26. novembar 2025.26. nov Popularna objava comment_368995 Neto je sasvim ok ove sezone, zahvalan timski igrač, 4 gola i 3 asistencija od pocetka sezone a prosle sezone je stao na 4 gola i 6 asistencija. On nije kriv što mi i pored toliko ulaganja nemamo neko efikasno krilo u ekipi, Estavao bi to mogao biti. Neto nema ni 50% talenta kojeg ima Estavao, vec se Neto oslanja na rad za ekipu, on nikada nece biti igrac velikih brojki. Ne vidim nikakav problem kada je Neto u pitanju samo neka nastavi ovako. Prijavi
26. novembar 2025.26. nov comment_368996 29 minutes ago, King Chelsea said: Neto je sasvim ok ove sezone, zahvalan timski igrač, 4 gola i 3 asistencija od pocetka sezone a prosle sezone je stao na 4 gola i 6 asistencija. On nije kriv što mi i pored toliko ulaganja nemamo neko efikasno krilo u ekipi, Estavao bi to mogao biti. Neto nema ni 50% talenta kojeg ima Estavao, vec se Neto oslanja na rad za ekipu, on nikada nece biti igrac velikih brojki. Ne vidim nikakav problem kada je Neto u pitanju samo neka nastavi ovako. Neto je beskoristan igrac protiv niskog bloka i bunker ekipa. Ok dace on tu i tamo poneki gol ali ce mnoge prilike i pokuprilike upropastiti zbog svoje nekreativnosti. Mnogo bolji i produktivniji ce uvijek biti protiv ekipa koje vole napasti i koje ce ostaviti prostora iza. Prijavi
26. novembar 2025.26. nov comment_368998 Verovatno si Hamco u pravu, odnosno nije to ni neka filozofija doći do takvog zaključka. Pravo pitanje je zapravo, šta je rešenje. Mi nemamo Azara koji će se probiti kroz tri igrača, jedini koji je lucidan i imam faktor X je Palmer koga nema, Estevao možda može nešto da napravi ali trenutno uglavnom ulazi sa klupe (ništa negativno ovo da me shvati), Gitens nažalost koji je glasio kao za nekog driblera za sad ne opravdava uložena sredstva. A samo ću da dodam da i Pedro koji bi trebalo jelte da bude igrač koji će biti bolji u nekakvoj kontri, zna, odnosno znao je da se zapetlja sa Govnaćom Zato trener lepo povratak na tablu, pa neka crta, i neka nadje rešenje. GREOTA JE PROSIPATI bodove protiv Sanderlenda i CP, a dobijati Liverpuli i Barselonu, ne znam dal je žalosno ili komično Prijavi
26. novembar 2025.26. nov comment_369011 7 hours ago, chiba said: Verovatno si Hamco u pravu, odnosno nije to ni neka filozofija doći do takvog zaključka. Pravo pitanje je zapravo, šta je rešenje. Mi nemamo Azara koji će se probiti kroz tri igrača, jedini koji je lucidan i imam faktor X je Palmer koga nema, Estevao možda može nešto da napravi ali trenutno uglavnom ulazi sa klupe (ništa negativno ovo da me shvati), Gitens nažalost koji je glasio kao za nekog driblera za sad ne opravdava uložena sredstva. A samo ću da dodam da i Pedro koji bi trebalo jelte da bude igrač koji će biti bolji u nekakvoj kontri, zna, odnosno znao je da se zapetlja sa Govnaćom Zato trener lepo povratak na tablu, pa neka crta, i neka nadje rešenje. GREOTA JE PROSIPATI bodove protiv Sanderlenda i CP, a dobijati Liverpuli i Barselonu, ne znam dal je žalosno ili komično Rjesenje je vec tu i zove se Geovany Quenda !!! Opet kazem velika je steta sto se i on bolje sluzi lijevog nogom. Potencijal i talenat je na nivou Estevao. I veceras u Ligi prvaka je briljirao, gol i asistencija. Prijavi
20. decembar 2025.20. dec comment_369553 Neto je u Wolvesima non stop bio povrijeđen. U jednom navratu je propustio godinu dana fudbala. Kod nas je stalno zdrav i spreman što je baš čudno ako znamo na koji način ga koristimo i kako ga cijedimo u svakoj utakmici. Ove sezone nam je zajedno sa "imenjakom" Joao Pedrom najbolji strijelac i najbolji asistent. Njegovih 5 golova u ligi mu je najbolji učinak u karijeri. Nije svjetska klasa, ali je brz kao metar, izdržljiv, požrtvovan i može igrati na oba krila. Prijavi
21. decembar 2025.21. dec Autor comment_369561 Treba priznati da je on trenutno najbolje što imamo kad govorimo o krilnim igračima. E, sad, da li je to dobro ili loše - neka svak procijeni. Prijavi
21. decembar 2025.21. dec comment_369562 Ja mislim da je skroz ogranicen igrac. Meni su Garnacho i Gittens a da ne pricam Estevao talentom ispred njega. Problem je sto je Garnacho glup, Gittens takticki nepismen a Estevao jos mlad. Prijavi
21. decembar 2025.21. dec comment_369567 Čoveče od centra prošao sve do gola Barse i promašio, dovoljno govori o njemu. Najveći problem je što se češće nalazi u stopostotnim prilikama od napadača, a završava ih kao amater. To ima velike konsekvence, jer često bude razlog za gubitak pobede ili boda, pričam o njegovoj igri na globalnom nivou. Prijavi
21. decembar 2025.21. dec comment_369568 Prosjek igrac sa potracenim talentom. Tu je jer nema boljeg od njega, a i zadovoljava neke osnovne potrebe. Sto je nazalost, jer uopste nije neka budala od igraca tipa Madueke ili Jackson. Prijavi
27. decembar 2025.27. dec comment_369624 Bolji je kao džoker. Mnogo je prilika upropastio protiv Aston Ville. Prijavi
27. decembar 2025.27. dec comment_369625 Covek napamet centrira, pa podigni tu glavu jebem ti mater Prijavi
27. decembar 2025.27. dec comment_369628 MRZIM NETA. Sancho je za njega izmislio fudbal jel treba sta dalje pricati. Koliko je puta lik sjebao polukontru i kontru, koliko je ogranicen kad dobije loptu u izolaciji na strani da igra 1 na 1, jel trebam ista pricati vise za njegove centarsuteve? Ovo sto cu vam sad reci mislim najiskrenije i najobjektivnije, Neto je jedan od najglupljih igraca citave ekipe. Ni malo ne razmislja sta radi, sve ono sto uradi je po nekom automatizmu. Umjesto da digne glavu, razmisli sta ce sa loptom, ta njegova glavurda je non stop zabijena u pod i bilo da dribla, da dodaje , suta ili nabacuje centrarsut to radi napamet. Njegov partner na drugoj strani Garnacho nije puno bolji od njega, ali odgovorno tvrdim da je Neto najgluplji igrac ubjedljivo ali ubjedljivo. On se ubio za lijevog beka, nista recimo ne bi Kerkez ili Robertson bili kao bekovi bili losiji od njega na poziciji desnog krila. Bukvalno isti igraci, imaju samo lijevu nogu koji znaju samo pravolinijski trcati. Dao bih ga dzabe samo da ga ne gledam vise. Prijavi
27. decembar 2025.27. dec Autor comment_369631 Ruski ruletaš, krcko orašar, nastavite niz.. Uglavnom, zaštitni znak mu je pirueta koja završi - ničim. Kurcem ga spičim. Prijavi
27. decembar 2025.27. dec comment_369638 11 minutes ago, hamco said: MRZIM NETA. Sancho je za njega izmislio fudbal jel treba sta dalje pricati. Koliko je puta lik sjebao polukontru i kontru, koliko je ogranicen kad dobije loptu u izolaciji na strani da igra 1 na 1, jel trebam ista pricati vise za njegove centarsuteve? Ovo sto cu vam sad reci mislim najiskrenije i najobjektivnije, Neto je jedan od najglupljih igraca citave ekipe. Ni malo ne razmislja sta radi, sve ono sto uradi je po nekom automatizmu. Umjesto da digne glavu, razmisli sta ce sa loptom, ta njegova glavurda je non stop zabijena u pod i bilo da dribla, da dodaje , suta ili nabacuje centrarsut to radi napamet. Njegov partner na drugoj strani Garnacho nije puno bolji od njega, ali odgovorno tvrdim da je Neto najgluplji igrac ubjedljivo ali ubjedljivo. On se ubio za lijevog beka, nista recimo ne bi Kerkez ili Robertson bili kao bekovi bili losiji od njega na poziciji desnog krila. Bukvalno isti igraci, imaju samo lijevu nogu koji znaju samo pravolinijski trcati. Dao bih ga dzabe samo da ga ne gledam vise. Evo o cemu pricam, doslovno glava u podu i ne vidi igraca kako utrcava u prazan prostor. Prijavi
29. decembar 2025.29. dec comment_369702 Moze trčati zato je nezamjenjiv kod taktičara Mareske. Prijavi
31. decembar 2025.31. dec comment_369739 Ojjjj majku ti jebem, ne mogu ga ocima. Mrzim Neta, mrzit ce ga i moja djeca. Prijavi
31. decembar 2025.31. dec comment_369748 Ocito momku treba odmora, a onaj ga sivonja samo forsira. Prijavi
4. januar4. jan comment_369912 Najmrzi mi igrac ubjedljivo, ne mrzim ni Sterlinga ni Disasija ko ovog retardiranog nefudbalera. Prijavi
4. januar4. jan comment_369922 Nerealno je da neko ko je ovoliko loš, ko nije imao ni jedan dobar potez ostane u igri do kraja, to je jedina zamjerka treneru Prijavi
4. januar4. jan Autor comment_369924 Trener koji njega nastavi forsirati neće imati moju podršku. Ovo je igrač za ući pola sata po utakmici i to je sve. Oslanjati se na njega je kao oslanjati se na truhlu štaku. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.