22. novembar 2011.14 god. comment_7714 Nisam znao da su stoperi tu da bi driblali ali OK, kada ga primimo, onda ce krenuti druga prica. Pa treba ga pokusati pricom smiriti, ali ako on tebe nastavi ignorisati i nastavi po svom u utakmicama, e onda ga treba staviti na klupu da se ohladi. Jedino tako mozes igracu dati do znanja da nesto s njim nije u redu. Nisi me razumio ali nema veze ... Zaljucak : Definitivno nije za klupe (barem ne za sada) , ali mogao mi malo poraditi na svojoj disciplini ... Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7715 Nisi me razumio ali nema veze ... Zaljucak : Definitivno nije za klupe (barem ne za sada) , ali mogao mi malo poraditi na svojoj disciplini ... Sta te nisam razumio? Rekao sam da se treba iskulirati, ohladiti, ako treba staviti ga i na klupu ako to ne moze na normalan nacin uciniti. Da ne izigrava driblera jer to nije njegov posao. Koji stoper jos ide driblati? Slazemo se obojica da treba da se smiri, ali se ne slazemo oko toga kako ga treba smiriti. Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7721 Nekima ni klupa ne pomaže... ||VV Ma njega treba izderati. :D Prijavi
22. novembar 2011.14 god. comment_7733 Ja samo ne znam koja vi to krila hocete pored Mate i Staridza... Sto se DL tice isto kao Lucio,ali nama to NE treba dobro 1 na utakmici nek uradi neku carlamu ali ne svakih 10 min :D Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7785 Ja samo ne znam koja vi to krila hocete pored Mate i Staridza... Sto se DL tice isto kao Lucio,ali nama to NE treba dobro 1 na utakmici nek uradi neku carlamu ali ne svakih 10 min Pa Sturridge nije krilo po prirodi, vec spic. Druga stvar je sto on igra dobro, ali garantujem da bi kao spic jos vise golova zabijao, a na krilu da vidimo nekog Hazarda.. :D Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7833 Nisam znao gdje ovo da postavim ali evo, mislim da je ovdje najbolje. Veoma zanimljiv Älanak na Goal.com...5 igraÄa koji mogu spasiti našu sezonu i 5 koji nas "koÄe". http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/11/23/2770481/juan-mata-raul-meireles-and-the-five-players-who-can-get Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7836 Nisam znao gdje ovo da postavim ali evo, mislim da je ovdje najbolje. Veoma zanimljiv Älanak na Goal.com...5 igraÄa koji mogu spasiti našu sezonu i 5 koji nas "koÄe". http://www.goal.com/...ers-who-can-get Slažem se za sve nabrojane osim za Meirelesa (neće nas on spasiti) i Luiza (neće nas on uništiti). ÄŒak šta više Luiz je jedan od pet recepata za izlazak iz krize. Treba samo malo popriÄati s njim, ali uz Matu i Sturridge naša budućnost i nositelj igre. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7838 Slažem se za sve nabrojane osim za Meirelesa (neće nas on spasiti) i Luiza (neće nas on uništiti). ÄŒak šta više Luiz je jedan od pet recepata za izlazak iz krize. Treba samo malo popriÄati s njim, ali uz Matu i Sturridge naša budućnost i nositelj igre. Ja ne znam samo sta ti vidis u Mikelu? I kako pomenuti moze biti bolji od Meirelesa? Meireles je dosta bolji igrac od njega i MORA igrati... Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7841 Luiza (neće nas on uništiti). ÄŒak šta više Luiz je jedan od pet recepata za izlazak iz krize. Treba samo malo popriÄati s njim, ali uz Matu i Sturridge naša budućnost i nositelj igre. Tako je :D Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7941 ja bi ovako cech ivanović terry alex a cole d luiz ramires meireles sturridge mata torres ako torres loše igra zaminit ga za drogbu 60 min ili za lukaku-a minjat luiza oriola malo pomalo stavljat lamparda prvih 50 ili zadnjih 20 kao džoker s klupe a obranu nek se u igraju Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7956 Ma ova ekipa Cech - Cole,Terry,Luiz,Bane - McEachran,Romeu - Mata,Lampard,Sturridge - Torres Nemojte samo reći kako su previše mladi Romeu i Josh. Jesu, makar 12 godina imali, bolje bi igrali od ovih danasnjih umjetnika. To im bar nebi bilo tesko. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. Autor comment_7958 Ma ova ekipa Cech - Cole,Terry,Luiz,Bane - McEachran,Romeu - Mata,Lampard,Sturridge - Torres Nemojte samo reći kako su previše mladi Romeu i Josh. Jesu, makar 12 godina imali, bolje bi igrali od ovih danasnjih umjetnika. To im bar nebi bilo tesko. Nek je došao i taj dan da ću se ja u neÄemu složiti s tobom. Jedino što bih mijenjao je da Mata mora igrati AMC, a AML može Malouda ili šta ja znam. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7960 Nek je došao i taj dan da ću se ja u neÄemu složiti s tobom. Jedino što bih mijenjao je da Mata mora igrati AMC, a AML može Malouda ili šta ja znam. malouda igra dobro pa stane i to nervira dosta Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7964 Neuigranost, i neregularnost postave. Da je forsirat da svaku utakmicu igramo u formaciji Bane-DL-JT-Cole, nakon 5-6 kola bi to puno bolje djelovalo, a ovako kad su stalno neke rotacije i sl. ne funkcionira, barem se meni to Äini kao glavni razlog. To je definitivno glavni razlog zato sta ni sam avb minut prije utakmice ne zna koga bi stavija..... Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7971 Nek je došao i taj dan da ću se ja u neÄemu složiti s tobom. Jedino što bih mijenjao je da Mata mora igrati AMC, a AML može Malouda ili šta ja znam. Nemoj Maloude majke ti, radije Kalua.... Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7980 Ja mislim da mi s ovim jadnim sastavom ne možemo igrati 4-3-3 formaciju jer smo previše ranjivi. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_7992 Ja mislim da mi s ovim jadnim sastavom ne možemo igrati 4-3-3 formaciju jer smo previše ranjivi. S ovim sastavom od veÄeras mi nemožemo niti jednu formaciju igrat, a da valja...Moglo bi kada bi igraÄi htjeli oznojit se malo, pa više trÄat, brze igrat i tako to... Onda nebi nama smetala formacija 433.. Prijavi
23. novembar 2011.14 god. comment_8006 Ja ne znam samo sta ti vidis u Mikelu? I kako pomenuti moze biti bolji od Meirelesa? Meireles je dosta bolji igrac od njega i MORA igrati... Ma odakle ti to care? Ti si nešto pobrkao. Ja Mikela nisam ni spomenuo. Rekao sam na temi o njemu da sam razoÄaran s njim i da mu više ne vjerujem kako sam odgovorio i u anketi. Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8025 Ma odakle ti to care? Ti si nešto pobrkao. Ja Mikela nisam ni spomenuo. Rekao sam na temi o njemu da sam razoÄaran s njim i da mu više ne vjerujem kako sam odgovorio i u anketi. Lapsus onda... Neko je napisao za Mikela ali nebitno... Prijavi
24. novembar 2011.14 god. comment_8026 4-2-3-1 Cech ivanovic Luiz terry cole mirreles ramires sturrdige lampard mata torres Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8593 Ja bih volio prekosutra protiv Liverpool-a u Cupu da vidim ovako nesto: .................................Cech.............................. Ivanovic.........Luiz.................Alex.........A. Cole ...............................Romeu............................ .......Meireles/Lampard.......McEachran......... Sturridge............................................Mata ...............................Torres........................... Valjda ce dati sansu Joshu, ali ne bi me cudilo i da mu ne ukaze priliku jer je ovo veoma teska utakmica za nas, pa vjerovatno da ce i Ramires zauzeti mjesto umjesto Josha, ali ovo je ono sto bih ja volio. :) A ako bude 4-2-3-1, onda: .........Romeu/Lampard....Ramires/Meireles......... Sturridge..............McEachran.............Mata ..............................Torres.................................. Josha bih gurnuo u ofanzivu jer ima strasan pas, a mogao bi i na sredini kontrolisati igru zajedno sa nekim od igraca: Romeu/Meireles/Ramires ali bih onda Lamparda gurnuo naprijed zbog tog njegovog osjecaja za gol. U svakom slucaju ono sto bi me najvise obradovalo je pobjeda. Nebitno kako, samo da ih dobijemo i prodjemo dalje. Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8601 Formacija Chelseaja do 23 godine : _________________________Courtois_________________________ _____Kane________Kalas________Chalobah________Bertrand_____ ________Clifford__________Romeu___________McEachran________ _____Sturridge_______________Lukaku_______________Mata_____ Dodajmo tu još : DelaÄa, Blackmana, van Aanholta, Brumu, Gordona, Clifforda, Davilu, Kakutu, Kabyja, Mellisa, Osmanovića, Mitrovića, LalkoviÄa, Feruza, Kiwomyu, .... i još nekoliko mlaÄ‘ih igraÄa iz prvog tima : Luiza, Ramiresa i MIkela. Uglavnom, za budućnost, se ne trebamo brinuti. Prijavi
27. novembar 2011.14 god. comment_8607 Piazon ? Njega sam zaboravio, imamo puno talenata, pa i je nemoguće nabrojati iz glave. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.