad po završetku meča sa Sotonom u onom Final whistle verdict na službenoj stranici? "Clearly it’s time - not to play four, five or six kids because some of them are not ready - but I think Ruben is the one who is more ready. If everything goes normally in the next two weeks yes, he is a player to start the next game and have a run of matches to try to get that stability as a first-team choice." Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237132 On s Maticem u paru. Oscar ispred. Vec bi moglo bolje da izgleda... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237136 Ne znam, moguce hamco da je i rekao. Ma jebe mi se jesu ga pritisli ili nisu iskreno, hocu samo da vidim ovo sto je Dzan napisao u sredini terena sljedecu utakmicu. Uz Rahmana lijevo i Davea desno uvjeren sam da bi to vec dosta bolje izgledalo. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237138 Naravno da bi, ali problem je sto sad nema samopouzdanja. Sto nema srece sto nema niceg. Ne moze se preko jedne tekme stanje toliko popravit i malo ko ce da bude strpljiv i da podrzi to lagani hod ka boljem. Ne moze jednostavno samo se zaokrenut sve u potpuno suprotnom pravcu. Korak po korak, samo da se krene od neceg... Vila mora bit pocetak, neka rlc bude to. Nadajmo sePoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237139 Stoji to al moras mijenjati, ubrizgati svjezinu, novi impuls dati ekipi, moras rizikovati. Dva mlada igraca, zeljna utakmica i dokazivanja, umjesto dva istrosena i anemicna igraca je pravi nacin. Mada je on glup sto je doveo sebe i nas do ove situacije uopce, jer su mnogi upozoravali i vidjeli ocigledne probleme, samo je nasa trenercina busala se u prsa i zivjela na lovorikama. E sad jarane vadi iz govana kako znas i umijes, ti si to sve zakuhao. Ako ne znas onda odstupi i prepusti nekom ko ce znati.Klub ga je podrzao najvise sto moze, prvo u odnosu prema Evi gdje je ozbiljno narusen ugled Chelseaju kao klubu, pa i mnogim drugim njegovim istupima a evo sada ga podrzavaju i kad ima katastrofalne rezultate. Ako ne pobijedimo sljedecih 5 utakmica uz obecavajucu i dobru igru on mora letiti.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237141 Mislim da bi ta obecavajuca igra, dobra igra, dobar fajt, trud, emocije mogli dat vise kredita od rezultata. Ne kazem prosipanje i gubljene tekmi kao dosad. Al nekih 11 bodova iz sljedecih 5 bi bio odlican preokret i pocetak neceg boljeg. Naravno ove brojke se otprilike daju, valjda se razumije sta zelim da kazem. I tu racunam samo premiership, da ne bude ko skoro, izasli iz krize nakon guzenja wallsala i macabija. Uglavnom potpisujem ovaj postPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
6. oktobar 2015.11 god. comment_237153 Iskreno se nadam da se protiv Vile da pokida,dosta je decka skanjao u stranu zbog toga sto je klinac i nema ime,ocito da je sad dobio naredbu sa vrha da mali mora da igra. Prijavi
10. oktobar 2015.10 god. comment_237473 RLC ce da ordinira sredinom terena protiv Ville.Siguran sam da ce igrati u paru sa Ramiresom.Ocekujem da ovaj put Fabregas bude ne klupi i da RLC dobije nesto ofanzivniju ulogu nego inace. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.