Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

#7 Pedro Neto

Istaknuti odgovori

• Odgovori 242
  • Pregledi 9,3 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Ovaj kad ga zeni stavlja prvo 2-3 laznjaka baci pa ga onda metne. Jebo glavu svoju blesavu.

• Došao upravo da to napišem. Možda nije najtalentovaniji ali ostavi maksimum na terenu. Daleko više radi od svih naših krila i zbog toga bih ga i dalje volio vidjeti u našem klubu. Pravi je borac,

• Mozda je taktika pokupovati sve ljevake u ofanzivi iz svih klubova Premiershipa i tako osakatiti protivnike.   

Objavljene slike

13 hours ago, Wisey said:

Glup je pocesto s loptom ali veceras je bilo gorih od njega. Prvi Estevao.

Jesil realan? Kao prvo Estevao igrao wb u prvom poluvremenu u kojem ekipa sveukupno nije imala 50tak dodira sa loptom. Kao drugo, Neto je usrao ama bas sve sto je dotakao, znaci bas svaku kontru je lik sjebao. O onom promasaju da ne pricam.

Lik je totalni maloumac ogranicenih kognitivnih funkcija i ta blokada mozdanih vijuga mu otezava da kontrolise tijelo i fizicke predispozicije koje mu je bog dao. Frajer je krampa teska, sto prije ga se otarasimo to bolje. 
Ponavljam, radije bih gledao i Gittensa i Garnacha nego njega.

Ranije sam rekao a reći ću ponovo, igrač koji treba da ulazi sa klupe kao džoker igrač. Mislim da bi tako, u ovom trenutku, najviše doprinio ekipi.

Nije nista alarmantno, par losih utakmica. Inace je svojim kvalitetom i zalaganjem sasvim legitiman i koristan igrac. Pokriva obe strane, trci, vraca se, zalaze se, na kraju krajeva i produktivan je. Nas je problem sto mi od njega ocekujemo 10+ golova i 10+ asistencija. On svoje odradi i daje a Chelsea pre njega ima mnogo vece probleme koje treba da resi.

Mislim da konacno ljudi shvataju koliko je ovo glup i ogranicen igrac. Odavno ja njega kritikujem jer zaista sve sto dotakne sjebe. Nepotrebni laznjaci, ubacaji napamet na drugu stativu, losa selekcija suteva i pasova, jednolican igrac koji ne zna iskoristiti svoju brzinu jer mu spori mozak ne moze ispratiti brzinu tijela. 

Mozda ga Rosenior dozove ali smatram da ovdje nema pomoci ako cemo igrati sa velikim posjedom a ne na kontra napade kao sto je to Wolves radio dok je on tamo igrao.

• 2 sedmice kasnije...

Nisam Columbo, nisam Sherlok Holmes ali tako mi je drago da sam ga razotkrio i nadam se i ostalim forumasima otvorio oci kakva je ovo prevara od igraca. Ono sto je najgore je cinjenice da ima takve fizicke predispozicije koje ne zna koristiti. Razlog tome je jednostavan, frajer je glup i mozak mu radi sporo i ne moze pratiti tijelo. 

1 hour ago, reLo said:

Hamco priznaj da imaš desetine profila na twitteru koji blate Neta, i životni cilj ti je da ga svi navijači zamrze 🤣🤣🤣

Hahahahhaha e jbga nije bas da toliko imam vremena. 
Zar nije igrac koji najvise frustrira, eto hajd reci?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.