11. juni 2015.11 god. comment_220004 pa svaki ciga hvali svoga konja ovo treba iskoristiti ,mi ako njega proguramo do prvog tima,pisaće se o njemu svake nedelje a to je za nas pozitivno,od tankera do tima koji razvija mlade talente hejtera će uvek biti,ali dosta se promenila slika o Čelziju zadnjih par godina,pogotovo ove sezone i ako uvedemo bar jednog igrača iz akademije to će biti veliki korak napred a i nije da ne bi bilo nezasluženo jer Loftus čik ima veliki potencijal Prijavi
11. juni 2015.11 god. comment_220007 Može i uticaj engleskih novinara negativno da utiče na razvoj mladih igrača, prevelika očekivanja i ostalo. Koliko je igrača tako "puklo" nakon hvalospeva medija. Tottenhamov Kane bi mogao biti sledeći. Prijavi
11. juni 2015.11 god. comment_220008 pa ako propadne propadne,sad šta da radimo mene ne pogadja to što se piše,mora za leba da se zaradi doduše,ponekad i preteruju pa guraju sve i svakoga samo da je njihov al to svi rade,ne mož očekivati da svi novinari budu potpuno objetkvni ono što mene interesuje to je da Ruben nešto da ponudi a sad kako će se dalje razvijati i da li će se uopšte razvijtati to je neko drugo pitanje neka je njega otac malo izgrdio,u pravu je Prijavi
11. juni 2015.11 god. comment_220013 Englezi i objektivnost... No, Mourinho je na sva zvona ojavio da ce RLC dobiti sansu da se bori za mesto u prvom timu. Kada je dobio minute, on ih, po Mourinhovim standardima, nije iskoristio kako valja, pa se sef osetio izzdanim. Stoga, na isti onaj nacin na koji je decka nahvalio, ga je i spustio na zemlju, pod reflektorima. Reakcija sasvim opravdana. Sporan je malo nacin prezentovanja istee, ali to je Mourinho. Nije sef otpisao Rubena, samo ga je vratio u realnost. I dalje je sve na njemu, sad mora mnogo vise da zapne. Motivacija mu je data... Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220273 Ovaj momak treba napustiti Chelsea, ako želi spasiti karijeru. Mourinho nije trener za mlade igrače i to je to. Istinu treba prihvatiti. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220283 Tesko je biti klub za mlade igrace, a u isto vrijeme uspjesan. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220292 Ovaj momak treba napustiti Chelsea, ako želi spasiti karijeru. Mourinho nije trener za mlade igrače i to je to. Istinu treba prihvatiti. Ti bi da Chelsea osvaja trofeje sa Solankeom, Akeom i R.L. Cheekom? Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220304 Vidi se da ste otupili uz Mourinhovu filozofiju. Nisam rekao da trebamo napraviti vrtić ko Arsenal što je bio prije par godina. Trebamo napraviti balans između zvijezda i skupih igrača koji su dovedeni s jedne strane i akademaca i talenata s druge strane u nekom omjeru 75% : 25%, pa onda to spuštati na 65% : 35%. Činjenica je da je posljednji igrač kojeg je Chelsea napravio John Terry i da je trenutni omjer 100% : 0% Čemu Radamel Falcao pored Solankea i Bamforda? Ako Barcelona i Bayern mogu sa svojim akademcima osvajati trofeje, doublove, triplete - ne vidim što mi ne možemo. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220335 Tupi mi, tup Murinjo. Ne znam kako je sa ovakom tupom filozofijom ista osvojio. S druge strane Wenger se sa idealnom filozofijom naosvajao trofeja. Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220342 Idete iz krajnosti u krajnost, presipate iz šupljeg u prazno, vrtite u krug uvek isto. Dajte neku novu temu za diskusiju, mislim da niko nije raspoložen da opet priča o tome kako Bajern osvaja titule i gura mladiće usput. Prijavi
14. juni 2015.11 god. comment_220368 MOze barca i bayern a sto ne moze npr arsenal? United?? Il bilo koji drugi klub. Ja sam zadovoljan ako jednom momku lruzi sansu npr rlc al tesko da ce biti toga. Prijavi
15. juni 2015.11 god. comment_220407 Trebao bi Jose da zapejva onu "Zašto uvijek kurcu sviram, zašto uvjek mnogo..." Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225124 https://instagram.com/p/5MnbYZwTnl/Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk Prijavi
16. juli 2015.11 god. comment_225156 Bojim se za njega ako se obistini da Vicel dodje u Celzi,njegova karijera u plavom dresu je gotova. Prijavi
17. juli 2015.11 god. comment_225196 O reLo bem ti kakav je ovo članak. http://chelseabalkan.com/index.php/201507165221/vijesti/zanimljivosti/da-li-je-ovo-dokaz-da-mourinho-racuna-na-loftus-cheeka.html Zatupljuješ nas. Ti ko s Marsa pao. Prijavi
17. juli 2015.11 god. comment_225226 O reLo bem ti kakav je ovo članak. http://chelseabalkan.com/index.php/201507165221/vijesti/zanimljivosti/da-li-je-ovo-dokaz-da-mourinho-racuna-na-loftus-cheeka.html Zatupljuješ nas. Ti ko s Marsa pao. To je članak koji te prosto izaziva da klikneš na njega, a kad klikneš za njega postoji određeni procenat vjerovatnoće da ćeš kliknuti i na reklamu ispod njega, što dalje implicira zaradu od reklama i opstanak Chelsea Balkana. Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227602 Mnogo mi je zao ovog decka dobio je samo lazno obecanje od Murinja,zna se na cemu je Celzi pocivao u proslosti na fizicki jakim centralnim vezjacima.Matic ne moze sam Fabregas treba da igra iza napadaca ovaj decko pored Matica. Prijavi
3. august 2015.11 god. comment_227607 Sinoć u "nevažnom" meču Community Shielda nije bio ni na klupi. Nemamo o čem pričati. Što prije ode iz Chelseaja, bolje za njega. Ili da čeka drugog trenera da preuzme Chelsea za par godina. Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229002 Hoće li on dobiti pravu šansu u prvom timu ove sezone, malo da bude osvježenje? Prijavi
15. august 2015.11 god. comment_229011 Hoće li on dobiti pravu šansu u prvom timu ove sezone, malo da bude osvježenje? To isto kao da pitaš, da li ćeš ti ikada prestati sa spamom i pisanjem u temama iz 2012-te godine Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231828 Danas mi je i on bio veoma dobar.Unio je neku zivost mora se priznati.Nije bas kao Kenedi ali bio je dobar. Kako bih volio da uspije momak. Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231832 Danas mi je i on bio veoma dobar.Unio je neku zivost mora se priznati.Nije bas kao Kenedi ali bio je dobar. Kako bih volio da uspije momak. Unio je dovoljno živosti jer jer DMF, jebiga Kennedy je krilo i napadač Prijavi
29. august 2015.11 god. comment_231876 sigurno se lik sjebo kad je vidio da ga Murinjo uvodi u igru Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.