Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Ruben Loftus-Cheek (2012-2023, 155 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 939
  • Pregledi 66,7 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Moram ga pohvaliti za jučerašnju partiju. Ne znam da je imao neku grešku. Mislim da on sasvim solidno može pokriti tu poziciju RWB po potrebi. Momak nema pojma koliko je talentovan, bukvalno pokriva n

• To je ta rak-rana modernog fudbala, dodavanje od jedne gol linije do druge. Samo dodaj dodaj dodaj, niko nema muda da šutne niti iko ima šut. Prije je svaka ekipa imala makar jednog veznjaka za kojeg

• Corto Maltese
    Corto Maltese

Po meni dobar danas bio na Jamesovoj poziciji. Svidja mi se kako barata loptom sa onom visinom, pa je tako i kao bocni igrac prolazio protivnike i dosta davao pasove u prostor za nase klasetine od nap

Ni na klupi protiv Norwicha na Stamford Bridgeu.

Nadam se da ce sto prije otici, za njegovo dobro.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

pa ko vam garantuje da će Cheek igrati ako dodje drugi trener?

ista priča za Casillasa, ovaj ga lafo namjerno zakovao za klupu, i kasnije dodje Ancelotti i Casillas opet na klupi.

Ja garantujem da bi dobio vecu sansu od onih 45 minuta protiv Ville kod bilo kojeg drugog trenera. Smijem se kladiti da bi kod Kloppa recimo bio starter.

Mali je spreman videli smo,ono sto je malo igrao da je izgledao kao najbolji igrac na terenu...Celzi ako njega izgubi ovo je biti tragedija VEKA zato sto ovaj mali treba da bude simbol novog Celzija buduci kapiten verovatno kroz nekoliko godina...Evidentno je da je u nemilosti zbog smrada koji ga ne voli.

Evo Junajted ga hoce,dete Celzija najtalentovaniji fudbaler na svojoj poziciji u Engleskoj...ce da ispari zbog Murinja....Ajde Poketino nabi za vikend Celziju 5 komada molim te da govedo dobije otkaz.

Evo Junajted ga hoce,dete Celzija najtalentovaniji fudbaler na svojoj poziciji u Engleskoj...ce da ispari zbog Murinja....Ajde Poketino nabi za vikend Celziju 5 komada molim te da govedo dobije otkaz.

Nece dobit otkaz to svi znamo.E sad, zasto ne zeljeti da pobjedi ekipa kad ce svakako Murinjo ostati trener.

Spark mozemo mi svi da placemo.. i plakacemo.. decko bolje da ode negde i da igra i napravi karijeru nego da ga ovde maltretiraju i da gubi dragoceno vreme.

Momak nema jos ni 20 godina.Ne mora znacit da ce propasti ako ovu sezonu ne bude igrao.Mozda iduce bude odigrao 20-30 utakmica a one tamo vec bude nas glavni igrac sredine terena, a pri tome bi imao  tek 21. godinu.

Pravite dramu bezveze oko momka kojem je tek 19. godina.Uostalom koliki god RLC bio talenat, momak nije Zidane da bi pravio toliku razliku na terenu.Takodjer zelite i rezultate tima a i da u tom timu igraju RLC, Kenedy,Baba,Traore,Bamford i drugi omladinci.

Momak nema jos ni 20 godina.Ne mora znacit da ce propasti ako ovu sezonu ne bude igrao.Mozda iduce bude odigrao 20-30 utakmica a one tamo vec bude nas glavni igrac sredine terena, a pri tome bi imao  tek 21. godinu.

Pravite dramu bezveze oko momka kojem je tek 19. godina.Uostalom koliki god RLC bio talenat, momak nije Zidane da bi pravio toliku razliku na terenu.Takodjer zelite i rezultate tima a i da u tom timu igraju RLC, Kenedy,Baba,Traore,Bamford i drugi omladinci.

Druze Loftus Cik ce da srusi Lampara i Dzerarda talentovaniji je od oboice.

Rezultati su nam takvi da bi bolji bili da su oni igrali.

Al sam ti suknooo :P

Rezultati su nam takvi da bi bolji bili da su oni igrali.

Al sam ti suknooo :P

Šukno si mi do koske :D

Ma ne realno, u zadnje vrijeme previse se detaljisu i najmanje stvari i odluke kada su Murinjo i neki igraci u pitanju.Mnogi nisu realni u tim svojim postovima, vec subjektivno ocjenjuju i Murinja i te igrace.

Šukno si mi do koske :D

Ma ne realno, u zadnje vrijeme previse se detaljisu i najmanje stvari i odluke kada su Murinjo i neki igraci u pitanju.Mnogi nisu realni u tim svojim postovima, vec subjektivno ocjenjuju i Murinja i te igrace.

Nisi jednostavno u pravu ovo zadnje sto si napisao za Loftusa. Zasto?
Stvar je prosta: 15. na tabeli, igra katastrofa, trener isprobao gotovo sve moguce kombinacije u sredini i sve svoje starije igrace, jedino njemu ne da priliku. Mikel je startovao nekoliko utakmica i igrao do kraja, Ramiz isto tako, Fabregas, Matic, Oscar.. Svi su igrali i nista se nije pokazalo kao neko izuzetno rjesenje. Ja ne pricam o tome da ce on zaigrati kao Zidane odmah ali priliku je davno zasluzio i morao dobiti. U kurcu si svakako i nemas sta izgubiti.

Mourinho ih stiti kad smo jaki, stiti ih kad smo slabi.. Uvijek neki izgovori i opravdanja. Kad ce zaigrati?
I jos jednom da mu jebem staru za onih 45 minuta protiv Ville kuci nakon sto je prije toga izjavio da ce momak dobiti vise utakmica zaredom. Pa dosta je bilo vise sranja po mladim igracima, majku mu jebem.

I Traore trune ove sezone, sto ga nije ostavio u Vitesseu nego mu lagao u lice za minutazu i sada momak gubi dragocjenu godinu u razvoju? Neki igraci se od toga nikad ne oporave ili tek nakon nekoliko sezona vrate formu i ostvare dio potencijala koji su imali. Ovo sto Mourinho radi nekima od njih je potpuno ubijanje u pojam.

Dajte da preoremo Cobham i posadimo polja krompira pa da to pocnemo izvoziti, da se makar kakvog profita ima.

Pa sve to stoji sto ti kazes i apsolutno se slazem.Medjutim, ja pricam o tome da za njega nije smak svijeta ako ne igra puno ove sezone jer momak ima 19 godina. To ne znaci da za dvije godine (21. god) nece biti nas glavni igrač sredine terena.Jer vec iduce godine ce mozda odigrati 20-30 utakmica, a one tamo 50-60.

Ja licno da se pitam, Ruben bi mi igrao vec i ove sezone,ne stalno, ali bi igrao vise itekako pogotovo sto je Fabregas u kurcu.

Na osnovu cega mozes tvrditi ce odigrati 30 utakmica sljedece sezone? Kaze trener nije spreman. A kako ce postati spreman majket? To je sve suplja prica Mourinhova dok se ne vidi na djelima.
Otkud znas da nece?Kako je Zouma dobio priliku?Ja opet kazem, momku je tek 19 godina, ima vremena da se pokaze i dokaze i vjerujem da hoce.

Otkud znas da nece?Kako je Zouma dobio priliku?Ja opet kazem, momku je tek 19 godina, ima vremena da se pokaze i dokaze i vjerujem da hocu.

Zouma je placen 12 miliona.
Zouma je imao iza sebe nekoliko sezona seniorskog fudbala na prilicno visokom nivou (Ligue 1 odakle nam je dosao Hazard npr).
Dakle, neuporedivo.

Naravno ima vremena a prilike ce dobiti kad ga copi neki drugi klub. Nadam se zbog njegovih kapaciteta da ce odbiti da trune na klupi u Chelseaju bez obzira sto je nas igrac od 8. godine zivota.

Vidi nesto.Ne shvatas sta hocu da kazem.Potenciram to da je mlad i da jos ima vremena za njega uprkos tome sto nije ove sezone toliko igrao.Ja takodjer smatram da je trebao dobiti vise minuta i utakmica, ali to ne znaci da je vec sad osudjen na propast i tračenje svog talenta kod nas. Pa jbte, kakav god Murinjo bio, nije covjek budala da nečiji razvoj namjerno sabotira. Ako je vec toliki talenat, a jeste, zasto mislis da bi se Murinjo njega tako lahko odrekao?!Pogotovo ako planira ostati ovdje dugogodisnji trener?!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.