19. septembar 2012.14 god. comment_79018 [quote name='Whisper#2' timestamp='1348057774' post='79015'] Sve sam procitao Otprilike si sve rekao onako kako treba, i nemam sta da dodam. Slazemo se u svemu, osim u jednoj stvari. I dalje mislim da treba probati 4-3-3. [/quote] Dodjes mi novu tastaturu. Moze se mijenjati formacija, samo sto je jos ipak rano. Malo toga se isprobalo. Konkretno, za mec sa Juventusom se moze promijeniti. Ali obojica znamo da ce biti vazniji izbor igraca. p.s. Ne mogu docekati mec. Ima da uzivamo u ovoj sezoni u LS. Jos mnogo mjeseci cemo biti sampioni Evrope. Prijavi
19. septembar 2012.14 god. comment_79235 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1348058523' post='79018'] Dodjes mi novu tastaturu. Moze se mijenjati formacija, samo sto je jos ipak rano. Malo toga se isprobalo. Konkretno, za mec sa Juventusom se moze promijeniti. Ali obojica znamo da ce biti vazniji izbor igraca. p.s. Ne mogu docekati mec. Ima da uzivamo u ovoj sezoni u LS. Jos mnogo mjeseci cemo biti sampioni Evrope. [/quote] Startna formacija bila 4-3-3. Ramires i Oscar se menjali na poziciji treceg veznjaka i sve to je delovalo jako dobro. Oscar kompletan utisak odlican, Ramires los u napadu, ali defanzivno jako dobar. Osvojio dosta lopti, vise puta istrcavanjima s loptom otklanjao opasnost. Cim je sredina prepustena samo Lampsu i Mikelu nastala je velika rupa koju su jako cesto brojniji i organizovaniji igraci Juventusa umeli da iskoriste. Di Matteu zameram dve stvari. 1. Ne uvodi se bek na krilo na 2:1. Utakmica je daleko od resene i nema potrebe da se takvim potezom cuva rezultat. Posebno sto je tim osakacen u napadu po toj strani. 2. Taktika odbrane gola mu je nejasna i neartikulisana. Mora da resi da li ce se tim braniti duplim blokom, kao u LS, ili ce se ici na man mark. Ovako, pomalo od oboje ne funkcionise. Drago mi je da je skupio mu*a da Oscaru da sansu na mecu LS, protiv jakog protivnika. Kad bude uradio isto i sa Piazonom, jos vise cu ga ceniti. Prijavi
20. septembar 2012.14 god. comment_79307 Mislim da bi trebali pocet igrat 4-3-3... Jer jucer je to puno bolje izgledalo u toj formaciji... A ove sezone definitivno imamo igrače za tu formaciju... Prijavi
20. septembar 2012.14 god. comment_79311 [quote name='Whisper#2' timestamp='1348092665' post='79235'] Startna formacija bila 4-3-3. Ramires i Oscar se menjali na poziciji treceg veznjaka i sve to je delovalo jako dobro. Oscar kompletan utisak odlican, Ramires los u napadu, ali defanzivno jako dobar. Osvojio dosta lopti, vise puta istrcavanjima s loptom otklanjao opasnost. Cim je sredina prepustena samo Lampsu i Mikelu nastala je velika rupa koju su jako cesto brojniji i organizovaniji igraci Juventusa umeli da iskoriste. Di Matteu zameram dve stvari. 1. Ne uvodi se bek na krilo na 2:1. Utakmica je daleko od resene i nema potrebe da se takvim potezom cuva rezultat. Posebno sto je tim osakacen u napadu po toj strani. 2. Taktika odbrane gola mu je nejasna i neartikulisana. Mora da resi da li ce se tim braniti duplim blokom, kao u LS, ili ce se ici na man mark. Ovako, pomalo od oboje ne funkcionise. Drago mi je da je skupio mu*a da Oscaru da sansu na mecu LS, protiv jakog protivnika. Kad bude uradio isto i sa Piazonom, jos vise cu ga ceniti. [/quote] [quote name='Whisper#2' timestamp='1348092665' post='79235'] Startna formacija bila 4-3-3. Ramires i Oscar se menjali na poziciji treceg veznjaka i sve to je delovalo jako dobro. Oscar kompletan utisak odlican, Ramires los u napadu, ali defanzivno jako dobar. Osvojio dosta lopti, vise puta istrcavanjima s loptom otklanjao opasnost. Cim je sredina prepustena samo Lampsu i Mikelu nastala je velika rupa koju su jako cesto brojniji i organizovaniji igraci Juventusa umeli da iskoriste. Di Matteu zameram dve stvari. 1. Ne uvodi se bek na krilo na 2:1. Utakmica je daleko od resene i nema potrebe da se takvim potezom cuva rezultat. Posebno sto je tim osakacen u napadu po toj strani. 2. Taktika odbrane gola mu je nejasna i neartikulisana. Mora da resi da li ce se tim braniti duplim blokom, kao u LS, ili ce se ici na man mark. Ovako, pomalo od oboje ne funkcionise. Drago mi je da je skupio mu*a da Oscaru da sansu na mecu LS, protiv jakog protivnika. Kad bude uradio isto i sa Piazonom, jos vise cu ga ceniti. [/quote] Kako bih volio par tekmi vidjeti trio Eden - Oscar - Mata. Oscar sa potpunom slobodom kao i juce kada je u stilu prave 10-ke isao od centra do krila. To isto bi radio u paru sa Edenom i Matom koji bi isli vise u sredinu i rotirali se, ali bi Oscar bio taj koji bi pomagao u organizaciji igre. To se mora isprobati. Ne pljujem ja toliko Robbieja mada je cinjenica da nije bio besprijekoran. Golove smo primili bezveze. I ne mozes na osnovu ove utakmice reci da se ocajno branimo jer smo 1 gol primili sa distance (kao sto je Juventus 2), niko nije izasao da pokrije Vidala, a drugi jer je Marchisio ostao sam i namamio Quagliarellu na ivicu 16-erca, ovaj se izvukao iza ledja Terryju i to je to. Pod AVB-om smo primali skandalozne golove sto nam je pod njegovim vodjstvom bio sindrom. Sinoc smo primili 2 gola zbog nasih gresaka koje se mogu desiti, ali koje se ne desavaju konstantno pa da se okarakterisu kao ucestale greske. Opet sinoc presing nismo igrali vise od 10 minuta sveukupno. Pritisnuli smo ih na otvaranju 1. i 2. poluvremena, ali je to kratko trajalo. jedino je Torres trcao k'o naduvan po zadnjoj liniji Juventusa, a to isto moraju raditi i 3 igraca iza Torresa a ne da su na centru u liniji sa veznim redom. Markiranje Pirla je bilo odlicno, potpuno neprimjetan igrac citavu utakmicu. Giovinco i Vucinic izgurani daleko od gola i to je dobra stvar. Iznenadio nas je Robbie sa Oscarom i to je odlicno ispalo. Sada mu se mora dati sansa jos vise da nastavi ono sto je zapoceo. Moraju se jos neke stvari popravljati, zna se koje. Ali nije sve tako crno i to nam daje nadu. Nacekaces se ti sa Piazonom jos. Realno, pored Edena, Oscara, Mate, Mosesa, oporavljenog Marina, Piazon nema sta traziti tj. nema mjesta. Ima vremena za njega, pozajmica je najbolje rjesenje. Prijavi
20. septembar 2012.14 god. comment_79328 ponajviše treba raditi na igri u obrani, primjetio sam da su Juventusovi igrači imali stvarno prostora kad su išli u nekakve polukontre (što kod njih nije bio slučaj, oni su gotovo uvijek imali sve igrače iza lopte) momčad sa vrhunskom obranom, a bez napada može proći (LP) ali momčad sa napadom bez obrane ne može Prijavi
20. septembar 2012.14 god. comment_79341 [quote name='Twelfth Man' timestamp='1348139881' post='79311'] Nacekaces se ti sa Piazonom jos. Realno, pored Edena, Oscara, Mate, Mosesa, oporavljenog Marina, Piazon nema sta traziti tj. nema mjesta. Ima vremena za njega, pozajmica je najbolje rjesenje. [/quote] Ovo je sve sto sam video To koliko bi on igrao bi zavisilo od ucinka. Ko sto bi sada bilo glupo ne dati sansu Oscaru u nastavku sezone. Ne kazem ja da mu treba dati mesto u startnih 11, ali 2 x pola sata protiv onih Skandinavaca, sasvim dovoljno. Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_79866 Ovdje se vode neke opasno dobre konstruktivne i poučne diskusije, lijepo za vidjeti Ontopic: Formacija sve kao u tekmi protiv Stokea, samo Terry u obranu nije bitno umjesto koga i Sturridge u napad. Mogu Mata, Oscar i Hazard iskreirat Boga oca ali džaba ako Torres neće zabiti. Jedino me brine što u formaciji ili 4231 ili 433 ako igraju i Oscar i Mata i Hazard je što su sva tri preslični igrači (što sam i primjetio u Stoke utakmici). Je jedan nešto brži, drugi nešto tehnički bolji ali sva trojica su mi nekako slična, samo bi se muvali po sredini i imali svu slobodu kretanja, ko prave desetke, a to jedino mogu igrati u Barceloni tako; nema neke dimenzije više, pravog, naturalnog krila, ne znam hoće li oni moći tako igrati... nadam se da se mogu nekako uigrati ipak pa da se jedan ode više izvlačit na krilo ako vidi da je drugi zauzeo mjesto u sredini ili da neki utrčava u šesnaesterac zabiti gol, kad već špic neće... A formacija 4-3-3 ako bi svi igrači u njoj bili isti kao što su i oni koji sada igraju ne bi stvari puno promijenila. Mijenjati i rotirati igrače a ne formaciju Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_79893 [quote name='Tinmar' timestamp='1348373823' post='79866'] Jedino me brine što u formaciji ili 4231 ili 433 ako igraju i Oscar i Mata i Hazard je što su sva tri preslični igrači (što sam i primjetio u Stoke utakmici). Je jedan nešto brži, drugi nešto tehnički bolji ali sva trojica su mi nekako slična, samo bi se muvali po sredini i imali svu slobodu kretanja, ko prave desetke, a to jedino mogu igrati u Barceloni tako; nema neke dimenzije više, pravog, naturalnog krila, ne znam hoće li oni moći tako igrati... [/quote] e to sam i ja primijetio točno se moglo vidjeti kad smo došli do njihovog 16-erca, beskonačno smo se dodavali i nitko neće zapucati na gol (osim Oscara par puta) mislim da je ipak bolje kad je pravo krilo na krilu (Moses), možda bi se Oscar trebao povući na mjesto Lamparda, ali opet možda bi to onda bilo preofanzivno dobro je što imamo opcija mnogo, možemo igrati i bunker, možemo i ultra ofanzivno, imamo igrače za svakakve taktike na poziciji Lampadra i Mikela se još možemo krpati s Ramiresom i Romeuom, ali napadač je glavni problem Danny nikako da dobije priliku, a Torrke ne služi ničemu, ima dosta centaršuteva ali nema koga da to pospremi, nema više Drogbe to nam je glavni hendikep Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_79898 [quote name='Tinmar' timestamp='1348373823' post='79866'] Ovdje se vode neke opasno dobre konstruktivne i poučne diskusije, lijepo za vidjeti Ontopic: Formacija sve kao u tekmi protiv Stokea, samo Terry u obranu nije bitno umjesto koga i Sturridge u napad. Mogu Mata, Oscar i Hazard iskreirat Boga oca ali džaba ako Torres neće zabiti. [u][b]Jedino me brine što u formaciji ili 4231 ili 433 ako igraju i Oscar i Mata i Hazard je što su sva tri preslični igrači (što sam i primjetio u Stoke utakmici). Je jedan nešto brži, drugi nešto tehnički bolji ali sva trojica su mi nekako slična, samo bi se muvali po sredini i imali svu slobodu kretanja, ko prave desetke, a to jedino mogu igrati u Barceloni tako; nema neke dimenzije više, pravog, naturalnog krila, ne znam hoće li oni moći tako igrati... nadam se da se mogu nekako uigrati ipak pa da se jedan ode više izvlačit na krilo ako vidi da je drugi zauzeo mjesto u sredini ili da neki utrčava u šesnaesterac zabiti gol, kad već špic neće...[/b][/u] A formacija 4-3-3 ako bi svi igrači u njoj bili isti kao što su i oni koji sada igraju ne bi stvari puno promijenila. Mijenjati i rotirati igrače a ne formaciju [/quote] OCe Bane i Cole Sva trojica mogu igrati krilo, a nijedan nije krilo, i to jeste problem, jer su svi u kreaciji, a Torres se sam bori s celom odbranom. Mada i za to postoji resenje. S obzirom na to da je umetnost dodavanja najveci Matin kvalitet, da je Oscar pokazao da je sasvim dobar u izvrsavanju defanzivnih zadataka i da Mikel bolje funkcionise kad ima brzog i agilnog igraca pored sebe, mislim da je ovo najjaca formacija Chelsea-ja: [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/532102_Chelsea.jpg[/img] Ovo se mora probati, vrlo lako bi mogla biti dobitna kombinacija. Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_79899 Mata ne može igrati na toj poziciji, preslab je fizički a igrač na toj poziciji 8-ice mora biti jak na lopti i dobar u duel-igri. Zato je Jose godinama igrao tako, s fenomenalnim Lampsom, čistačem Makom i trećeg bi rotirao. Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_79932 [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/532308_Chelsea.jpg[/img] @ Whisper ovako bih ja to postavio onda, i ne znam čemu Mikel a ne Ramires onda u prvoj ako već imaš Oscara dolje, valjda uz njega treba ići neki ultra defanzivac koji će moći bolje pokrivati kad Oscar odleti naprijed rupu iza njega, Ramires je brži od Mikela, nema veze što je Mikel tehnički bolji kad u timu imaš Oscara, Matu, Hazarda itd. Nije li tako? Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_79988 [quote name='Tinmar' timestamp='1348411144' post='79932'] [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/09/532308_Chelsea.jpg[/img] @ Whisper ovako bih ja to postavio onda, i ne znam čemu Mikel a ne Ramires onda u prvoj ako već imaš Oscara dolje, valjda uz njega treba ići neki ultra defanzivac koji će moći bolje pokrivati kad Oscar odleti naprijed rupu iza njega, Ramires je brži od Mikela, nema veze što je Mikel tehnički bolji kad u timu imaš Oscara, Matu, Hazarda itd. Nije li tako? [/quote] Padne mimrak na oci kad vidim 4-2-3-1... Ali bez Lampsa i Mikela je to sasvim druga dimenzija... Onda, Oscar i Ramires su dobri defanzivno, ali su oni ipak ofanzivni vezisti, ne moze se ocekivati da uvek pomazu odbrani i krpe rupe na sredini. Ova formacija prakticno ostavlja tim bez osiguranja pozadi. Usudjujem se da kazem da je u ovom momentu Mikel potrebniji na terenu od Lamparda. Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_80037 [quote name='Whisper#2' timestamp='1348423409' post='79988'] Usudjujem se da kazem da je u ovom momentu Mikel potrebniji na terenu od Lamparda. [/quote] Apsolutno je to tako. Mikel je taj osigurač, igrač koji ostaje nazad i krpi rupe koje iza sebe ostavljaju ofenzivci ( Oscar, Eden, Hazard ). On je taj koji radi prljavi posao i zaustavlja protivničke napade. Bez njega ili bar igrača istog profila kao on, znači klasičnog defenzivnog veznog, igra momčadi nema smisla. Koliko god bi naši napadački orijentirani veznjaci stvarali šansi za gol, toliko bi ostavljali prostora protivniku da upravo to radi na našoj strani. Mikel je jedan od najvažnijih igrača trenutno u našoj momčadi i ne može se jednostavno zamisliti formacija bez njega protiv ozbiljnih ekipa. Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_80045 [quote name='Whisper#2' timestamp='1348423409' post='79988'] Padne mimrak na oci kad vidim 4-2-3-1... Ali bez Lampsa i Mikela je to sasvim druga dimenzija... Onda, Oscar i Ramires su dobri defanzivno, ali su oni ipak ofanzivni vezisti, ne moze se ocekivati da uvek pomazu odbrani i krpe rupe na sredini. Ova formacija prakticno ostavlja tim bez osiguranja pozadi. Usudjujem se da kazem da je u ovom momentu Mikel potrebniji na terenu od Lamparda. [/quote] Ramires ofenzivni veznjak? Kad bi se uvela ovakva moja formacija ne bi on imao toliko slobode naprijed i on bi ostajao pozadi čuvati stražu... a možeš ti uzet istu onu moju formaciju i stavit Mikela umjesto Ramiresa ali meni je žao Ramze na klupi, Mikela i nije toliko... I btw. Chelsea ti baš više i nema igrače za 4-3-3... U formaciji 4-3-3 vezu mogu igrati Mikel, Ramires, Lampard i eventualno Oscar. Sad ti odaberi tri od te četvorice i na krila stavi Matu i Hazarda pa ćeš vidjet, ne vjerujem da će to valjat. Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_80053 [quote name='Tinmar' timestamp='1348432363' post='80045'] Ramires ofenzivni veznjak? Kad bi se uvela ovakva moja formacija ne bi on imao toliko slobode naprijed i on bi ostajao pozadi čuvati stražu... a možeš ti uzet istu onu moju formaciju i stavit Mikela umjesto Ramiresa ali meni je žao Ramze na klupi, Mikela i nije toliko... I btw. Chelsea ti baš više i nema igrače za 4-3-3... [b][u]U formaciji 4-3-3 vezu mogu igrati Mikel, Ramires, Lampard i eventualno Oscar. Sad ti odaberi tri od te četvorice i na krila stavi Matu i Hazarda pa ćeš vidjet, ne vjerujem da će to valjat.[/u][/b] [/quote] Lajk si dobio greskom, inace 4-3-3 na mecu sa Juventusom je izgledala sasvim solidno, dok su OScar i Ramiz ordinirali sredinom... Njihovim izlaskom se igra raspala... Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_80057 [quote name='Whisper#2' timestamp='1348434828' post='80053'] Lajk si dobio greskom, inace 4-3-3 na mecu sa Juventusom je izgledala sasvim solidno, dok su OScar i Ramiz ordinirali sredinom... Njihovim izlaskom se igra raspala... [/quote] Nije bilo 4-3-3 nego 4-2-3-1 Evo ti sa službenog sajta: [b]Chelsea (4-2-3-1):[/b][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=3] Cech; Ivanovic, [/size][/font][/color][url="http://www.chelseafc.com/first-team/player/39126"]David Luiz[/url][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=3], Terry (c), Cole; [/size][/font][/color][url="http://www.chelseafc.com/first-team/player/33408"]Mikel[/url][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=3], Lampard; [/size][/font][/color][url="http://www.chelseafc.com/first-team/player/48734"]Ramires[/url][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=3] (Bertrand 68), [/size][/font][/color][url="http://www.chelseafc.com/first-team/player/60550"]Oscar[/url][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=3](Mata 74), Hazard; Torres.[/size][/font][/color] [b]Unused substitutes:[/b][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=3] Turnbull, Azpilicueta, Cahill, Romeu, Moses. [size=4]To što ovi na prijenosu LP prikažu nema veze s vezom, nekad i igrače pobrkaju. Ramires je bio na krilu, Oscar desetka i Hazard lijevo krilo, ova dvojica iza.[/size][/size][/font][/color] Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_80061 [quote name='Tinmar' timestamp='1348435823' post='80057'] Nije bilo 4-3-3 nego 4-2-3-1 Evo ti sa službenog sajta: [b]Chelsea (4-2-3-1):[/b][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=3] Cech; Ivanovic, [/size][/font][/color][url="http://www.chelseafc.com/first-team/player/39126"]David Luiz[/url][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=3], Terry ©, Cole; [/size][/font][/color][url="http://www.chelseafc.com/first-team/player/33408"]Mikel[/url][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=3], Lampard; [/size][/font][/color][url="http://www.chelseafc.com/first-team/player/48734"]Ramires[/url][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=3] (Bertrand 68), [/size][/font][/color][url="http://www.chelseafc.com/first-team/player/60550"]Oscar[/url][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=3](Mata 74), Hazard; Torres.[/size][/font][/color] [b]Unused substitutes:[/b][color=#000000][font=Arial, Verdana, Helvetica, sans-serif][size=3] Turnbull, Azpilicueta, Cahill, Romeu, Moses. [size=4]To što ovi na prijenosu LP prikažu nema veze s vezom, nekad i igrače pobrkaju. Ramires je bio na krilu, Oscar desetka i Hazard lijevo krilo, ova dvojica iza.[/size][/size][/font][/color] [/quote] Ma te njihove formacije ni ne gledam... Raspored igraca na terenu je bio takav da su Mikel, Lamps i Oscar/Ramires bilis talno na sredini, pa zato kazem.... Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_80065 [quote name='Whisper#2' timestamp='1348435992' post='80061'] Ma te njihove formacije ni ne gledam... Raspored igraca na terenu je bio takav da su Mikel, Lamps i Oscar/Ramires bilis talno na sredini, pa zato kazem.... [/quote] Ja mislim da je sve to isti k. i da samo ovisi o tome koje igrače ti staviš. Po meni kada sastavljaš formaciju, prvo odabereš 11 igrača, koji čine dobro izbalansiranu momčad i tek onda vidiš gdje bi koji mogao igrati, tj u kojoj formaciji. A na terenu igrači puno mijenjaju pozicije pa se nekad i čini da igraju u drugim formacijama nego što je ona početna. Prijavi
23. septembar 2012.14 god. Autor comment_80066 I opet sve asocira na onu uzrečicu "Klubu iz kojeg Makelele otiđe treba bar 10 godina da se u potpunosti oporavi.". Sada tako i jest, da nam je Makelelea ne bi morali brinuti Mikel ili Ramires, on je bio obojica u jednome. Što se mene tiče, ipak Mikel. Prijavi
23. septembar 2012.14 god. comment_80071 [quote name='dubrovcanin' timestamp='1348436768' post='80066'] I opet sve asocira na onu uzrečicu "Klubu iz kojeg Makelele otiđe treba bar 10 godina da se u potpunosti oporavi.". Sada tako i jest, da nam je Makelelea ne bi morali brinuti Mikel ili Ramires, on je bio obojica u jednome. Što se mene tiče, ipak Mikel. [/quote] Ta uzrečica je pobijena pojavom Bizona. Prijavi
30. septembar 2012.14 god. comment_81054 Mislim da je ideja s Mikelom i Ramiresom u sredini pun pogodak. Po meni, za jos bolju igru su optimalne dve opcije. Ako se Marin ikada oporaviti, staviti ga u liniju s Matom i Hazardom, Oscara malo iza i igrati 4-3-3. Ili nastaviti forsiranje ove ideje, dok se trio fantastiko ne uigra... Prijavi
4. oktobar 2012.14 god. comment_81828 [img]http://www.footballuser.com/formations/2012/10/541141_Chelsea.jpg[/img] Fali mi tu još jedan klasièan zadnji vezni (ali dobar) da igra umjesto Ramiresa. Ramires je više za mjesto di je Hazard, zbog svoje graðe. Prijavi
4. oktobar 2012.14 god. comment_81843 [quote name='der Kaiser' timestamp='1349342673' post='81828'] Fali mi tu još jedan klasi�an zadnji vezni (ali dobar) da igra umjesto Ramiresa. [b]Ramires je više za mjesto di je Hazard[/b], zbog svoje gra�e. [/quote] NEMOOOOOJ mi samo Ramiresa htjet na krilu. Ne znam kolko si gledao tekmi ove sezone ali u svakoj u kojoj je Ramires igrao na krilu bio je pre ocajan. On je zadnji vezni u to je njegova pozicija. Prijavi
4. oktobar 2012.14 god. comment_81849 [quote name='Villas-Boas' timestamp='1349344190' post='81843'] NEMOOOOOJ mi samo Ramiresa htjet na krilu. Ne znam kolko si gledao tekmi ove sezone ali u svakoj u kojoj je Ramires igrao na krilu bio je pre ocajan. On je zadnji vezni u to je njegova pozicija. [/quote] Ne bi ja na njega na krilu, ok je on ovdje..nego sam rekao da po njegovoj građi on nije za zadnjeg veznog.. Prijavi
4. oktobar 2012.14 god. comment_81850 [quote name='der Kaiser' timestamp='1349344656' post='81849'] Ne bi ja na njega na krilu, ok je on ovdje..nego sam rekao da po njegovoj građi on nije za zadnjeg veznog.. [/quote] Ne treba znacit. Sve ima mane i prednosti! Pa pogledaj jednog Modrića. Tip je em metar i šumska jagoda, a uz to ima 50 kg s krevetom! A kad igra ne mogu mu trojica uzet loptu iz nogu. Ja još nisam doživio da mu neko loptu uzme! Tako ti je i kod ostalih igrača. Najbitnija je taktika i nacin postavljanja. Dok nabildani momci pokušavaju na silu a gube na brzini i okretnosti, suhi momci nadomještaju svoje loše strane pomocu okretnosti, brzine i snalazljivosti. Ne trebaš ti imat 2 metra i 110 kg da nekom iscupas loptu ili je zadrzis Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.