9. august 2024.2 god. comment_357223 60 miliona za 60 utakmica što će odigrati u sledeće tri sezone... Paklen igrač to svakako ali povrede ga uništavaju Prijavi
9. august 2024.2 god. comment_357225 35 minutes ago, Kun Aguer0 said: 60 miliona za 60 utakmica što će odigrati u sledeće tri sezone... Paklen igrač to svakako ali povrede ga uništavaju Za te pare su mogli williamsa ili olisea dovest Prijavi
9. august 2024.2 god. comment_357226 Pa stvarno više nisu normalni, sedmi talentovani ljevak na desnom krilu rođen poslije 2000. godine u ekipi. Nepotreban i iz razloga što je stalno povrijeđen. Prijavi
9. august 2024.2 god. comment_357227 Mora se reći solidan transfer, kad uporedis šta smo dosad doveli. Ja sam neko ko samo vjeruje u brojke a ne hype, a Neto je imo 10ak asistencija prošle sezone i 2-3 gola. I par godina iskustva u Premier Ligi Prijavi
9. august 2024.2 god. comment_357228 Ni ja nisam nesto posebno odusevljen Netom. Dobra stvar je sto je igrao cesto i na LW. Vidjet cemo hajd, mozda bude pogodak. Prijavi
9. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357229 Mozda je taktika pokupovati sve ljevake u ofanzivi iz svih klubova Premiershipa i tako osakatiti protivnike. Prijavi
9. august 2024.2 god. comment_357231 S Wolvesima smo se skoro čitavu sezonu borili oko 9.mjesta, bilo je logično da krenemo da ih oslabimo. Prijavi
9. august 2024.2 god. comment_357232 Odlican igrac kada igra kontinuirano. Nadam se da je rijesio probleme sa zadnjom lozom. Znaci jos napadac pravi i zavrsena napadacka linija. Pokusat ce i prodati kojeg igraca, ali vidjet cemo hoce li moci. Prijavi
9. august 2024.2 god. comment_357241 On je dobro pojacanje ako ucini da Sterling i Mudryk budu na klupi. Prijavi
9. august 2024.2 god. comment_357242 1 hour ago, hamco said: On je dobro pojacanje ako ucini da Sterling i Mudryk budu na klupi. valjda se ne povrijedi na putu do Cobhama. Prijavi
9. august 2024.2 god. comment_357244 Veliko je pitanje zasto je doveden. Da li kao levi ving bek, ili desni sa levom nogom sto smo i igrali cesto u pripremama. Ili kao AMR sa Maduekeom da se menja dok ce Palmera u 90% slučaja gurati na AMC a. Da menja Sterlinga ili Mudrika sa levom nogom kao AML sumnjam. Dok ne znamo sta zeli Maresca, a nadam se da ima ideju, glupo je pricati. Mada me ne bi iznenadilo i da ne zna sta ce sa njim jer mu ga je neko doveo. Prijavi
10. august 2024.2 god. comment_357252 17 hours ago, cobinho said: Veliko je pitanje zasto je doveden. Da pravi drustvo Fofani, Chilwellu, Jamesu u bolnici Prijavi
10. august 2024.2 god. comment_357270 Pa zna dobro igrati i na lijevom krilu. Ja bih Nkunku-Palmer-Neto Prijavi
10. august 2024.2 god. comment_357273 Baš me zanima kako će uklopiti Nkunkua i Palmera jer je za obojicu šteta da igraju skroz uz aut liniju. Prijavi
15. august 2024.2 god. comment_357362 Prebacite ga u prvi tim. Dobio je i broj, nosit će 19. Uspjeli su pronaći jednocifren broj koji je slobodan. Zapravo i nije slobodan, skinuli su ga Broji sa leđa. Kad je već tu da vidimo kako ga možemo iskoristiti. Velika mana mu je to što je često povrijeđen, znao je i čitavu sezonu da propusti. Ako će se uglavnom igrati bez pravih bekova i sa širokim krilima on se tu dobro uklapa. Dobar je u izolacijama, jedan je od igrača koji najviše pokušavaju driblati u ligi (4.4 pokušana driblinga po utakmici) i godinama je u samom vrhu u kategoriji ball progress. On i Traore su znali biti svijet za sebe. Može biti veliki upgrade u odnosu na Maduekea, jer su sličnog stila igre samo što je ovaj brži, eksplozivniji, kreativniji i bolji. Zamislite Mudryka koji zna još nešto osim brzo trčati. Na početku videa se nalazi demonstracija šta je u stanju da uradi. https://www.youtube.com/watch?v=xoFFbXVdTdU Prijavi
15. august 2024.2 god. comment_357370 Dvocifren* Tražio sam riječ da objedinim brojeve manje od 100 i ostalo tako. Pravilno je reći "uspjeli su pronaći slobodan prirodan broj prve stotice" Prijavi
15. august 2024.2 god. comment_357373 1 hour ago, Adi said: Dvocifren* Tražio sam riječ da objedinim brojeve manje od 100 i ostalo tako. Pravilno je reći "uspjeli su pronaći slobodan prirodan broj prve stotice" eto ko nam Jamesa guzi vidjecete kad se obojica u isto vrijeme povrijede. Prijavi
21. august 2024.2 god. comment_357606 On 8/15/2024 at 10:23 PM, Adi said: Dvocifren* Tražio sam riječ da objedinim brojeve manje od 100 i ostalo tako. Pravilno je reći "uspjeli su pronaći slobodan prirodan broj prve stotice" Omg. Ljudi se sprdaju s nama. Prijavi
25. august 2024.2 god. Popularna objava comment_357771 Pogledajte sprint kod gola, 70m je covjek u sprintu pretrco i na kraju ovakav pas ostavio. I to kod rezultata 5:2 Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.