30. august30. aug comment_374656 Ili ostanak u klubu ili nama neke velike pare ukoliko ga neko zeli Prijavi
30. august30. aug Autor comment_374664 Ali opet žao mi je što će njegov ostanak značiti gušenje Estevaoa. Prijavi
30. august30. aug comment_374665 dao gol ali direktno skrivio prvi, deluje ubitacno u kontrama dok ne dodje ispred gola, umesto da proigra Pedra i da bude 4-1 covek lagano puca u saku golmanu i posle par minuta ovi smanjuju na 3-2 pa strepi do kraja Ego i sebicluk sami po sebi nisu nuzno losi, problem je kad igrac umisli da je bolji nego sto jeste Prijavi
30. august30. aug comment_374667 1 hour ago, reLo said: Ali opet žao mi je što će njegov ostanak značiti gušenje Estevaoa. Neće u trenutnoj formaciji, Neto se koristi kao wing back, Estaveo kao 10. Njemu je Palmer konkurencija, ne Neto. Prijavi
30. august30. aug comment_374675 Neto i jeste za wing beka, treba da trči pravolinijski, sa loptom ili bez lopte, poželjno bez. I kad je ima u posjedu da je ne tuši nego da igra jednostavno. Ako je to u stanju onda imamo vrhunskog beka. Malo je danas bilo i do Kadioglua koji nije znao gdje se nalazi. Prijavi
30. august30. aug comment_374680 Kako god da odigra bit ce dezurni krivac. Za danasnju partiju sve pohvale od mene. Prijavi
31. august31. aug comment_374681 Ukoliko mu Alonso objasni kako da radi neke stvari i ovo sto Adi kaze da ne davi loptu on moze biti jako dobro rjesenje kao wingback. Takodjer kod njega je isto bitno da mu se tempira forma i da je uvijek svjez jer onda moze da donese dobre stvari u napadu. Najbitnije je da ne carini loptu i da ne pokusava neke trikove i driblinge, trci u prostor, pokusaj pretrcati defanzivce, pokusaj overlap, samo nemoj cariniti loptu. Slazem se i sa igijem, ukoliko se vec uvuces u taj kazneni i ne mozes da se namjestis da gadjas kontra ugao dodaj je jebem je kao sto je dodao Pedru, nemoj pokusavati neke suteve iz mrtvog ugla kad ima boljih opcija. Danas je bio odlican, sve pohvale, jedva cekam da vidim i Palestru, mislim da njih dvojica mogu dosta vise da pruze na spoljnim pozicijama od kapucina a vrlo moguce i od Reecea Prijavi
31. august31. aug comment_374718 Klasika. Odigrace on jos nekoliko dobrih utakmica s vremena na vrijeme. Ali sa ovom je sebi produzio boravak u Celziju. Prijavi
1. septembar1. sep comment_374778 Dobro mu godi ovo kada ne glumi najvaznijeg igraca na terenu. Prijavi
10. septembar10. sep Autor Popularna objava comment_375090 Ovaj majmun se pretvorio u Ronalda. Prijavi
10. septembar10. sep comment_375092 Ovaj izgleda stvoren za wing backa, baš mu odgovara pozicija, samo da ostane fit. Ako nastavi s dobrim partijama palestra može i na lwb Prijavi
11. septembar11. sep comment_375123 da pise da su ga nagradili jel je pokazao u poslednje vreme "liderske sposobnosti" i to sto je odbio Siti, ili nije forsirao odlazak iako je saznao da postoji interesovanje ... te kako je odlucio da se bori za mesto u timu Prijavi
11. septembar11. sep comment_375125 Ne znam šta da mislim o ovome. Igra dobro od kada je došao Alonso, ali ne kogu mu zaboraviti pre toga partije. Prijavi
11. septembar11. sep comment_375127 Neka je, ovaj barem ima transfer value tako da i podbaci uvijek se može dobro utržiti. A ako ovako nastavi igrati na wb, neka ga, dapače. Po meni win-win situacija Prijavi
11. septembar11. sep comment_375129 Kako se kod nas treneri mijenjaju, tanka je linija između toga da igra wb i desno krilo. A Bog nek nam je na pomoći ako on bude desno krilo. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.