4. januar4. jan comment_369936 Glup je pocesto s loptom ali veceras je bilo gorih od njega. Prvi Estevao. Prijavi
5. januar5. jan comment_369949 13 hours ago, Wisey said: Glup je pocesto s loptom ali veceras je bilo gorih od njega. Prvi Estevao. Jesil realan? Kao prvo Estevao igrao wb u prvom poluvremenu u kojem ekipa sveukupno nije imala 50tak dodira sa loptom. Kao drugo, Neto je usrao ama bas sve sto je dotakao, znaci bas svaku kontru je lik sjebao. O onom promasaju da ne pricam. Lik je totalni maloumac ogranicenih kognitivnih funkcija i ta blokada mozdanih vijuga mu otezava da kontrolise tijelo i fizicke predispozicije koje mu je bog dao. Frajer je krampa teska, sto prije ga se otarasimo to bolje. Ponavljam, radije bih gledao i Gittensa i Garnacha nego njega. Prijavi
5. januar5. jan comment_369950 Kad igrač uhvatio ovakvu "formu" onda se šalje na klupu. To je jedini način da se dozove, a ne da bude zaštičen kao bijeli medvjed. Uživa status kao da je Salah. Prijavi
5. januar5. jan comment_369959 Ranije sam rekao a reći ću ponovo, igrač koji treba da ulazi sa klupe kao džoker igrač. Mislim da bi tako, u ovom trenutku, najviše doprinio ekipi. Prijavi
5. januar5. jan comment_369971 Nije nista alarmantno, par losih utakmica. Inace je svojim kvalitetom i zalaganjem sasvim legitiman i koristan igrac. Pokriva obe strane, trci, vraca se, zalaze se, na kraju krajeva i produktivan je. Nas je problem sto mi od njega ocekujemo 10+ golova i 10+ asistencija. On svoje odradi i daje a Chelsea pre njega ima mnogo vece probleme koje treba da resi. Prijavi
7. januar7. jan Popularna objava comment_370042 Ovaj kad ga zeni stavlja prvo 2-3 laznjaka baci pa ga onda metne. Jebo glavu svoju blesavu. Prijavi
8. januar8. jan comment_370053 Pedro Neto completed only 1 out of 12 attempted crosses (8% accuracy) against Fulham tonight. Prijavi
8. januar8. jan comment_370064 Rece juce komentator na areni, je l stvarno govnar nevil uporedio neta i hazarda? Prijavi
8. januar8. jan Autor comment_370071 Pa možda ih je usporedio u smislu “Neto ne bi mogao biti ni vodonoša Hazardu”? Prijavi
8. januar8. jan comment_370073 Mislim da konacno ljudi shvataju koliko je ovo glup i ogranicen igrac. Odavno ja njega kritikujem jer zaista sve sto dotakne sjebe. Nepotrebni laznjaci, ubacaji napamet na drugu stativu, losa selekcija suteva i pasova, jednolican igrac koji ne zna iskoristiti svoju brzinu jer mu spori mozak ne moze ispratiti brzinu tijela. Mozda ga Rosenior dozove ali smatram da ovdje nema pomoci ako cemo igrati sa velikim posjedom a ne na kontra napade kao sto je to Wolves radio dok je on tamo igrao. Prijavi
8. januar8. jan comment_370075 Rosenior nije bio nešto oduševljen njegovim fintama. Prikazala ga je kamera kako na neki način imitira pokrete. Ako neko ima taj klip nek nam stavi. Prijavi
22. januar22. jan Autor comment_370372 Pa da digne glavu i pogleda nekad gdje nabacuje - možda bi šta i ubo. To što on većinu vremena postiže na terenu može i Usain Bolt. Istrči maksimalno brzo i nabij je u kazneni prostor bez ikakvog rezultata. Prijavi
22. januar22. jan comment_370373 Nisam Columbo, nisam Sherlok Holmes ali tako mi je drago da sam ga razotkrio i nadam se i ostalim forumasima otvorio oci kakva je ovo prevara od igraca. Ono sto je najgore je cinjenice da ima takve fizicke predispozicije koje ne zna koristiti. Razlog tome je jednostavan, frajer je glup i mozak mu radi sporo i ne moze pratiti tijelo. Prijavi
29. januar29. jan Autor comment_370641 Hamco priznaj da imaš desetine profila na twitteru koji blate Neta, i životni cilj ti je da ga svi navijači zamrze 🤣🤣🤣 Prijavi
29. januar29. jan comment_370644 Neto je bijeli willian. Samo sto je willian znao slobodnjak zabit pa se neki navijaci lozili na njega Prijavi
29. januar29. jan comment_370648 1 hour ago, reLo said: Hamco priznaj da imaš desetine profila na twitteru koji blate Neta, i životni cilj ti je da ga svi navijači zamrze 🤣🤣🤣 Hahahahhaha e jbga nije bas da toliko imam vremena. Zar nije igrac koji najvise frustrira, eto hajd reci? Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.