Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

Mislim da ce napokon da zaigra Ruben,da ce imati znacajnu minutzu kod Hidinga.

Hoće kurac.

Ako zaigra Fabregas kako zna, može Loftus da dubi na glavi nema pičke da će igrati. 

• Odgovori 939
  • Pregledi 66,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

Hoće kurac.

Ako zaigra Fabregas kako zna, može Loftus da dubi na glavi nema pičke da će igrati. 

Ne moj da si smesan snaga,brzina,tehnika Loftus Cik je mnogo mocnji i superijorniji igrac od Fabregas.

• 4 sedmice kasnije...

Lijepo je Hiddink objasnio, sve zavisi od sistema. Ako je 4231 onda mu bolje leži 10ka, ali ako je 433 onda boxtobox. Naravno bolje se ističe na ovoj drugoj poziciji, ali nije da je slab i na 10ki. 

Mislim da je jučer oduševio Hiddinka, te da bi moglo svanuti i njemu, mislim da će sada definitvno dobijati solidnu minutažu.

Ni blizu Rossu Barkleyu po ičemu, Barkley je fenomen, gdje god ga se stavi, dere, čak nije ni ograničen kao Hazard koji ne može desetku igrati. Dugo ćemo mi čekati na nekog ala Lampard, toliki milijuni u akademiju za u najmanju ruku prosječne igrače. Skaut služba nam je lošija od Arsenalove i Tottenhamove sigurno

Beljerin je Barsin igrac, uzeli su ga sa 15-16 god kao Fabregasa. Vratice njega Barsa ako nastavi da napreduje.

Ni blizu Rossu Barkleyu po ičemu, Barkley je fenomen, gdje god ga se stavi, dere, čak nije ni ograničen kao Hazard koji ne može desetku igrati. Dugo ćemo mi čekati na nekog ala Lampard, toliki milijuni u akademiju za u najmanju ruku prosječne igrače. Skaut služba nam je lošija od Arsenalove i Tottenhamove sigurno

Dajmo decku vremena, nije odigrao 3 utakmice ukupno u Chelsea.. sa konstantnom igrom ima da pokaze sta zna.. prekucao je odavno U21 ekipu.

Da bi od njega dobio Barkleya ili nekog drugog moras mu dati priliku da zaigra i da se pokaze.. sta mislis Barkley se dokazao na klupi?

Druze nemoj da ti Whisper dodje i kaze: "I dont want to live in this world anymore!" 

Nasa akademija je jedna od najboljih u svijetu a usudio bih se reci mozda i najbolja. Pa svake godine ovi nasi omladinci igraju u samoj zavrsnici lige prvaka, prosle godine i osvojili, u domacem prvenstvu vazda u vrhu, godinama.

Kod nas je problem politika kluba tj. ne ukazuju dovoljno povjerenja tim akademcima i tu lezi problem a nikako u nedostatku kvaliteta tih igraca.

Barkli je igrac koji vec 3 sezone u kontinuitetu igra u PL ima svo poverenje ljudi iz kluba, garantovanu minutazu i prostor da se razvija:

Ruben je mladi talenat, koji je sakupio 62 minuta u PL ove sezone. Cak je i 3 godine mladji od Barklija. 

I ti si nasao njih da poredis ? Na osnovu cega ?

Samo se nadam da ga neće slati na posudbu jer koga god smo poslali baš je uspio.

Akademija nam je toliko loša da ne znam kako su osvojili UEFA Youth League 2015, pa FA Cup za mlade 2015 i 2014. Chelsea nije imao nikad jacu generaciju mladih igraca.

https://www.youtube.com/watch?v=qfE2Tp1HDIk

Momak je gladan utakmica. Nadam se većim minutažama.

https://www.youtube.com/watch?v=c1JE9wTY2fo

Porediti RLC-a i Brakley-a.... Znači Bože

Ovaj momak nije dobio šanse da se dokaže za razliku od Rossa, nema konstantnu minutažu ali opet u ono malo minuta što dobije on naprosto razvali, može biti odličan Box to Box igrač, prava grtalica opasan i u napadu, ubacivati se iz drugog plana, jedna defanzivnija verzija Franka, kako bi ga ja ladno upario odmah sa mikcom ili maticem, boli me kurac za onu pičku Fabregasa, najjači vezni red smo imali kada su u njemu bili ljudi koje ne moš pomać Ess,Ballack,Frenkie..., treba opet napraviti takvu vezu a ne od ovih curica koje ne mogu u duel da uđu

Beljerin je Barsin igrac, uzeli su ga sa 15-16 god kao Fabregasa. Vratice njega Barsa ako nastavi da napreduje.

Ja ne racunam to tako k'o sto racunaju retardirani barcini navijaci. Mogao je kurac nauciti tamo do te godine, sve je on naucio u Londonu. On je omladinac Arsenalov i to je to.

• 4 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

Odlična novost! Vrlo talentovan veznjak, perspektivu za prvu postavu posjeduje, očekujem ga od iduće sezone u nekoj višoj roli naspram trenutačne. 

Sreća, nećemo učiniti grešku kao ManU s Pogbom.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.